Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovvv sen bayagi buyuk dusunmussun ya, zirvede birakmissin olayi![]()
BENDE AYNISINI DÜŞÜNÜYORDUM HATTA OTURMAK İSTERDİM ÜSTÜNDEBulutları pambıktan sanmak![]()
BENDE AYNISINI DÜŞÜNÜYORDUM HATTA OTURMAK İSTERDİM ÜSTÜNDE![]()
tabiki değil canım zeytin ağaçta ilk yeşil olur yeşilkjen de toplanır yeşil zeytin yapılır sonra kararır siyah zeytin olurÖyle değilmiymiş![]()
çizgi filmlerden etkilenmiş olabilirz bence üstünde geziyolar filan ya bulutlarınBen kücükken bulutlar daha bir ayrıydı sanki. Daha bir şekilliydi,daha belirgin. Sanki elini uzatınca tutabilecekmişsin gibiydi.
Şimdi bulutlar bile çok yalancıktan geliyor bana :))
evet çoğu çocuk aynı şeyi düşünüyo sanırımKüçükken ayın beni takip ettiğini sanırdım. Hep arkama bakarak yürürdüm arkamdan geliyor mu diye![]()
ben yılan değil de fare çıkar diye korkuyordum ve hala korkuyorum çünkü gerçekte te oluyor:)))![]()
Hep beraber korkalım artık![]()
Forum oyunları bölümüne açsanız olurmuş, hani dert değil bir şey değil.
Bu arada ben de yeşil zeytin ayrı, siyah zeytin ayrı ağaçlarda yetişiyor sanırdım. :)
Ben de bir kaç yıl öncesine kadar öyle sanıyordum.![]()
Oyuncak Hikayesindendir oben odadan çıktığımda oyuncaklarımın canlanıp birbirleriyle konuşup oyun oynadıklarını, ben odaya girerken hemen eski hallerini alıp cansız taklidi yaptıklarını sanıyordum