- 20 Ağustos 2016
- 774
- 3.002
-
- Konu Sahibi kurdelemsi
mesleğinde tam bir beyefendi böyle içinden benim idealim olan ikinci kişiliği çıkıveriyor. Keşke öyle biri olsaydı ilk iş yerinde gördüğümde o haline vurulmuştum zaten ya neyse.Buraya yazanlara da küfür etmiş. Kötü söz ancak sahibini alçaltir.
Söylese ne söylemese ne , umurumda olmaz. Böyle bir adamcik için asla ağlamam. Laf anlatmaya çalışmam. Def ederim.
Defolup gitsin karşılıklı kufurlesecek , aynı seviyede ki basit insanların yanına.
Eğitim adı altındaki mesleğini yaparkende böyle mi diyormuş karşı tarafa ?
haklısınız ben de teşekkür ederim vakit ayırdığınız için :)Bir laf vardır ya "sen ne söylersen söyle , söylediklerin karşındakinin anlayacağı kadardır" diye. Boşuna uğraşmayın işte, kapasitesi sizi anlamaya yetmez. Vaktinizi daha fazla harcamayıp bitirdiğiniz için tebrik ederim sizi. Geri dönmeye çalışırsa yüz vermeyin, huylu huyundan vazgeçmez
Evet eski erkek arkadasım. Ben anlasın diye kötü konusunca ağzını topla diyordu. Demem o ki düzelmez düzelmiyor da. Ağzı pis alısmıseski sevgiliniz mi anlamadım.. biz etsek nasıl olurdu çok merak ediyorum ya
mesleğinde tam bir beyefendi böyle içinden benim idealim olan ikinci kişiliği çıkıveriyor. Keşke öyle biri olsaydı ilk iş yerinde gördüğümde o haline vurulmuştum zaten ya neyse.
Ee senin de ağzın bozuk diyince ne diyordu.. bizimki gibi zeytinyağı mıEvet eski erkek arkadasım. Ben anlasın diye kötü konusunca ağzını topla diyordu. Demem o ki düzelmez düzelmiyor da. Ağzı pis alısmıs
Tabi canım ben bile ediyorum bazen ama içimden hatta artık daha fazla ediyorum malum şahıs sayesinde :)Maskesi varmış. Böylesi çok tehlikelidir.
Bakın aramızda küfür edenler vardır elbet.. Ancak bir insanda mahcubiyet olmalı. Yoksa evlenilecek insan değildir o.
Sen ekip biçiyorsun mahsulü başkası topluyor işte napalım. hayrını görsünlerGören de adam sanır böyle tipleri. 1 yıl katlanman bile fazla. Önce adam olmayı öğrensinler. Anne babalarından terbiye almamış adamla kimse birlikte olmasın. Haddini aştıkları gün kapının önüne koyacaksın. Tebrik ederim sizi sakın geri dönmeyin. Bir dahaki konunuz şiddet olur.
Bana yakışmıyormuş. Bi de hakedene küfredilirmiş... Bu ne acizliktir ya. Bi de ben afedersiniz İyi ki şeyiniz var o olmasa ne ederdiniz bunca insanın anasını sülalesini demiştim. Terbiyesizler... Bak sinir oluyorum ya bu küfürlü seylereEe senin de ağzın bozuk diyince ne diyordu.. bizimki gibi zeytinyağı mı
Aaa hak edene diyince sanki bizimkinin dili sanki arsızlık edepsizlik ediyoruz tövbe ya. İnsan zaten sinir olmakla kalmıyor hani parmağını çarparsın da ağzından küfür çıkıverir ya kendine bile kızıyorsun artıkBana yakışmıyormuş. Bi de hakedene küfredilirmiş... Bu ne acizliktir ya. Bi de ben afedersiniz İyi ki şeyiniz var o olmasa ne ederdiniz bunca insanın anasını sülalesini demiştim. Terbiyesizler... Bak sinir oluyorum ya bu küfürlü seylere
Kendisi bitirdi bana gerek kalmadı bileO laftan sonra ilişkiye devam ediyosan; hakettiğini düşünüyorum.
Ayrıl!
