Küçükken doğru bildiğimiz yanlışlar

Ayyy tövbeler olsun nerden girdim ben bu konuya yaa, hadi girdim iki satır oku çık dimi sayfa sayfa ne ilerliyon.....
O yılan neyy öyle yaa, biri de örümcek gördüm demiş benim araknofobim var yaaaa gel de uyu şimdi offf

Neyse..
Annemler şu etek bu bluz küçülmüş vs vs diye konuşuyorlardı ben de kıyafetlerin durdukları yerde yavaş yavaş küçüldüklerini zannederdim.
Gökkuşağının altından geçince erkekler kız, kızlar erkek olcak sanırdım.

Ha bir de dedem ben kendimi bildim bileli diyabet hastası.
Annemler de dedende diyabet var değil dedende şeker var derlerdi ben de dedeme gidip dede sende şeker varmiş deyip şeker istermişim.

Son düzenleme:
Annem bbamla 20 yasnda evlendiği için. Sanıyodum ki herkes 20 yasnda evleniyor
İşin cins kısmı ise 10 yasndayken BU EVDE KALDIĞIM KADAR DAHA KALABİLCEM diye ağlamıştım bnyoda sessiz sessiz

Ayyyy bndd abimle evlencem sanıyodmmmmm

Annem ne zaman odasına gitse babam annemi çok pis dövüyo sanardım

Ben sanrı kurbaniydim.. Babamin bakkalı vardi okula giderken beslenme cantamda tabiside envai çeşit kraker puskevit ve meyve suyu olurdu.. Nezaketen arkadaşlarıma uzatirdim sonunda ben avucumu yalardım.. Senin baban bakkal herseyi bedava aliyorsun zaten diye herseyimi yerlerdi..

Gunaydin arkadaslar birtanede ben yazayim bizim mahallede bitane bembeyaz qiyen yasli adam wardi o qelince Allah baba qeliyo deyip korkup kacardik bide her ucak qectiqinde bay bay ederdik onlar bizi qoruyo sanardik

Erkekle kadin evlenir yorganin altina girer karinlarini isitinca kadinin karni sisip bebek olusur saniyordum
Super yeteneklerim vardi ama kullanmayi bilmedigim icin tetiklenmesini bekledim uzun sure

Cignedigim sakızı yutarsam, karnımda sakız ağacı büyürmüş :)
  • taşa oturursam çocuğum olmazmış :)
  • Biri üstümden geçerse cüce olurmuşum :)
  • Bide gece tuvalete gideceksem gözlerim kapalı gider delirdim ki öcüler beni yemesin

Annem üst komsumuza abi derdi, bende anne o benim dayimmi diye sormustum

Birde annem isteyken evde yaramazlik yapip yapmadigimizi ögrenmek icin 'kuşlar bugün bana biseyler anlatti, ben yokken naptiniz' diyince herseyi anlatirdim güya kendim itiraf ediyimde kuşlar kendini bisey sanmasin diye

Annem bizi biryere gonderirken yere tükür eğer bu tükürük kuruduktan sonra gelirsen kel olacağımızı söylerdi koşa koşa gidip gelirdik ..tükürük kurudumu diye hemen bakardik ve yıllarca buna inandım. ..
Üstümüzden biri geçerse kısa kalacagimizi
.....Gece ıslık calarsak şeytan geleceği
......Ağzın açık esnersen içine seytan kacacagi
....gece sakız çiğnemek ölülerin etini cignemektir
.....mezarliktan dönerken asla arkana bakma
....

3 yaşında abla olduğumda,bu bebek nereden geldi diye sormuştum.Babaanneciğim, annen dereden aldı demişti.Günlerce düşünmüştüm,ben başımı soksam suya boğulurum,bebek nasıl,ölmemiş diye.Hatta bir süre bebeğe acıyarak baktığımı hatırlıyorum.Ondan sonraki bir iki yıl da,aramızda akrabalık olmadığını düşündüğümü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…