Küfürden vazgeçmeyeceğini söyleyen sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
lise mezunu. ya isterse okuma yazma bilmesin iki cümleyi bir araya getiremesin öyle güzel yürekler var ki. insanlıkta bitiyor her şey. o da olmayınca
Orası öyle.
E kimse kusura bakmasın cahil de kendini belli eder.
Sepetle...
Uzaklaş
Hiçbir şey olmaz bundan.
Abin var mı, söylesene bir ayar çeksin
Ne demek sevgiliye amk demek

En iyisini yapmışın ayrılmakla çünkü asla değişmez böyle insanlar hep kendileri haklı karşıdaki haksız.
Bencil, ukala asla bir daha şans verme ona.
İnşallah karşına çok iyi insanlar çıkar

En iyisini yapmışın ayrılmakla çünkü asla değişmez böyle insanlar hep kendileri haklı karşıdaki haksız.
Bencil, ukala asla bir daha şans verme ona.
İnşallah karşına çok iyi insanlar çıkar
Ya insan korkuyor bir sitem etmeye sanki bundan sonra hep böyle tip olacak karşımda ezilicem büzülücem. İnsan her tecrübesinde cebindekilerle daha temkinli olur ama öyle korkuyorum ki. Bir kere birinin kalbini kırmayan babam bile bana iyi davranınca,güzellikle sorun hallettiğini görünce bile kötü oluyorum yaa ben böyle davranılmayı hak ediyor muyum diye elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum

Sinirlerim boşalıp ağladıktan sonra diledi ama muhtemelen "zırlamamam" için. Anlamadı ki hatasını, kırdığını

Ben asıl ne merak ettim, bu şahıs annesi babası kendini sinir edince de onlara boyle geniş geniş küfür ediyor mu? Ya da calışıyorsa patronu sinir edince karşısına geçip küfür edebiliyor mu? Hani sinir eden kişi sonucuna katlanırmış ya... yoksa artisliği sana mı tek!

Umarım konu doğululara gelmez çünkü benim eşim de doğulu, 6 yıldır tanıyorum asla böyle bir terbiyesizliğini görmedim, duymadım.

Sonuna kadar okumadım bile. Saygı yoksa sevgi olmaz. Sen buna yol ver. Bu cinsler döver , dövemezse psikolojik şiddet uygular, hiç bişe yapmazsa yabancıların yanında aşağılar durmaz yani. Sizde saygı bitmiş üzgünüm

Ya insan korkuyor bir sitem etmeye sanki bundan sonra hep böyle tip olacak karşımda ezilicem büzülücem. İnsan her tecrübesinde cebindekilerle daha temkinli olur ama öyle korkuyorum ki. Bir kere birinin kalbini kırmayan babam bile bana iyi davranınca,güzellikle sorun hallettiğini görünce bile kötü oluyorum yaa ben böyle davranılmayı hak ediyor muyum diye elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum

asla öyle düşünme neden hep böyle tip olacak ki?
kimsenin kimseye kötü davranma hakkı yok. eminim karşına daha iyileri çıkacak.
hem şöyle düşün artık nasıl birini bulmaman gerektiğini biliyorsun :KK47:

Ben asıl ne merak ettim, bu şahıs annesi babası kendini sinir edince de onlara boyle geniş geniş küfür ediyor mu? Ya da calışıyorsa patronu sinir edince karşısına geçip küfür edebiliyor mu? Hani sinir eden kişi sonucuna katlanırmış ya... yoksa artisliği sana mı tek!

