Küfürden vazgeçmeyeceğini söyleyen sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
lise mezunu. ya isterse okuma yazma bilmesin iki cümleyi bir araya getiremesin öyle güzel yürekler var ki. insanlıkta bitiyor her şey. o da olmayınca
Orası öyle.
E kimse kusura bakmasın cahil de kendini belli eder.
Sepetle...
Uzaklaş
Hiçbir şey olmaz bundan.
Abin var mı, söylesene bir ayar çeksin
Ne demek sevgiliye amk demek

En iyisini yapmışın ayrılmakla çünkü asla değişmez böyle insanlar hep kendileri haklı karşıdaki haksız.
Bencil, ukala asla bir daha şans verme ona.
İnşallah karşına çok iyi insanlar çıkar

Ya insan korkuyor bir sitem etmeye sanki bundan sonra hep böyle tip olacak karşımda ezilicem büzülücem. İnsan her tecrübesinde cebindekilerle daha temkinli olur ama öyle korkuyorum ki. Bir kere birinin kalbini kırmayan babam bile bana iyi davranınca,güzellikle sorun hallettiğini görünce bile kötü oluyorum yaa ben böyle davranılmayı hak ediyor muyum diye elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum

Sinirlerim boşalıp ağladıktan sonra diledi ama muhtemelen "zırlamamam" için. Anlamadı ki hatasını, kırdığını

Ben asıl ne merak ettim, bu şahıs annesi babası kendini sinir edince de onlara boyle geniş geniş küfür ediyor mu? Ya da calışıyorsa patronu sinir edince karşısına geçip küfür edebiliyor mu? Hani sinir eden kişi sonucuna katlanırmış ya... yoksa artisliği sana mı tek!

Umarım konu doğululara gelmez çünkü benim eşim de doğulu, 6 yıldır tanıyorum asla böyle bir terbiyesizliğini görmedim, duymadım.

Sonuna kadar okumadım bile. Saygı yoksa sevgi olmaz. Sen buna yol ver. Bu cinsler döver , dövemezse psikolojik şiddet uygular, hiç bişe yapmazsa yabancıların yanında aşağılar durmaz yani. Sizde saygı bitmiş üzgünüm

asla öyle düşünme neden hep böyle tip olacak ki?
kimsenin kimseye kötü davranma hakkı yok. eminim karşına daha iyileri çıkacak.
hem şöyle düşün artık nasıl birini bulmaman gerektiğini biliyorsun

Helal olsun eşinize, sinirlenince tepki koyardı ama hiç küfürünü görmedim çevresine. Benle konuşurken onlara ederdi anlatırken, hiç bana da edeceği aklıma gelmezdi

Aslında mesele küfür değil mesele sana saygısının olmaması belli ki bu konuda hassasiyetin var. Seven biri dusunur bunu yapmaz ama erkek arkadaşının umrunda değil bizde böyle deyip geciyo kenara şimdi boyleyse bu ilerde kim bilir neler yapar

Tabii ki biliyorum umarım boşluğa düşmem bir erkeğin güzel güzel konuşmasına alışık değilim gibi hissediyorum baksanıza babam bile garip geliyor. İki güzel lafa, sokaktan geçen insanın da gayet söyleyeceği şeye kanan biri değilim demek istediğim psikolojiden anlayan bi erkek gördüğümde gözüne ışık tutulmuş tavşana dönüyorum

Aynen öyle. Ya ben senin tek bir lafına 15 kilo vermişim iki ayda bi dilini tutmak bu kadar mı zor ben böyle üzülürken?

Güzel günlerinden, gençliğinden zorun mu var? Lan deme hakkı dahi yok onun A.k ne demek? Kaldı ki o vır vır eden karı, ya küfür ya dayak yer düşünceleri??? Bu erkek görünümlü bencille mi evlenecek yada günlerini mahvedeceksin? İnsan hatasını olsun kabul eder. Yüzsüz.

böyle insanlarla olunca normal bile anormal geliyor.
zamanla herşeye alışırsın inşallah. artık daha seçici ol bence kimse senden daha önemli değildir.

Aynen öyle. Ya ben senin tek bir lafına 15 kilo vermişim iki ayda bi dilini tutmak bu kadar mı zor ben böyle üzülürken?
O özveriyi erkeklerden beklememek lazım böyle adamlar hep banacıdır.Sen neler neler yaparsında en ufacık şeyde tüm yapılanları siler ama sana tırnak kadar yardımı dokunsa ömür boyu konuşur.Hazir kiloyu da vermissin bas tekmeyi gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…