İyi o zaman. Geri dönme ona sakın. İlerde anana babana da küfreder.Kendisi bitirdi bana gerek kalmadı bile
Üç yıl nişanlı kaldım bir yıllık da evliyim bir de kızım var şu an beş buçuk aylık eşimi çok severek evlendim ilk başlarda hiç küfür duymazdım ama nişanlandıysan altı ay kadar sonra ohh ana avrat kardeş sülale ne küfür gelirse aklına saydırır hak ediyorsun der bir de hoşlanmadığımı milyon defa söyledim ama olmadı Ada'm laf anlamıyor konulurken bile ben buyum amk demekten kendini almıyor beğenmiyorsan s..tr git diyor al sana en büyük örnek böyle bir hayat istiyorsan benim gibi kızım var de mecbur kal herşeye otur kızımı almasın elimden diye yok akıllı bir kızsan hayattaki en kıymetli şeyin Zaman olduğunu düşün kararlarını ona göre ver evlendikten sonra değişir diye de bir rivayet var Aslı olmayan erkek arkadaşın okuyorsa da bunun bir kadını ne kadar mutsuz ettiğini yazdıklarımdan az da olsa anlar umarımMerhabalar. Ben üniversite öğrencisiyim 21 yaşındayım, iki senelik bir ilişkim var son bir senedir küfür etmekten asla çekinmiyor. Güzel dille konuştum olmadı, bu yüzden ayrıldım olmadı, karşılık vermeyi denedim olmadı. En son olayımızı anlatıyorum. Beyimiz eğitim danışmanlığı yapıyor facebooku her dakika açık konuşuruz bütün gün. Bir işi çıktığında söyler görüşmesi olduğunda yazar işine devam eder ben de evdeyim ya annem her dakika onu yapar mısın kızım diye odaya girdiği olur cevap vermem önce 'aloooooooooo' yazar sonra niye konuşmuyorsun diye üsteler evdeyim yani da tuvalete bile rahat gidemiyorum senin yüzünden nolacak iki dk beklesen uçmuyorum ya. Neyse bunu da kendisine aynısını yaptığımda geldiğimiz son nokta için bahsetmek istedim. İki saat kadar facesi kapalı kaldı tele de cevap vermedi. Fazla umursamadım napacak çocuk sanki ama aynısını ona yapmak istedim. Girdiğinde işi olduğunu söyledi ben de telefon açıp "benden her zaman haber vermemi istiyorsun sen neden çıkarken söylemiyorsun" dedim bilerek. Bu da daha faceye girdiğinde işi olduğunu söylediği için "açıkladım ya sana işim var diye" dedi "olsun haber vereceksin çıkarken çıkıyorum diye" dedim sırf biraz anlasın diye. Sonra birden yükseldi zaten ani çıkışları olan biri "a...na koyarım" kapattım telefonu.
Ona 1 sene boyunca binlerce kez cümle içinde bile a.k yazmamasını hoşlanmadığımı söylemiştim o da binlerce kez sana demiyorum sonuçta demişti. Ama bu sefer direkt olarak bana söyledi. Gece aramadı ertesi gün izinli basket oynamaya gidiyorum diye aradı haber verdi. Eve dönünce haber verdi gece yatmadan aradı. Ben de hiçbir şey olmamış gibi konuştum muhabbet ettim çünkü "sana karşı hata yaptığımda üstüme gelme gerekeni yapmam için bana bırak" dediği için sırf bakalım napacaksın. Anaaa çocukla o kadar konuştum ulan hiç mi sesimden anlamadın davar oğlu davar? Ki en nefret ettiğim şeyi yaptın bunu da adın gibi biliyorsun üstünü kapatmaya çalışıyorsun biliyorsun ki hatanı anlamanı bekliyorum. Tak konuşmamız bitti iyi geceler diledik yattı. Kaldım mı bööööyle lönk diye. Tabi ben yediremedim aradım bunu tekrar ama nasıl ağlıyorum sesim çıkmıyor. "hiç mi dediğimin bir kıymeti yok, beni üzdün farkında değil misin, hatanı bilmiyor musun" diye. Adam zerre umursamıyor tek dediği "ETTİRTMESEYDİN, SİNİRLENDİRME O ZAMAN" tarzı, yahu be adam sen zaten uçan sineğe sinirleniyorsun. Küfürün hiçbir şekilde bahanesi yok ki.
