• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçükken doğru bildiğimiz yanlışlar

Annemin işi varken ben bişey anlattığımda bana bakması için yüzüme bak dermişim ve o da bana BENİM ARKAMDA DA GÖZÜM VAR dermiş. Ve ben onu 10 yasıma kadar yemisim :110: anne olunca herkesin sırtında gözü olur sanarmışım:110: dün öğrensim bunu. Lakin ban yediğim için yazamamıştım:mad:

Çok küçüktüm teyzem evlendiğinde.Nikah dairesine gitmişiz.Tabi benim gözümle bakarsak bir binaya girdik,bir kaç adam ve kadın.Teyzelerim süslü:KK8:,3 adam bir masada oturuyor, teyzemde oturdu.Birşeyler yazıldı çizildi,çıktık.Ben soruyorum,nooldu burda.:spor:Diğer teyzem dedi ki bak bu teyzende evlendi,bak bu da enişten artık.Ben sandım ki,adamları karşısına dizdiler,o da karar verdi oracıkta birini seçti.:-)İsyan ettim,ya ama niye ötekini seçmedikii,o daha güzeldii:KK45:.Gülüşmeler,beni susturmaya çalışmalar.Ne bileyim,teyzem o kadar tatlıydı ki, yakıştıramamıştım herhalde.Dört yaşına göre anca o kadar bilinir:KK49:

Çok küçüktüm teyzem evlendiğinde.Nikah dairesine gitmişiz.Tabi benim gözümle bakarsak bir binaya girdik,bir kaç adam ve kadın.Teyzelerim süslü:KK8:,3 adam bir masada oturuyor, teyzemde oturdu.Birşeyler yazıldı çizildi,çıktık.Ben soruyorum,nooldu burda.:spor:Diğer teyzem dedi ki bak bu teyzende evlendi,bak bu da enişten artık.Ben sandım ki,adamları karşısına dizdiler,o da karar verdi oracıkta birini seçti.:-)İsyan ettim,ya ama niye ötekini seçmedikii,o daha güzeldii:KK45:.Gülüşmeler,beni susturmaya çalışmalar.Ne bileyim,teyzem o kadar tatlıydı ki, yakıştıramamıştım herhalde.Dört yaşına göre anca o kadar bilinir:KK49:
enişitenin surat ifadesini merak ettim yani :D:D:D

bende biliyo sandım:)) tabiki mühim olan huy güzelliği gerisi boş:))
Onlar arkada kalıp konuşuyorlardı,biz az onden çıkıyorduk,duysa bozulurdu damat ya,ay ne kötüo_O...Çok güzel sahip çıktı ailesine,çirkinde değildi canım,biraz zayıftı,ondan öyle göründü herhalde:KK45:...Babacan davranmıştır hep bize,yaşlandı tabi şimdi,hastalıklar filan,Allah şifa versin.Eşime anlattığım zaman demişti ki,benim karım güzelden anlar,kendini kastederek:KK45:

Onlar arkada kalıp konuşuyorlardı,biz az onden çıkıyorduk,duysa bozulurdu damat ya,ay ne kötüo_O...Çok güzel sahip çıktı ailesine,çirkinde değildi canım,biraz zayıftı,ondan öyle göründü herhalde:KK45:...Babacan davranmıştır hep bize,yaşlandı tabi şimdi,hastalıklar filan,Allah şifa versin.
amin canım Allah bütün çiftlerimize geçim versin neler okuyoruz ya merhamet versin Allah

hqdefault.jpg

Hep beraber korkalım artık :KK70:
Gercek mi bu nasil olur :rolleyes:

Ben kucukken kuvetin deliginden bocek cikmisti ondan beri küvetten korkuyorum su doldurup yatamam hic :cry:

Ezanı Allah okuyor sanıyordum :oops:
Bir akraba çocuğu,anneannesinin bahçesinde tereyağı yetiştirdiğini söylemişti.Bu beni çok düşündürmüştü.Tohumu neresinde olabilirdi ki...Ama iyi fikirdi tabii.Sanırım bahçede karnabahar görüp öyle zannetmişti.o_O

