• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küfür Etmeyen Erkek Var mıdır ?

telefonda söylediğini duyamayıp hıı demenin karşılığı ebenin a..ı ise saygı bitmiş demektir .Yanlış mıyım ?
aynı bokun laciveti bende var .. sıkıntı onların bu olayı çok ama çok basit görmesi.. bu olayı sorundan saymıyorlar. konuşunca çok abartıyorsun derler.. benim içinde bir saygı yoksunluğu bu olay...

küfür etmeyen vardır abimin ağzından duymadım mesela..... ama geneli eder.....

benim eşim erkek arkadaş ortamlarında küfürlü konuşuyor.
askerden dönünce evde de küfür etmeye başlamıştı, mesela bardak devriliyor su dökülüyor yere hay a.... diye. ama artık askerde olmadığını yavaş yavaş idrak ediyor. ben hiç sevmem küfürü çünkü!
off ben okadar çok kavga etmeye başladım ki bu yüzden valla nasıl aşıcam olayı bilemiyorum. o kadar basit bir kavgada bile söylediği küfür benim delirmeme yetiyor bile...

Ne derler tahtaya vur
Valla bu konuda tam puan. Bir de ev işi yapsa, zaten benden sonra çıkıyor evden benden önce geliyor,kızın hastane, okul işlerine o bakıyor. Ev işlerini de hallediverse rolleri değişeceğiz de o noktada çok kapışıyoruz kıran kırana. Ne desem “5 dk neyi var”

Muftaktayız, ben: canım şu kapıyı açar mısın?

O: ya bana diyeceğine sen açsana zor mu?

Ben: sen daha yakınsın.

Adım farkı var aramızda bu arada..

Ama şu konu ederiz mesela.

eşim bana değil ama başka şeylere küfür ederken duydum. edince içinden canavar çıktı diyorum ona. yoksa herkez onu çok kibar sanar.

birde erkek gibi küfür eden genç kızları görünce, onlari odunla kovalayasim geliyor

Arkadaslarimdan bazen afedersin esliginde bazen de 3.kisiler arkasindan rahatca sayip sovduklerini duymuslugum var,
Ama bir o kadar bu sozcukleri uyaran kizan adamlar da tanidim...

Erkek arkadasim arkadas ortaminda kufretmezdi, sevgili olduk ben bazi insanlar icin aptal dedim diye kullandigin kelimelere dikkat et diye uyarmisti... sonra bir gun cosupkendisine gerizekali dedim saygili ol diye sert cikmisti ve sonra oyle bir konusma yapti ki yerin dibine girmistim utancimdan...

Bu arada ailemdeki erkeklerin de kufur kullandiklarini hic duymadim...
Bir ben boyle olmusum galiba, saolsun sevgili haddimi bildirdi.

Hii demek yerine onu bir guzel paylasaydiniz daha iyi olurdu bence. Hatta oyle agir bir kufur karsisinda hala diyolog kurmak bile hata.

Ben 2 yıldır evliyim kocamin ağzından daha b*k lafını bile duymadim arkadaş ortamını bilmiyorum ama bence yapan her yerde yapar tutamaz kendini ben bazen ağzımdan yanlış bir şey kacirsam o uyarır beni bence var küfür etmeyen adam ama kimileri de küfür etmek için yer arar

hatta benim eşim başkaları benim yanımda küfür edince kaplan kesilir.. ama kendi.. ne diyeyim erkek kafası işte anlamak akıl sır erdirmek mümkün değil...

Önemli olan bir erkeğin yanında bir bayan varken ne konuştuğunu bilip bilmemesi. Tamamen erkeklerden oluşan bir ortamda küfürlü konuşmaları bana anormal gelmiyor; ama benim yanımda çok fazla ağzını bozan bir erkek olmamalı, yok da çok şükür... Yani sevdiğinin yanında gerçekten dikkatli davranan erkekler var.

Eşim küfür eder, hatta küfürbazdır diyebilirim
Onun kadar olmasa da ben de ederim
Ama birbirimize etmişliğimiz yoktur hiç
O sinkaflı küfürlerinden birini sallasa bilir ne olacağını

Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?

tabiki de normal değil benim sevgilim asla öyle bir şey yapmaz resmen seni küçük düşürmüş burnundan getir bacım :KK20:

Nişanlımı 3 yıldır tanıyorum 1 ay sonra evleneceğiz 1 kere dahi duymadım ağzından trafik de bile bazen ben trafik de geriliyorum p.kurusu diyorum bana kızıyor ağzına yakışıyor mu hiç diye.Bence o görgü meselesi ve aileden gelen bişey baba çocuğun yanında normalmiş gibi küfür ediyorsa yetişen çocuk da onu sıradan bi laf sayıyor

herkesin ne kadar ponçik eşi sevgilisi varmış allahım bu sokakta cayır cayır kufredenler kimlerin eşleri? :)

benim sevgilim benim yanimda kufreder cok sinirlenirsem ben de kufrederim tasvip ettigim bir durum degil sadece alışkanlık olunca birakamiyorsun. bi isi yaparken aksilik cikmistir hay ... der mesela, bazen yadirgamam bazen uyaririm. o da ayni sekilde. mesela gecen gun cumle icinde b.k dedim hic yakismiyor sana sevgilim dedi. kufur kime yakisir ki? kotu bi aliskanlik iste. bi derece idare edilir ama şahsa yonelik küfru asla kaldiramam. ne ederim ne ettiririm.

Bende duydum kufur agzina s. Salagi bunu cok kullanirdi..bir kac kezde o. Demisti..ama bosandik cok sukur..rabbim birdaha karsilastirmasin..

Erkekler eş olsun sevgili olsun biraz samimileşince saçma sapan konuşmaya başlıyorlar .Örneğin gürültülü bir ortamda konuşurken duymadığımız için hııı deyince ebenin a..ı diyebiliyorlar .Sizce normal mi .Ben çok kırılıyorum .Sizin erkekleriniz nasıl ?

Tum erkekler samimilesince sacma sapan konusmazlar.

Kizlar boyle dusundukleri icin bazi erkekler argoyu samimiyet gostergesi olarak kullanirlar...

Bu dusunce tarzi kufru normallestiriyor.

Boyle bir genelleme yapmaniz, onun kufrunu yazip bu hali normal mi diye sormaniz enteresan.

Karsinizdaki erkek salt kufrettigi icin degil size kufretttigi icin terbiyesizlik etmis.

Yani kufur bir yanlissa bunun size yoneltilmesi kat kat yanlis.

Kadina kufretmek bir erkegin seni kaybetmekten korkmuyorum, sana saygi duymuyorum kafam atarsa daha beterini de yaparim deme seklidir.

Baska erkekler de kufur ediyor mu, bu normal mi diye soruyorsunuz ama yanlis da olsa macta kufreden bir adamla kadina kufurlu konusani bir tutmak olur mu?

Aralari okumadim umarim bu kisi esiniz degildir.

En azindan sevgilinizse o veya siz yanlistan donersiniz belki...:KK12:

Benim eşimde etmez edersede evdeki bereketin biteceği farkında hatta tartışma esnasında birbirimizi fazla kırmamak adına direk başka odaya gider saygıya 2mizde önemseriz , saygı çok önemli ağzında çıkanı dikkat etmek lazım hergün yüzyüze bakıyorsan hayatı paylaşıyorsan

saygısızca asla olmaz

Var tabiki etmeyen ya da çok nadir eden o da kadınlara karşı değil, bu çok ayıp hiç normal bir şey değil kendinizi kandırmayın

Back
X