enişitenin surat ifadesini merak ettim yaniÇok küçüktüm teyzem evlendiğinde.Nikah dairesine gitmişiz.Tabi benim gözümle bakarsak bir binaya girdik,bir kaç adam ve kadın.Teyzelerim süslü,3 adam bir masada oturuyor, teyzemde oturdu.Birşeyler yazıldı çizildi,çıktık.Ben soruyorum,nooldu burda. Diğer teyzem dedi ki bak bu teyzende evlendi,bak bu da enişten artık.Ben sandım ki,adamları karşısına dizdiler,o da karar verdi oracıkta birini seçti. İsyan ettim,ya ama niye ötekini seçmedikii,o daha güzeldii .Gülüşmeler,beni susturmaya çalışmalar.Ne bileyim,teyzem o kadar tatlıydı ki, yakıştıramamıştım herhalde.Dört yaşına göre anca o kadar bilinir
O duydu mu bilmiyorumenişitenin surat ifadesini merak ettim yani
bende biliyo sandım:)) tabiki mühim olan huy güzelliği gerisi boş:))O duydu mu bilmiyorum,ama çok iyi adam çıktı,güzellik önemli değilmiş demekki. Hiçte sormamışım büyüyünce duymuşmuydun diye,düşünüyorum da.
Onlar arkada kalıp konuşuyorlardı,biz az onden çıkıyorduk,duysa bozulurdu damat ya,ay ne kötübende biliyo sandım:)) tabiki mühim olan huy güzelliği gerisi boş:))
amin canım Allah bütün çiftlerimize geçim versin neler okuyoruz ya merhamet versin AllahOnlar arkada kalıp konuşuyorlardı,biz az onden çıkıyorduk,duysa bozulurdu damat ya,ay ne kötü...Çok güzel sahip çıktı ailesine,çirkinde değildi canım,biraz zayıftı,ondan öyle göründü herhalde ...Babacan davranmıştır hep bize,yaşlandı tabi şimdi,hastalıklar filan,Allah şifa versin.
Gercek mi bu nasil olur
Hep beraber korkalım artık
Bir akraba çocuğu,anneannesinin bahçesinde tereyağı yetiştirdiğini söylemişti.Bu beni çok düşündürmüştü.Tohumu neresinde olabilirdi ki...Ama iyi fikirdi tabii.Sanırım bahçede karnabahar görüp öyle zannetmişti.Ezanı Allah okuyor sanıyordum
hahhayyyyttt bu çok iyiymişBir akraba çocuğu,anneannesinin bahçesinde tereyağı yetiştirdiğini söylemişti.Bu beni çok düşündürmüştü.Tohumu neresinde olabilirdi ki...Ama iyi fikirdi tabii.Sanırım bahçede karnabahar görüp öyle zannetmişti.
hahah bende trafik canavarini gercek bi canavar saniyodum, aniden cikip arabalari ucurumdan iten falan. Babam hatali araba kullananlari görünce iste bunun gibiler trafik canavari deyince onlarinda yolda giderken aniden canavara dönüstügünü kurmustum kafamda.trafik canavarini gerçek zannederdim..
bi gece yolculugunda, babam anneme '' bak trafik canavari nasil geliyor" demisti ben aglayip saklanacak yer aramistim.. hala hatirlayip güleriz.
:) donusmekte iyiymis :) yillarca korktum bende bir turlu ikna edemediler. gece uykularima giriyordu:)hahah bende trafik canavarini gercek bi canavar saniyodum, aniden cikip arabalari ucurumdan iten falan. Babam hatali araba kullananlari görünce iste bunun gibiler trafik canavari deyince onlarinda yolda giderken aniden canavara dönüstügünü kurmustum kafamda.
bende van gölü canavarını gerçek sanardımtrafik canavarini gerçek zannederdim..
bi gece yolculugunda, babam anneme '' bak trafik canavari nasil geliyor" demisti ben aglayip saklanacak yer aramistim.. hala hatirlayip güleriz.
Filmlerde ölenlerin gerçekten öldüğünü sanmak
Kucukken ben ' Allahim nolur beni sihirbaz yap" diye dua ederdim.
Sonra sihir yapmanin gunah oldgunu duymustum. Duami motifiye etmistim" Allahim sihirbaz dedm ama cadi felan olmak istemiyrum yanlis anlama, ben sadece iyilikler icin kullanicam sihirli guclerimi, Allahim nolur o sihirli gucleri yine bana ver, ben ozel oluyum" diyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?