• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket 'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

• Ankete Katılan
    223
kuzenim daha cok kücükmüs teyzemler kayinvalidesi ile birlikte yasiyorlarmis bir aksam sofrada otururken benim kuzenim demiski dedeeeee ben büyüyünce o....... olucam:roflol:
dede ´sinirden sofrayi yerlebir etmis
ay çok güldüm süper ya,o yaştaki çocuğa ne cevap verilir ki?insan resmen kitlenir :roflol::roflol::roflol:

Ben teeeee küçücükten beri öğretmen olcam diyordum, öğretmen oldum, halimden de çok memnunum :dilcikar:

kuzenim daha cok kücükmüs teyzemler kayinvalidesi ile birlikte yasiyorlarmis bir aksam sofrada otururken benim kuzenim demiski dedeeeee ben büyüyünce o....... olucam:roflol:
dede ´sinirden sofrayi yerlebir etmis

benimde aklıma komik bir anı geldi agabeyim üniversitede okurken üvey dedeme cok calısıyorum dede sürmenaj olacagım demisti dedemde onu bir meslek sanıp
insallah oglum insallah demisti
çok tatlılar iki örneğe de çok güldüm eltimin oğlu da şöfere tır olcam büyüyünca derdi şimdi abd de reklamcı bazen söylüyorum hala seviyorum tırları der
Şeniz

cocukluk cok baska bir sey kücük yegenime ablam hep diyor kizim mutlaka okuyup iyi bir meslek yapacaksin her birimizin ayri ayri beklentileri var birimiz diyoruz doktor birimiz avukat v.s
o da diyorki kassier olucam anne markette calisacagim:roflol:
marketlerde kasaci kizlara hayranlikla bakiyor ojeli tirnaklar cikardiklari ti tik sesler acayip ilgisini cekiyor

ben polis yada avukat olacam derdim...
hiç biri olamadım,okutmadaılar ki...genç yaşta kocaya verdiler...3-4 sene önce liseyi dışardan bitirdim...össye bile girdim...

kızım da küçükken ne olacan diye sorduğumda kilot olacam derdi...
aslında pilot olacam demeye çalışıyordu...telaffuz edemiyordu...:p

bende gelin olmak isteyen saf kız çocuklarındandım:))
ve sımdı kızımda gelin olcam diyo sanırsam bu saflık ırsi:)))

ben polis yada avukat olacam derdim...
hiç biri olamadım,okutmadaılar ki...genç yaşta kocaya verdiler...3-4 sene önce liseyi dışardan bitirdim...össye bile girdim...
bayılıyorum böyle sizin gibi hırslı hiçbir şey için geç değildir diyen insanlara,bravo a.s. takdir edilecek şey yaptığınız.umarım hedeflediğiniz noktaya ulaşırsınız,yolunuz açık olsun a.s

kücüklügümde galiba hep sekreter olmak isterdim, böyle bilgisayar ve telefon basinda fln...
ama hala ne olmak istedigime tamamen karar vermedim, bi o bi bu... bakalim artik hayirlisi...
elimde olsa her sey olurdum :D

bende polis olmak isterdim hep
bu soruyu oğluma sorduğumuzda'' adam olucam'' demişti:roflol:

öğretmen olmak isterdim bir karışcık boyumla
ama olmadım iyiki olmamışım ..............
nerde bende o kadar sabır bana göre değil kesinlikle
özelliklede ilköğretim

Benimki seçeneklerde yok.Ben hep eczacı olmak istediğimi söylerdim.Ta ki lise son sınıfa kadar.Lise sonda edb.bölümüne geçinceye kadar yani...

Israrlı bir biçimde hemşire olucam derdim..Halbuki asla yapamayacağım bir meslek..Ama iletişim okudum..Nasip işte..

paso doktor derdim..
ama gelgör ki puanım fazla fazla yettiği ve de babam son ana kadar yaz yaz diye direttiği halde
"Allah korusun" diyip yazmadım bile tatlicadiarzu

balerin ressam doktor.ola ola mühendis oldum.ama mesleğimi çok seviyorum

ben oyuncu olacaktım kadir inanırla film çevirecektim
o zaman filmci derdim bahtımıza ne kadir düştü ne de tarık akan
ürtmenn olduk

baktımda bütün cevaplara komikte olsa herkes en zından mantıklı cevaplar vermiş....gelin olcam adam olcam bekçi olcam vs.....ya ben...ben astronot olacaktım....kendimi bildiğimden ilkokul 2 ye kadar astronottum ve körü körüne bağlıydım.çok okuyup nasaya gidecektim...tatlicadiarzu nasa da zaten kolunu açmış beni bekliyordu..sonra bunun mantıksız olduğuna karar verdim ve matematik öğretmeni olacağım demiştim ve oldum:icecream:

Back