Umarım konu doğululara gelmez çünkü benim eşim de doğulu, 6 yıldır tanıyorum asla böyle bir terbiyesizliğini görmedim, duymadım.
Helal olsun eşinize, sinirlenince tepki koyardı ama hiç küfürünü görmedim çevresine. Benle konuşurken onlara ederdi anlatırken, hiç bana da edeceği aklıma gelmezdi

Aslında mesele küfür değil mesele sana saygısının olmaması belli ki bu konuda hassasiyetin var. Seven biri dusunur bunu yapmaz ama erkek arkadaşının umrunda değil bizde böyle deyip geciyo kenara şimdi boyleyse bu ilerde kim bilir neler yapar

asla öyle düşünme neden hep böyle tip olacak ki?
kimsenin kimseye kötü davranma hakkı yok. eminim karşına daha iyileri çıkacak.
hem şöyle düşün artık nasıl birini bulmaman gerektiğini biliyorsun :KK47:
Tabii ki biliyorum umarım boşluğa düşmem bir erkeğin güzel güzel konuşmasına alışık değilim gibi hissediyorum baksanıza babam bile garip geliyor. İki güzel lafa, sokaktan geçen insanın da gayet söyleyeceği şeye kanan biri değilim demek istediğim psikolojiden anlayan bi erkek gördüğümde gözüne ışık tutulmuş tavşana dönüyorum :KK12:

Aslında mesele küfür değil mesele sana saygısının olmaması belli ki bu konuda hassasiyetin var. Seven biri dusunur bunu yapmaz ama erkek arkadaşının umrunda değil bizde böyle deyip geciyo kenara şimdi boyleyse bu ilerde kim bilir neler yapar
Aynen öyle. Ya ben senin tek bir lafına 15 kilo vermişim iki ayda bi dilini tutmak bu kadar mı zor ben böyle üzülürken?

Merhabalar. Ben üniversite öğrencisiyim 21 yaşındayım, iki senelik bir ilişkim var son bir senedir küfür etmekten asla çekinmiyor. Güzel dille konuştum olmadı, bu yüzden ayrıldım olmadı, karşılık vermeyi denedim olmadı. En son olayımızı anlatıyorum. Beyimiz eğitim danışmanlığı yapıyor facebooku her dakika açık konuşuruz bütün gün. Bir işi çıktığında söyler görüşmesi olduğunda yazar işine devam eder ben de evdeyim ya annem her dakika onu yapar mısın kızım diye odaya girdiği olur cevap vermem önce 'aloooooooooo' yazar sonra niye konuşmuyorsun diye üsteler evdeyim yani da tuvalete bile rahat gidemiyorum senin yüzünden nolacak iki dk beklesen uçmuyorum ya. Neyse bunu da kendisine aynısını yaptığımda geldiğimiz son nokta için bahsetmek istedim. İki saat kadar facesi kapalı kaldı tele de cevap vermedi. Fazla umursamadım napacak çocuk sanki ama aynısını ona yapmak istedim. Girdiğinde işi olduğunu söyledi ben de telefon açıp "benden her zaman haber vermemi istiyorsun sen neden çıkarken söylemiyorsun" dedim bilerek. Bu da daha faceye girdiğinde işi olduğunu söylediği için "açıkladım ya sana işim var diye" dedi "olsun haber vereceksin çıkarken çıkıyorum diye" dedim sırf biraz anlasın diye. Sonra birden yükseldi zaten ani çıkışları olan biri "a...na koyarım" kapattım telefonu.

Ona 1 sene boyunca binlerce kez cümle içinde bile a.k yazmamasını hoşlanmadığımı söylemiştim o da binlerce kez sana demiyorum sonuçta demişti. Ama bu sefer direkt olarak bana söyledi. Gece aramadı ertesi gün izinli basket oynamaya gidiyorum diye aradı haber verdi. Eve dönünce haber verdi gece yatmadan aradı. Ben de hiçbir şey olmamış gibi konuştum muhabbet ettim çünkü "sana karşı hata yaptığımda üstüme gelme gerekeni yapmam için bana bırak" dediği için sırf bakalım napacaksın. Anaaa çocukla o kadar konuştum ulan hiç mi sesimden anlamadın davar oğlu davar? Ki en nefret ettiğim şeyi yaptın bunu da adın gibi biliyorsun üstünü kapatmaya çalışıyorsun biliyorsun ki hatanı anlamanı bekliyorum. Tak konuşmamız bitti iyi geceler diledik yattı. Kaldım mı bööööyle lönk diye. Tabi ben yediremedim aradım bunu tekrar ama nasıl ağlıyorum sesim çıkmıyor. "hiç mi dediğimin bir kıymeti yok, beni üzdün farkında değil misin, hatanı bilmiyor musun" diye. Adam zerre umursamıyor tek dediği "ETTİRTMESEYDİN, SİNİRLENDİRME O ZAMAN" tarzı, yahu be adam sen zaten uçan sineğe sinirleniyorsun. Küfürün hiçbir şekilde bahanesi yok ki.

