Küfürden vazgeçmeyeceğini söyleyen sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben senin konuna yazanlardan biriyim. Bu konuda neyi savunduysam seninkinde de aynı şeyi savundum. Burada anlatılan şey daha terbiyesizce ama fark etmez, kötü söz kötü sözdü. Orada sana söylenenlerde de herkes haklıydı, sen anlamak istediğin gibi anladın. Sana sadece ileride yaşanma ihtimali olan şeyler söylendi ama demek sana göre "denmeyen kalmadı" imiş. Madem savunacaktın neden burada sordun dedi insanlar sana. Yorum yapıp yol göstermeye çalışanda hata. Bundan sonra burada, yapılan kötü davranışa karşılık yapan kişiyi savunan herkes için söyleyeceğim tek şey: yaşa ve gör, küfür/dayak yediğin zaman anlarsın bizi, olacak. Dünya daha iyiye gitmesi gerekirken daha kötüye gidiyor, kaç kişi farkında kim bilir. Bir şekilde savunanlar ileride dayak yeseler, "kime ne, o benim kocam döver de sever de" deme potansiyeli olan insanlar. Özünde iyi biri ama sinirlenince şöyle böyle. Bu zihniyetin yetiştireceği çocuk nasıl olur düşünmek bile istemiyorum.

Dayak:stop:
:KK200:

Biz anormal miyiz, sorunlu falan mıyız ya da tuhaf mıyız ben anlamıyorum. Genlerimizle mi oynanmış acaba? Uzaylılar önceden kaçırıp bir zihniyet/düşünce yapısı ekleyip sonra dünyaya geri mi salmış anlamadım. Konu sahibi üzerine alınmasın ama burada o kadar çok var ki böyle saygısızlıklara ses çıkarmayan, ama özünde iyi biri sadece kızınca yapıyor falan diyenler... Benim reel çevremde de yok. Nasıl insanlarla ilişki kuruyorlar da erkek diye yanlarında gezdiriyorlar ben anlamakta zorlanıyorum.

Son üç dört yıldır küfür etmek meziyet sayılıyor. Sokaktaki çocukların dilinde, internette okuduğumuz her cümlenin sonunda noktalama işareti niyetine küfür kullanılıyor. Nereye gidiyoruz bilmiyorum. Biz mi çok soyutladık kendimizi bu tip insanlardan acaba diye düşünüyorum.

Ben ne babamdan ne abimden ne eşimden duymadım küfür sayılabilecek bir tek bir kelime.
Az önce eşime bir video gönderdim, komik bişeydi. Açmadan önce "küfürlü mü bu, kulaklık takayım mı?" diye sordu. Bırak küfür etmeyi benim yanımda küfür sayılabilecek bir şey duymak bile istemiyor adam. Bir taraftan da biliyor ki öyle bişey ağzından yanlışlıkla bile çıksa aşırı tepki vereceğim. Kadınlar normalleştiriyor biraz da.

Bu adamın şiddete eğilimi var, haberin olsun. Bundan sonra atacağın adımları buna göre at.
Küfür edecek kadar sinirlenecek insan (ki sadece "çıkarken haber ver" derken hesap sorar gibi konuşmuşum diye) gün gelir dayak atacak kadar sinirlenir. normalde öyle kinsiz yumuşak her dilden anlayan en kötü şeyi yapan insana bile her şeyin bi sebebi vardır diye anlamaya çalışan ben ben bile böyle olduysam kimse tahammül etmemeli. Başta hep güzel hatıralar geliyor akla en kötüsü bu. Bir de hep sakince konuştukça sakince konuşmak zorunda hissediyor insan altta kalıyor eziliyor.

bir şeyler yazmak isterdim ama okusa da anlayacak bir adam değil dön arkanı git adam resmen şiddet yanlısı farkında mısın bunun?

Şimdi bu o lafları utanmadan edip güya sevdiği kıza! Adamım diye geziyorsa ciddi sıkıntı var. Ya adam değil ya aklı yerinde değil muhakeme gücünü kaybetmiş..g
Sana gelince güzel kardeşim yasin daha genç vakit kaybetme sonra kendine sayısını yitirirsin

Şimdi bu o lafları utanmadan edip güya sevdiği kıza! Adamım diye geziyorsa ciddi sıkıntı var. Ya adam değil ya aklı yerinde değil muhakeme gücünü kaybetmiş..g
Sana gelince güzel kardeşim yasin daha genç vakit kaybetme sonra kendine sayısını yitirirsin
erkenden gösteriyor Allah çok şükür..

Sevgiline yazıyorum : ya hiç utanmıyor musun sen? Karşında senin bir bayan var. Karı nedir bi kere ya ? Karşındaki hanfendi sana söylendi , başka bir hata yaptı vs vs ne olursa olsun sen ona küfür edemezsin anladın mı ? Hiç mi annen baban sana öğretmedi bunları ? Yoksa ailenden de mi öyle gördün? Adam ol biraz adam adam.

2 sene iyi bile dayanmışsın. Ben sokakta küfür eden birini duyunca bile midem bulanıyor.

Bu şahıs size direkt bu küfrü ediyor, bir de sen dırdır ettiğin için sen suçlu oluyorsun öyle mi? He canım he, git sen kendin gibi bir erkekle beraber ol. Biz karılar dırdırcıyız, sana bizden hayır gelmez :KK70:

Terbiyesiz, ahlaksız.
Bir de karı diyor.
Hadsiz.
Nereden buluyorsunuz hala mağarada yaşayan, küfretmeyi erkeklik sanan terbiyesizleri
Yok kadınlar erkekleri çıldırtıyormuş.
Ondan küfredebilirmiş.
Ayrıl bundan, kurduğu cümleler de çok basit zaten bunun baksana kendini ifade ediş biçimine.
Ayrıca ne demek senin a...k..
Çoktan ayrılmış dava açmıştım.

Çüşşşş...hovvv...brrhhhhh diyorum erkek arkadaşına. Arada samanını ver ki aç kalmasin.

Sevgiline yazıyorum : ya hiç utanmıyor musun sen? Karşında senin bir bayan var. Karı nedir bi kere ya ? Karşındaki hanfendi sana söylendi , başka bir hata yaptı vs vs ne olursa olsun sen ona küfür edemezsin anladın mı ? Hiç mi annen baban sana öğretmedi bunları ? Yoksa ailenden de mi öyle gördün? Adam ol biraz adam adam.
aynılarını birebir söyledim utanması için ama gene dumur oldum. onların yöresinde böyleymiş bir insan bir insanı sinir ediyorsa kusura bakmasın o anki her tepkiyi kaldırmayı bilecekmiş

2 sene iyi bile dayanmışsın. Ben sokakta küfür eden birini duyunca bile midem bulanıyor.

Bu şahıs size direkt bu küfrü ediyor, bir de sen dırdır ettiğin için sen suçlu oluyorsun öyle mi? He canım he, git sen kendin gibi bir erkekle beraber ol. Biz karılar dırdırcıyız, sana bizden hayır gelmez :KK70:
dimi. insan anasından babasından duymayınca bir de ömründe. babam tipik memur bi kere derbi izlerken b.k demişti de ay ağlamıştım bütün gece nasıl utanmıştım :KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X