• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket 'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

• Ankete Katılan
    223
Nedense ben cerrah olmak isterdim hep ameliyat yapayım diye kafamçokkarıştı
Ama ola ola ev hanımı oldum :oklava:

ben ilk dansçı olcam demiştim ondan sonra cok kes deqişti ama cevaplarım arasında hiç bir zaman doktor ve öqretmen yoktu her cocuk qibi hep deqisik meslekler secmısım . .

ben ilk önceleri öğretmen olmak istemiştim ama daha sonra doktorluk ön plana çıktı maalesef ikisini de olamadım.hayattakı en büyük pişmanliğim bu ama geçti bır kere allah çocuklarıma nasip eder inşallah.

a16bmpz6.gif

ben hep polis olmak istemişimdir ah böyle şık ve sexsi bir polis olsaydım :roflol: :roflol:

ben küçükken sorulan bu soruya hep dondurmacı olucam derdim..:icecream:çocuk aklı işte naniknanik Allahtan büyüdüğümde aynı fikirde değildim.. her ne kadar çalışıp mesleğimi yapamasamda yinede iyiki dondurmacı olmamışım ..kesin batardımsırnaşık şey

ne saçmalıktı ki benimkide nedense hep öğretmen olcam fln diyodum ama hiç istemiyom şimdi:=)

wala ben dansöz olmak isterdim :) tbi aklım başına geldiinde soranlara doktor demeye başladım şu anda tek hayalim iyi bi beyin cerrahı ya da plastik cerrah olmak pzr günü össye giricem çok stresliyim çooook :(

ben çocukken sürekli doktor olucam derdim.ve çok istedim de ama başaramadım.bilgisayar işletmeni oldum.ama hala doktorlara gıptayla bakarım.

ben hep spiker olcam derdim. ilkokulda öğretmenimiz bize haber özetleri çıkartırdı.trt 1 de haberler , hatta spor hatta hava durumu bitene kadar onları izler özet çıkartırdık. ordaki spikerlere hayranlığımdan olsa gerek hep onlar gibi olmayı isterdim. gerçi hala istiyorum. umarım birisi beni beni keşfeder:utangac:

ben cok kçükken daha okula gitmiyoken dansöz olmak istiodum anneme hep diyodum bana böyle kıyafet dik diye sora okula başladım ilkokulda öğretmenlik istiodum simdide liseden beri mühendislik istiom...

astronot ve arkeolog derdim ben:)ha bir de manken dermişim onu hatırlamıyorum ben ama cok küçükken öle dermişim bizimkilere:)

ben hemşire olmak istiyordum. onu yazmmamışsın .eskiden çok istenilen bir meslekti.ama

Arkeolog olmayı çok istedim..Gazeteci olup savaş muhabiri olmayı çok istedim..
Ne mi oldum İşletmeci :roflol:

ben assolist olacam dedim ama şimdi ev işi yaparken şarkı söylüyorum komşular sesimi şarkılarımı dinliyor biryerde assolist sayılırım kendi çapımda

Back