Neymiş ben neden o açıklama yaptığı halde hesap sormuşuma döndü. Dedim ki onun bir önemi kalmadı haklıyken haksız duruma düştün küfür ederek biz şu an bundan konuşuyoruz. Tabi ben susmadım ağlaya ağlaya balkonun köşesinde dert anlatıyorum. En son "öööööööf içimi şişiriyosun ha yeter yarın konuşalım" dedi. Allahım artık küfürü de geçtim battıkça batıyor. adamın karşısında ağlıyorum umru olmadı yani resmen kendimi çöp hissettim. Sabah oldu facesini açtı "bulabildin mi
bi hata kendinde kurdelemsi hanım" dedi. Ne hatası ya küfür ettin ağlattın umursamadın diye baya konuştum. Çok sinirlendiğinde ağzından bilinçsiz çıkıyormuş sinir etmezsem küfür etmezmiş 5 saat konuştuk ağzından başka laf alamadım. Tatlı konuşacakmışım. Tamam da sen zaten çok sinirli bi insansın bu bir garanti değil ki. Neeeeyse ben naptım tabi burayı uzun zamandır okuduğumdan bazı konular anlattım küfür eden eş sevgili vs. dışarıdan bak diye tepki aynen bu yazıyorum
karılar amk
hep kendileri haklı
mübarek çene durmuyorki
adamı deli
ediyorlar
oysaki
evlenmeden ne kadar sakinler
iyiler
erkekler
evlendikten
sonra
başlıyorlar
vıt vıta
benim görüşüm bbu
erkegi çileden çıkaran karıdır
oluır olur
erkekte
adam ya küfür edecek rahatlıyacak
yada o karının kafasını gözünü patlatır başka çare yok

dedi. Benim için de vıt vıt etmezsen hiçbirine maruz kalmazsın dedi aşkım benim yaaa çok düşünceli dimi içim rahatladı vallahi :))))))
Eveeeet tepki bu düşünce bu idealler bu ben neyin ne olduğunu biliyordum zaten de ona kabullendiremedim hiçbir zaman. en sonunda dedim seni bir siteye yazıcam yorumları okıycam bi kendine dışarıdan bak. Yaz lan dedi. Şimdi cevaplarınızı bekliyorum
Güzel günlerinden, gençliğinden zorun mu var? Lan deme hakkı dahi yok onun A.k ne demek? Kaldı ki o vır vır eden karı, ya küfür ya dayak yer düşünceleri??? Bu erkek görünümlü bencille mi evlenecek yada günlerini mahvedeceksin? İnsan hatasını olsun kabul eder. Yüzsüz.

Tabii ki biliyorum umarım boşluğa düşmem bir erkeğin güzel güzel konuşmasına alışık değilim gibi hissediyorum baksanıza babam bile garip geliyor. İki güzel lafa, sokaktan geçen insanın da gayet söyleyeceği şeye kanan biri değilim demek istediğim psikolojiden anlayan bi erkek gördüğümde gözüne ışık tutulmuş tavşana dönüyorum :KK12:

böyle insanlarla olunca normal bile anormal geliyor.
zamanla herşeye alışırsın inşallah. artık daha seçici ol bence kimse senden daha önemli değildir.

Aynen öyle. Ya ben senin tek bir lafına 15 kilo vermişim iki ayda bi dilini tutmak bu kadar mı zor ben böyle üzülürken?
O özveriyi erkeklerden beklememek lazım böyle adamlar hep banacıdır.Sen neler neler yaparsında en ufacık şeyde tüm yapılanları siler ama sana tırnak kadar yardımı dokunsa ömür boyu konuşur.Hazir kiloyu da vermissin bas tekmeyi gitsin :KK52:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X