benim arkadaşım da anne babasını sevişirken görmüş ama babaya aşık olduğu için hep annesinin kötü bir şey yaptığını sanmış babasınaYaklaşık 5-6 yaşlarında falandım sanırım. Eski mahallemizde ergen çocuklar vardı, biz küçük kızlara sataşırlardı. Bir gün ergen irisi biri geldi bana "Senin annen babanla sevişiyor" dedi (bunun argo olanını kullandı aslında). Çocuğa "Benim annem babam öyle şey yapmaaazz" diye bağırıp evde saatlerce ağlamıştım
benim arkadaşım da anne babasını sevişirken görmüş ama babaya aşık olduğu için hep annesinin kötü bir şey yaptığını sanmış babasına
Bir de kadıncağızı tehdit etmeyeymiş,babam bilmiyor ama söylücem ona seni diyeAy o daha büyük bir travma gerçi aynen şahit olan çocuklar doğal olarak şiddetle özdeşleştiriyorlar maalesef malum çok yumuşak bir sahne değil gördükleri :)
Hogwartstan mektup alacağıma, Gryffindora seçilip büyücü olacağıma da inanıyordum
Ovvv sen bayagi buyuk dusunmussun ya, zirvede birakmissin olayiBen herkes kendi kardeşiyle evlenir babamda eskiden annemin kardeşiymiş sanardım. Annem çok kızmıştı duyunca komşumuzun kızını abisiyle evleniyo sanmıştm böyle çıktı ortaya herşeyi o zaman öğrendim.. Allah naapmasın beni ya
Babaanenin ilk insan oldugunumu saniyordun ilahi senDunyanin ve insanlarin benim icin yaratildigini saniyordumHristiyanlarda ki kutsal suyun fatihali su oldugunu saniyordum Tup bebegi tupculer yapiyor saniyordum Babannemin ilk insan oldugunu dusunuyordum Seker hastaligi cok seker yiyenlerin basina geldini dusunuyordum ama bunu uzun sure oyke sandim Bazi gozluklerin insani ciplak gosterdigini sanip korkuyordum
He bide orta okulun son donemine kdr cocugun sadece mucuk mucuk yaparak oldugunu saniyordumgercegi ogrenince dumura ugradim
Ben hala inanıyorum, mektubum yolda kayboldu
Gerçek Rabiacım, gazetelere bile çıkmıştı
Bizim ülkede bu kadar büyük yılan var mıdır bilmiyorum ama korkularımın kaynağı bu haberler
Neden bunu yaptin simdi kim kalkip klozetin kapagini kapatacak
Hep beraber korkalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?