Küfürden vazgeçmeyeceğini söyleyen sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eşim için kendi bildiğinden başka doğru yoktur herşeyi denedim olmuyor o bana ettiğinde bende ona ettim şiddet olarak geri döndü artık umursamadığımı görüyor bu ara ses seda yok yani çünkü sevgi bitiyor o da farkında sadece evimi ayırıp kızımla Mutlu olmak istiyorum evlendikten sonra dönüşü çok zor imkansız değil tabi ama hayatın alt üst olur yaşın daha çok küçük sakın üzülme benden sana abla tavsiyesi doyasıya yaşa hayatta ailen dışında kimse çok da umrunda olmasın hep Mutlu olursun umarım :)
benim her şeyi deneyip tek yapamadığım tavsiyeyi size vermek istedim, o da işe yaramamış... zaten çözümü yok bunun. en kötüsü alışmak sanırım.. siz de yavrunuza sarılın hiçbir şey bitmiş değil sonuçta siz iyi olamayacaksanız iyi olacak bir meleğiniz var.. ileride ona da yansıyacak şeyleri engellemek bile size güçlü hissettirecek. umarım her şey dilediğiniz kadar kolay olur :dua:

Evet bir tek bana kötü çevreye o kadar iyi ki şaşkınlıkla izliyorum valla ayrı ev istediğim için bütün derdi siniri bende başının Eti'ni yedim oh iyi ettim yok Can'ım niye kızayım doğru söze ne denir

sende kendimi gördüm inan canımm sanki çevreyle yaşıyo bu hayatı gibi aynen kendimi değersiz annesine babasına hizmetçi hissettirdi hep bana eltime ayrı bi aile bana ayri bi aile gibilerdi ..bitek çocuk harici aynısı resmen ben evi bile ayıramadım sonunda dayanamadım terkettim çok rahatladım sen de inşallah kurtulursun bu durumdanumarım hakettiğin değeri verir :KK43:

Çok basit madem küfrü bırakamadı bırakmayacak SEN Onu terk et vede bırak ! Küfrü ile başbaşa kalsın öyle ağzından küfrü eksik olmayan adamdan hayır bekleme hayırsız çıkar .

sende kendimi gördüm inan canımm sanki çevreyle yaşıyo bu hayatı gibi aynen kendimi değersiz annesine babasına hizmetçi hissettirdi hep bana eltime ayrı bi aile bana ayri bi aile gibilerdi ..bitek çocuk harici aynısı resmen ben evi bile ayıramadım sonunda dayanamadım terkettim çok rahatladım sen de inşallah kurtulursun bu durumdanumarım hakettiğin değeri verir :KK43:
Demek ki herkes aynı resmen beni anlatıyorsun inşallah herkes hak ettiği değeri görür

Kaç.. Bakma arkana. 21 yaş süper bir yaş. Kaliteli insanlarla birlikte ol. Yazık etme kendine. Bulunmaz hint kumaşı mı beyefendi?
Seni her sinirlendirdiğinde ağzına edeyim senin de bakayım ne diyecek?
Küfür nedir ya? Aq olayını hiç anlamıyorum zaten. Sürekli ağızlarında ve aslında bir tecavüz cümlesi. Her cümlesinde tecavüz ediyorlar abazalar.
Üf sinir oldum​
İyi ki 5-10 cm bir uzuvları var alıp bükeceksin elinde koyabiliyorlar mı bir daha.

Bir gün kafanı gözünü patlatınca anlarsın heralde iyi mi kötü mü. Evlenince de her yaptığının hesabını sorar . Yok kapıyı niye geç açtın falan. Kaba bir insanla yaşamak zor.

aa bi de gelip nişanlandıktan sonra mı yazıyor.. yok anacım sürünsün köpek olsunlar ama özür dilemesinler haksız olmasınlar. BEN BUNU YAPTIM EŞEĞİM diyemiyorlar.
He bak aklima geldi özür diledi.
ÖZÜR DİLERİM AMA PİŞMAN DEĞİLİM demişti.bunlar bu tip adam olmazlar çünkü kendileri küfre layik.öfke kontrol problemleri var

Bilmiyorsun ki başta görüyorsun sonra da bir umut bağlıyorsun eskisi gibi olacak diye. Tabi siz alttan aldıkça sinmiş oluyorsunuz ve ardı arkası kesilmiyor

Zor bir durum gerçekten de. Bir şeylere başlamadan önce her şey hakkındaki görüşü sorulmalı böyle tartışmalara girilmeli ki sonradan sorun çıkmasın belki de. Bilemiyorum. Geçmiş olsun size umarım çabuk unutursunuz her şeyi. Kurtulmanıza çok sevindim.

Hayret ettim...adamdan bu küfrü duyup sonrasinda normal normal konusup aksaminda ağlama krizine giriyorsun.

Adam gayet açık anlatmış rezalet kişiliğini.

Demişsin konu açicam okutacagim sana.

Yani hala iletişim sürdürüyorsun.

Ne istiyorsun anlamadım ki. Sen bu adamı birakmazsin çünkü hak görüyorsun kendine layık görüyorsun. Gormeseydin bu küfrü duydugun an cokarirdin hayatindan.

Yok yok sen bunun dayağıni yemeden rahata ermezsin.

Kurban olayım,bu adama aşığım seviyorum deme..
Ota aşık ol,kuşa aşık ol,börtü böceği sev yaa.
Nasıl sevilir böyle adam,aklım fikrim almıyor senin gibi kızları.

Bir de emek veriyorum diyorsun,bunun neyine uğraşıyorsun?Uğraştığına değecek bir adam da olsa,gam yemeyeceğim.
Bugün sana böyle ağız yapan bir adam,evlenince seni de geçer,sövülmedik atanı bırakmaz..

Daha yazacağım da ,banlanmak istemiyorum.Sende de var ama,erkek kalmamış gibi bununla zaman harcıyorsun.
Senin şu ana kadar topuklaman lazımdı,durduğun kabahat.:sinirli:

Hepsini okumadım ama tuvalete giderken bile haber vermeniz gereken bir ilişki bitmesi gereken bir ilişkidir. Ayrıca size böyle iğrenç küfürler eden size zerre saygısı olmayan bir adamdan(!) ayrılmanız yapılacak en doğru şey olur. 21 çok genç bir yaş. Daha saygılı ve anlayışlı biri illa çıkar karşınıza.

Küfür etmezsem kafa göz patlatırım ne demek
Ani çıkışlarında küfür dışında başka bir şey olmadığı için aşabileceğimi düşündüm kendi ailemi örnek verdim diyordum babam etmedi 35 senelik karısına bir dur orda. bırakmıştı nerdeyse inanmıştım ama artık gerçek yüzünü gösteriyor
Küfür etmezsem kafa göz patlatırım ne demek Ya!! !!
Kardeşimin yasindasin evlenmeden psikolojik şiddete başlamış evlenince fiziki şiddete de başlar yok yakınken ayrıl kaç kurtar kendini....
Ayrıca o kufuru eşim bana yapsa direk kapıyı gösteririm.....
Oh sinirlenince bizde küfür edelim o zaman öyle bir bahane olamaz ağzı pis mikrop çok sinirlendim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X