• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçükken doğru bildiğimiz yanlışlar

Konunun yeri burası değil ama ben de yazayım, özendim. :) Yaklaşık 5-6 yaşlarında falandım sanırım. Eski mahallemizde ergen çocuklar vardı, biz küçük kızlara sataşırlardı. Bir gün ergen irisi biri geldi bana "Senin annen babanla sevişiyor" dedi (bunun argo olanını kullandı aslında). Çocuğa "Benim annem babam öyle şey yapmaaazz" diye bağırıp evde saatlerce ağlamıştım :KK70:

Renkli gozlülerin dünyayı renkli gördügünü sanırdım,tüp bebekle kücük mutfak tüpünün bir alakası olduğunu sanırdım ;),tv nin içine girip filmlere müdahele etme hayalim vardı,çamaşır suyu yüzümüzüde beyazlatır sanıyordum hatta bir arkadaşıma bu konuda tavsiye ve cesaret vermişliģimde var kızın yüzü yara olmuştu ;)

Telgraf ,telefon ve fax yüce aletlerdi gözümde görünmeyen bir güç yönetiyordu onları cevremide inandırmıştım buna :dondurma:

Yaklaşık 5-6 yaşlarında falandım sanırım. Eski mahallemizde ergen çocuklar vardı, biz küçük kızlara sataşırlardı. Bir gün ergen irisi biri geldi bana "Senin annen babanla sevişiyor" dedi (bunun argo olanını kullandı aslında). Çocuğa "Benim annem babam öyle şey yapmaaazz" diye bağırıp evde saatlerce ağlamıştım :KK70:
benim arkadaşım da anne babasını sevişirken görmüş ama babaya aşık olduğu için hep annesinin kötü bir şey yaptığını sanmış babasına :D

benim arkadaşım da anne babasını sevişirken görmüş ama babaya aşık olduğu için hep annesinin kötü bir şey yaptığını sanmış babasına :KK70:

Ay o daha büyük bir travma gerçi aynen şahit olan çocuklar doğal olarak şiddetle özdeşleştiriyorlar maalesef malum çok yumuşak bir sahne değil gördükleri :)

Ben herkes kendi kardeşiyle evlenir babamda eskiden annemin kardeşiymiş sanardım. Annem çok kızmıştı duyunca komşumuzun kızını abisiyle evleniyo sanmıştm böyle çıktı ortaya herşeyi o zaman öğrendim.. Allah naapmasın beni ya :eek:
Ovvv sen bayagi buyuk dusunmussun ya, zirvede birakmissin olayi:halay:

Bina boyunda dondurmanın var olduğuna inanıyordum ben...

Noel baba gelirdi bana her yıl....

Toprağın altında derinlerde su, su dan sonra başka tür insanların orda yaşadığını
bizler gibi hayat sürdüğüne inanıyordum

Ben de kışın soğuk havada sigara içenlerin ,ateşinden dolayı ısındığını sanardım
Kadınların suratlarında da sakal bıyık var-erkekler gibi- ama alıyorlar sanardım
Bir de hiç büyümeyeceğimi

Dunyanin ve insanlarin benim icin yaratildigini saniyordum :confused:Hristiyanlarda ki kutsal suyun fatihali su oldugunu saniyordum:deli:Tup bebegi tupculer yapiyor saniyordum:KK53:Babannemin ilk insan oldugunu dusunuyordum:KK70:Seker hastaligi cok seker yiyenlerin basina geldini dusunuyordum ama bunu uzun sure oyke sandim:KK33:Bazi gozluklerin insani ciplak gosterdigini sanip korkuyordum:cool:

Dunyanin ve insanlarin benim icin yaratildigini saniyordum :confused:Hristiyanlarda ki kutsal suyun fatihali su oldugunu saniyordum:deli:Tup bebegi tupculer yapiyor saniyordum:KK53:Babannemin ilk insan oldugunu dusunuyordum:KK70:Seker hastaligi cok seker yiyenlerin basina geldini dusunuyordum ama bunu uzun sure oyke sandim:KK33:Bazi gozluklerin insani ciplak gosterdigini sanip korkuyordum:cool:
Babaanenin ilk insan oldugunumu saniyordun ilahi sen:KK70::KK70::KK70:

Gerçek Rabiacım, gazetelere bile çıkmıştı :KK70:

Bizim ülkede bu kadar büyük yılan var mıdır bilmiyorum ama korkularımın kaynağı bu haberler :confused:
hqdefault.jpg

Hep beraber korkalım artık :KK70:
Neden bunu yaptin simdi kim kalkip klozetin kapagini kapatacak:KK70:

Back
X