Bir akraba çocuğu,anneannesinin bahçesinde tereyağı yetiştirdiğini söylemişti.Bu beni çok düşündürmüştü.Tohumu neresinde olabilirdi ki...Ama iyi fikirdi tabii.Sanırım bahçede karnabahar görüp öyle zannetmişti.o_O
hahhayyyyttt bu çok iyiymiş :D bhçede tereyağıııı

trafik canavarini gerçek zannederdim..

bi gece yolculugunda, babam anneme '' bak trafik canavari nasil geliyor" demisti ben aglayip saklanacak yer aramistim.. hala hatirlayip güleriz.
hahah bende trafik canavarini gercek bi canavar saniyodum, aniden cikip arabalari ucurumdan iten falan. Babam hatali araba kullananlari görünce iste bunun gibiler trafik canavari deyince onlarinda yolda giderken aniden canavara dönüstügünü kurmustum kafamda.

hahah bende trafik canavarini gercek bi canavar saniyodum, aniden cikip arabalari ucurumdan iten falan. Babam hatali araba kullananlari görünce iste bunun gibiler trafik canavari deyince onlarinda yolda giderken aniden canavara dönüstügünü kurmustum kafamda.
:) donusmekte iyiymis :) yillarca korktum bende bir turlu ikna edemediler. gece uykularima giriyordu:)

ben yolda gezen canavar saniyordum arabaya binip bir yere gitmek istemiyordum :)

Filmlerde ölenlerin gerçekten öldüğünü sanmak :deli:

Ay bende oyle sanirdim ya.
Ama sonra mantik yuruturdum " adam demekki o kdr paraya muhtac o kdr ailesini gecindiremiyorki, canina kiydirip parayi ailesine vermelerni tembih ediyor, nasil guzel yurekli adam, ama sakat is ya bu, nerden emin olabilirki paranin cidden ailesine ulastigini, vah vah demekki bu kdr dusmus" derdim ve uzulurdum.
Smdi dusunuyorum eskiden baktigim filmlerin 50% cuneyt akin bas rollu. Bi seferde demedimmi hic " bu adam diger filmde ölmustuye la' diye?

Aklima geldi simdi baska bisey.
Kucukken en ust katta otururduk 4 katli bi apartmanin. Tamda iki binanin yapistigi yerde tam kosede otururduk. Cok yel olurdu belkide tam bundan hala bilmiyorum. Ama hava ruzgarli ve yagmurlu olunca bi " ciglik" sesi gelirdi.
Ugultu sesi. Ben bu sesi duydugumda hep bi kus ruzgardan carpip duvara öluyor sanirdim. Annemden gizli ytak odasinin balkon kapisini acip kuslari iceri saklama planlari yapiyordum yagmur dinene kadr.
O zmn hic bi kus ölmez diyordum. Ama sonra hespliyordum dunyada cok kus var, hepsi bu odaya sigmazki? Bide ev pis olur annem beni döver diyordum. Annem hic dovmedi beni oysaki.
Ama her ciglik sesi duydugumda " Allah nolur koru onlari nolurr, ölmesunler artik, bak bitane daha öldu off" derdim.

Kucukken ben ' Allahim nolur beni sihirbaz yap" diye dua ederdim.
Sonra sihir yapmanin gunah oldgunu duymustum. Duami motifiye etmistim" Allahim sihirbaz dedm ama cadi felan olmak istemiyrum yanlis anlama, ben sadece iyilikler icin kullanicam sihirli guclerimi, Allahim nolur o sihirli gucleri yine bana ver, ben ozel oluyum" diyordum.

Kucukken ben ' Allahim nolur beni sihirbaz yap" diye dua ederdim.
Sonra sihir yapmanin gunah oldgunu duymustum. Duami motifiye etmistim" Allahim sihirbaz dedm ama cadi felan olmak istemiyrum yanlis anlama, ben sadece iyilikler icin kullanicam sihirli guclerimi, Allahim nolur o sihirli gucleri yine bana ver, ben ozel oluyum" diyordum.
:D hep filmlerin etkisi canım bunlar bende öyle düşünüyordum sihirli guclerim var mi filan diyodum :P

Bulutları pamuk şeker sanardim hayalim bir gün onlara ulaşıp hepsini yemekti,
Her dişimi çektiğimde onu diş perisinin gelip alması ve bana hediye getirmesi için dama koyardim bir de gelince görebileyim diye pusuda yatardım,
Golgemi ayrı bir insan sanıp beni takip ediyor diye ağlardım
:KK49:

Back
X