Küfür ettiği için ayrıldım son bir kez görüşmek istiyorum diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana küfür etmiş bir adam
Saygısı yok bir kere
Görüşüp ne yapacaksın

Okuyamadım cok uzun genel olarak baktim bir kadina veya herhangi bir canliya küfür eden erkek erkek degildir. Karaktersiz terbiyesiz ahlaksizdir bence üstüne daha da hic bişey düşünülemez şans verilemez son kez görüşülemez.

Son kez goruşelim olaylarina hiç girmeyin. Son kez goruşelim diyip orada kadini öldüren, döven adamlar doldu haberler. Benimki yapmaz demeyin oraya giden kadinlar da bunlarin yapilacagini bilerek gitmiyorlar neticede. Bittiyse bitmiştir yüz yüze gelmenize gerek yok, onca kufur saygisizlik iceren bir ilişki yuz yuze bitmeyi hak etmiyor zaten.

ısssrarla annesiyle neden yattınız cevap vermiyorsunuz

iki tane yatak vardı çünkü iki ayrı odada. Biri tek biri çift kişilik. Yer olmadığından birlikte yattık bunda ne var bu kadar anlamadım ama ben sorun etmedim sonuçta tanımadığım biri değil 1 senedir tanıdığım sürekli yanına gittiğim samimi olduğum insan

çok haklısınız teşekkür ederim

Ne eskisi ne yenisi. İkisinede yol ver.
Gerçekten eminsen,kesinlikle bitti diyorsan bir daha görüşmene gerek yok.
Eski sevgiline gelince o da dünden hazırmış ne öyle hemen saça dokunmalar falan. Beni hiç incitmedi,kırmadı diyorsun ama güzel bir ilişki olsa adı üstünde eski sevgilin olmazdı.
Ayrıca yeni bir ilişkiden çıkıp,kendine gelmeden yeniden biriyle görüşmek özellikle de eski sevgilin olan biriyle görüşmek işleri daha karmaşık hale getirebilir.

Allah'ın hakkı birdir üçtür diye diye evleniyormuşsunuz az daha. İkinciyi affetmem üçüncü olmazlarla 10 kere affetmişsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…