Küfür ettiği için ayrıldım son bir kez görüşmek istiyorum diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu halen soruyor musun? 1 dk bile durmadan her yerden engelle ve hayatına bak, öyle olacağına hiç olmasın.

eski eskide kaldı. denenmişi denemeyin bence. zaten anlaşsaydınız taa o zamanlar olurdu. kıyafetinize karışmış yine karışacak illaki yine aynı sorunlar olacak. bi insan 7sinde neyse 70inde odur. değişmez.

fazla samimiyet iyi değildir aklınızda olsun
siz bu kadar samimi davrandıkça da şımarmış olabilir sizinki
bunlar küçük görünebilir ama adım adım şımarıklığı beraberinde getirir

Küfür olagından nefret edıyorum. O andan sonra hıc bır sey eskısı gıbı olmuyor. Normallesıyor. Zaten affedıyor ne yaparsam yapayım dior

Bende aynisi yazacaktim gerek kalmadi, direk engellesin görüsmeye gerek yok yüzYüze olunca yalvaracak hayir diyemeyecegini biliyordur onu sal gitsin daha da acmasin konu, Bu seni üzmeyen cocuk eger görüsmek isterse deneyin bence

14 senelik evliyim kayinvalidemde bile aynı yatakta yatamam. Birde hergun gördüğüm biri.

O kadar uzundu ki okumadım. Başlıktan yana diyorum küfür asla kabul edilemez. Ben salak vb kelimeleri dahil hakaret değil küfür kabul ederim. Tartışmada bir kadına küfür eden adam ilerleyen zamanlarda çok daha beterini yapar

Açıkçası ilişkinizde saygı yok birincisi bu. İkincisi eski sevgilinle şuan ki sevgilini kıyaslaman bile anlıkta olsa onu düşünmen bile bu ilişkinin zaten bittiğini gösterir. Ayrıca bir kadın olarak hayatını onun saçma sapan hareketlerine adamak istemiyorsan eğer evliliğe falan bulaşma. Yol yakınken dön bu yoldan. Ve zaten bitmiş olan bi ilişki için nasıl ayrılacağını düşünmene de gerek yok yüz yüze ayrılsanda konusurken de ayrılsan artık senin için bi anlam ifade etmemeli.

Bir ilişkide küfür girdiyse işin içine saygı bitmiştir herşeyden önce saygı olmayan ilişkiden de hayır gelmez

eski sevgiliniz çok iyi olsaydı ayrılmazdınız diye düşünüyorum. Ayrıca küfür eden sevgilinizle de son defa buluşacak bir sebebiniz yoksa gerek görmedim buluşmaya, birbirinizde kalan eşyalar olur anlarım da onun amacı sizi ikna etmek kesinlikle gitmeyin.

Küfür değil hakaret bile ettirmem kendime ağzını açtığı anda pişman olur ne demek bir de küfür mümkün değil affetmem

Siz adamın annesiyle ne alaka sarılarak uyudunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…