Neymiş ben neden o açıklama yaptığı halde hesap sormuşuma döndü. Dedim ki onun bir önemi kalmadı haklıyken haksız duruma düştün küfür ederek biz şu an bundan konuşuyoruz. Tabi ben susmadım ağlaya ağlaya balkonun köşesinde dert anlatıyorum. En son "öööööööf içimi şişiriyosun ha yeter yarın konuşalım" dedi. Allahım artık küfürü de geçtim battıkça batıyor. adamın karşısında ağlıyorum umru olmadı yani resmen kendimi çöp hissettim. Sabah oldu facesini açtı "bulabildin mi
bi hata kendinde kurdelemsi hanım" dedi. Ne hatası ya küfür ettin ağlattın umursamadın diye baya konuştum. Çok sinirlendiğinde ağzından bilinçsiz çıkıyormuş sinir etmezsem küfür etmezmiş 5 saat konuştuk ağzından başka laf alamadım. Tatlı konuşacakmışım. Tamam da sen zaten çok sinirli bi insansın bu bir garanti değil ki. Neeeeyse ben naptım tabi burayı uzun zamandır okuduğumdan bazı konular anlattım küfür eden eş sevgili vs. dışarıdan bak diye tepki aynen bu yazıyorum
karılar amk
hep kendileri haklı
mübarek çene durmuyorki
adamı deli
ediyorlar
oysaki
evlenmeden ne kadar sakinler
iyiler
erkekler
evlendikten
sonra
başlıyorlar
vıt vıta
benim görüşüm bbu
erkegi çileden çıkaran karıdır
oluır olur
erkekte
adam ya küfür edecek rahatlıyacak
yada o karının kafasını gözünü patlatır başka çare yok
dedi. Benim için de vıt vıt etmezsen hiçbirine maruz kalmazsın dedi aşkım benim yaaa çok düşünceli dimi içim rahatladı vallahi :))))))
Eveeeet tepki bu düşünce bu idealler bu ben neyin ne olduğunu biliyordum zaten de ona kabullendiremedim hiçbir zaman. en sonunda dedim seni bir siteye yazıcam yorumları okıycam bi kendine dışarıdan bak. Yaz lan dedi. Şimdi cevaplarınızı bekliyorum
Ben senin bu sözlerinin en büyük örneğiyim artık halime gülüyorum ağzına etme kısmını da çok güzel yapıyor çok yetenekli o konudaErkek arkadaşına yazıyorum direk ; eğer adam gibi adamsan bir bayanla nasıl konuşulacağını bilirsin.karşında kankan yok senin,belki ilerde evleneceğin kadın var.bir erkek annene a.k dediğinde sesin çıkmayacaksa , kız arkadaşına söylemeye devam edebilirsin....
Konu sahibesine yaZıyorum;evlenmeden önce bukadar asi olan ,evlendikten sonra senin ağzına eder.NOKTA.
Benim de ona artık diyecek bir şeyim yokSinirlendirme küfür yeme.. diyor..
Anası babası onu kizdirinca onlara da kufru basıyor mu? Yoksa sadece gücü size mi yetiyormus..
Neyse bu kişinin zihniyeti belli hiç yormayalim kendimizi size gelelim..
Hala ne konusuyorsunuz bu kişi ile?
O lafı yiyip hala nasıl muhatap oluyorsunuz?
Benim de ona artık diyecek bir şeyim yok
tercih seçeneği bıraktım, çekemiyorum dedim çekme ben buyum gibisinden laflar, döndürme çabası da yok zaten pişman da değil, yapamıyorum desem yapma, hoşlanmıyorum desem hoşlanma napayım tarzı. bitsin dedi ailene layık birini bul dedi bitmiş oldu
konu aynı hayatlar farklı... bizim ilişkide hiçbir sorun yokken her şeyi güllük gülistanlık yaşarken böyle yüzünü gösterdi ben bir kelime etmeye korkar oldum artık küfür çıkacak diye bana etmese de bundan öncekilerde hoşlanmıyordum işte normal normal konuşuyoruz ne diye çıkıyor yani. gerçek yüzünü sonradan göstermesi kötü. şey yapsanıza bir gün ağzınızdan kaçar gibi onun ettiği küfürü etseniz sonra beynime empoze ettin artık psikolojime işlemiş deseniz. sonra anlamazsa bu durumdan haberdar birinin yanında o da varken ona etseniz (eşinize değil tanıyan kişiye) anlar mı acaba?Üç yıl nişanlı kaldım bir yıllık da evliyim bir de kızım var şu an beş buçuk aylık eşimi çok severek evlendim ilk başlarda hiç küfür duymazdım ama nişanlandıysan altı ay kadar sonra ohh ana avrat kardeş sülale ne küfür gelirse aklına saydırır hak ediyorsun der bir de hoşlanmadığımı milyon defa söyledim ama olmadı Ada'm laf anlamıyor konulurken bile ben buyum amk demekten kendini almıyor beğenmiyorsan s..tr git diyor al sana en büyük örnek böyle bir hayat istiyorsan benim gibi kızım var de mecbur kal herşeye otur kızımı almasın elimden diye yok akıllı bir kızsan hayattaki en kıymetli şeyin Zaman olduğunu düşün kararlarını ona göre ver evlendikten sonra değişir diye de bir rivayet var Aslı olmayan erkek arkadaşın okuyorsa da bunun bir kadını ne kadar mutsuz ettiğini yazdıklarımdan az da olsa anlar umarım
Bir yıllık iliskim vardi adam bana senin agzina.... Dedi ben o an terk ettim.özür dilemedi.dileme gibi bir huyu da yoktu.ne varki bunda niye aliniyorsun dedi hatta..Ama ben cok tiskindim evlenince dayak yerim belkide diye düşündüm.ayrildim.bu da ayrı faciaydı zaten demek evlenseymişiz küfürler olacakmış sana tekme tokat