Küfür ettiği için ayrıldım son bir kez görüşmek istiyorum diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Engelle ve ayrıl...

Ailesiyle tanışmışım annesiyle sarılıp uyuyan insanım. Her insan hata yapar tekrarlamasın önemli olan bu dedim ama tekrarladı. Ayrıldım.

daha birkaç hafta önce annesini ziyaret e gittim koynunda uyuttu kadın beni geldiğimiz hale bak.

G glmzyz sevgilinizle aranızda bir akrabalık bağı var mı ?

İnsan akrabasını tanır, neden ailesiyle tanışmaya gitsin demiş ve adamla akraba olma seçeneğinizi ilk başta elemiştim. Ancak 7 kat elle, sevgilinizin annesiyle uyumanız o kadar mantıksız ki ; aileyle bir bağınız var mı diye düşündüm.

Sizi çok iyi anlıyorum..benim yaşadıklarımla aynı yasadimlariniz..daha bir sene olmadan bana ne hakaretler, üstelik elin kizlariyla kıyaslamalar.neler neler..ben affetim ilk zamanlar ama sonrasinda soğudum ve terk ettim. Eski sevgilimse, aynı sizin anlattığiniz gibi beni hiç kırmayan bir insandı..bu hayatta aynı annem ve babam gibi beni düşünen bir insandı..

Ben değerini bilemedim..
Bu kişinin bana ilahi gönderme olduğunu düşünüyorum.

Bu kız küfür eden adamla evlenir, dayağını da yer bir süre sonra.
Diğer kibar olan da kibar olduğuyla kalır.
Bazi kadinlara bazı şeyler mustehak.

değilim işte 4 yılı geçti ayrıldığımızın üstünden. kıyafet konusundaki baskılarıydı tek sebebim. anlaşamıyorduk bu konuda. Asla yapamam yine aynı şeyleri yaparsa. Bu yüzden kararsızım zaten 4 yıl geçmiş hala aynı düşünce yapısında mıdır değişmiş midir ben de eskiden kapalıydım sonra açıldım mesela pek çok konuda fikrim değişti baskı yaparsa dayanamam o yüzden kararsızım

Alintiladiginiz uye de ayni sebeplerle erkek arkadasindan ayrilmis biri ve size cok dogru bir yorum yapmis. Baski sebebi ile ayrilip hala kararsiz olmaniz oldukca enteresanmis.

Bir karar vermeniz gerekmiyor illa biriyle olmak zorunda mısınız? Ya küfürbaz yada kısıtlayıcı, ne mana? Olmayın ikisiylede önünüze bakın, birinden ayrılır ayrılmaz koştur koştur eski sevgiliye dönmek nedir ya?

Eskiden kapalıysanız onun baskılarına ayak uydurabilirdiniz aslında eğer o zaman uyduramadıysanız şimdi çok daha zor birde neden açıldınız şimdi tekrar kapanma ihtimaliniz olamaz mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…