Küfürden vazgeçmeyeceğini söyleyen sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrılacaksın sen bundan, değil mi? Yok ayrılmayacaksan benim sana söyleyecek tek birşeyim bile yok çünkü, bu küfürlere rağmen hala onunla olacaksan sana müstehak, kusura bakma. Herifin ağzı pis, zihniyeti pis. Sen bunu kendine yakıştırıyorsan senin de bu şahsiyetten bir farkın yok benim gözümde.

Ben de öyle düşünüyordum bütün olayı ben yaratıyormuşum ondan ediyormuşmuşmuş böyle bir bahane olamaz ya ee gel her sinirlendiğinde anama avradıma söv o zaman böyle bi şey var mı?

Boyle zeytinyagi gibi uste cikmayi huy edinmis insanlarla anlasmak cok zor oluyor ya. Ne derseniz deyin kendi bildigini okumaya "ama sen yaptirdin ama sen sinir ettin bikbik " konusmaya devam edecek. Cok saygisiz. En iyisi kendinizi cok yipratmadan yollari ayirmaniz.

Odadan çıkıp annemi babamı görmek bile yetiyor bu ayrılığa. Zaten o bana çoktan işine bak beni anlamayacaksan beni sinir etme etmicem diyorum dedi bana gerek kalmadı.

Bir kere affettin mi gerisini yapmaktan hiç çekinmiyorlar işte

Nisanlimda agresiflik var, asla karsisindakine degil kendi kendine hakaret eder icerikli bir konu acmistim. Bana denmeyen kalmadi. Simdi bu arkadaslari buraya davet ediyorum. Demek istedigim buydu iste, kufur ediyor dedigim boyle argo, agiza alinmayacak seyler degildi. Gerizekali, aptal tarzi gunlukte kullandigimiz sozcuklerdi.
Cok sukur geciyor sinir, stresi o ayri.
Cozmeye calisin canim, cozebildigin yerde her sey harika olur. Ama cozemezsen devami icin dusunmen gerekir

Çok mu arıyorsunuz bu annelerinin terbiye edemediği adamları? Kenar mahalle soytarısı adam resmen.

Oraya buraya yazacağınıza totosuna tekmeyi vurmayı, kadınlık gururunuzu kurtarmayı düşünmez misiniz? Rezalet bir ilişki içindesiniz.

Konunu okudum demişsin ki ÖZÜR DİLER. bizimki benim ne kadar nefret ettiğimi bildiği halde asla dilemez ancak konusunu açmazsam kendi kendine vicdan yapacak da ben beklerken kül olucam da ohoo. İnsan kırılıyor evet ama kendiliğinden telafi edildiğinde ani çıkışların hiçbir önemi yok bence. Ki evlilik arefesi diyorsun sinir stres sıkıntı sıfırdı yani bir de öyle düşün daha olumlu düşüneceksin

Bu son şansıydı ve bitti gitti zaten. Öylesine bir şey anlatırken bile söylense tahammülüm olmadığını, her sinirlendiğinde böyleyse ileride şu an sadece sevgiliyiz problemlerimiz, geçim sıkıntımız aileler vs. bir dünya olay olduğunda felaketlerin olacağını söyledim. Her şey geçiçi gibi gelse de ayyyyyy, bir de burayı her Allahın günü okumanın verdiği ileri görüşlülük var. Kurtul o zaman benden dedi. Sonuç olması gerektiği gibi

Umarım kararınız kesindir. Burdan bakınca özür dilerse barışacak gibi duruyorsunuz çünkü. 7 yıllık kk tecrübesi.

Seçeneklere bak

Kafa göz patlatmak vs ağız dolusu küfür yemek

Biraz kendini seviyorsan yol ver bu arkadaşa, tercih senin.

Ben senin konuna yazanlardan biriyim. Bu konuda neyi savunduysam seninkinde de aynı şeyi savundum. Burada anlatılan şey daha terbiyesizce ama fark etmez, kötü söz kötü sözdü. Orada sana söylenenlerde de herkes haklıydı, sen anlamak istediğin gibi anladın. Sana sadece ileride yaşanma ihtimali olan şeyler söylendi ama demek sana göre "denmeyen kalmadı" imiş. Madem savunacaktın neden burada sordun dedi insanlar sana. Yorum yapıp yol göstermeye çalışanda hata. Bundan sonra burada, yapılan kötü davranışa karşılık yapan kişiyi savunan herkes için söyleyeceğim tek şey: yaşa ve gör, küfür/dayak yediğin zaman anlarsın bizi, olacak. Dünya daha iyiye gitmesi gerekirken daha kötüye gidiyor, kaç kişi farkında kim bilir. Bir şekilde savunanlar ileride dayak yeseler, "kime ne, o benim kocam döver de sever de" deme potansiyeli olan insanlar. Özünde iyi biri ama sinirlenince şöyle böyle. Bu zihniyetin yetiştireceği çocuk nasıl olur düşünmek bile istemiyorum.

Umarım kararınız kesindir. Burdan bakınca özür dilerse barışacak gibi duruyorsunuz çünkü. 7 yıllık kk tecrübesi.
Özür mü dileyecek adam en nefret ettiğim şeyi yaptığında dilemez miydi özrünü ha ben susmayınca anca diledi o da dilimden kurtulmak için öylesine. zilyon kere özür dilese de ben üzüldükten sonra bir anlamının olmayacağını söyledim. ben özür istemiyordum ki değişeceğini uğraşacağını en azından söylemesini istiyordum onu da duyamadım

Biz anormal miyiz, sorunlu falan mıyız ya da tuhaf mıyız ben anlamıyorum. Genlerimizle mi oynanmış acaba? Uzaylılar önceden kaçırıp bir zihniyet/düşünce yapısı ekleyip sonra dünyaya geri mi salmış anlamadım. Konu sahibi üzerine alınmasın ama burada o kadar çok var ki böyle saygısızlıklara ses çıkarmayan, ama özünde iyi biri sadece kızınca yapıyor falan diyenler... Benim reel çevremde de yok. Nasıl insanlarla ilişki kuruyorlar da erkek diye yanlarında gezdiriyorlar ben anlamakta zorlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…