• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçükken doğru bildiğimiz yanlışlar

Yeşillik yeyince gözlerimin yeşil olacağını sanırdım. Bence yeşillik yemem için biri beni kandırmıştır kesin :)
Evlenince otomatikman çocuk doğduğunu sanırdım. Yani ilişki diye bir şeyden zerre haberim olmadığı gibi, çocuğun nereden geldiğini de sorgulamıyordum. Evlenince annenin karnında çocuk oluyor, sonra anne karnından bir kapı açılıyor çocuk oradan çıkıyor diye anlatmışlardı bana. :KK70:
Çocuk konusunda aynısını düşünürdüm. Kadın ve adam Evlenirler istedikleri vakit hadi çocuğumuz olsun derler ve kadın hamile kalır :KK70:

Yaa cok guldum..ne guzel seyler yazmissiniz..ben,davul zurna caldiktan sonra gelin ve damadin cocuklari oldugunu dusunmustum ama kuzenim bana o iş sonrasinda dogdugumuzu soylyince kendimdn igrenmistim..bir de dunyadaki tek x isminin bende oldugunu dusunurdm.yani dunyada benim ismimden kimse yok sanirdim.

Yeşillik yeyince gözlerimin yeşil olacağını sanırdım. Bence yeşillik yemem için biri beni kandırmıştır kesin :)
Evlenince otomatikman çocuk doğduğunu sanırdım. Yani ilişki diye bir şeyden zerre haberim olmadığı gibi, çocuğun nereden geldiğini de sorgulamıyordum. Evlenince annenin karnında çocuk oluyor, sonra anne karnından bir kapı açılıyor çocuk oradan çıkıyor diye anlatmışlardı bana. :KK70:
Çocuk konusunda aynısını düşünürdüm. Kadın ve adam Evlenirler istedikleri vakit hadi çocuğumuz olsun derler ve kadın hamile kalır :KK70:

Yegenim bir gun geldi teyze dedem ne kadar sansli dedi niye dedim dedemin magazasi var bir seyler satip cok para kazabiyor olmali ama babama yazik dedi (babasi avukat) babamin burosunda satacak bisey yok bir bilgisayar masa sandalyeler var onlari da satarsa baska bisey yok cok uzuluyorum dedi:KK66:

Evli olmayan ciftlerin asla cocuk yapamayacagini dusunurdum :KK70: evliligi nasil anlatmislarsa demek:KK53:

Ben herkes kendi kardeşiyle evlenir babamda eskiden annemin kardeşiymiş sanardım. Annem çok kızmıştı duyunca komşumuzun kızını abisiyle evleniyo sanmıştm böyle çıktı ortaya herşeyi o zaman öğrendim.. Allah naapmasın beni ya :eek:

Dua ederek cocuk yapildigini saniyordum.:deli:

Yaa cok guldum..ne guzel seyler yazmissiniz..ben,davul zurna caldiktan sonra gelin ve damadin cocuklari oldugunu dusunmustum ama kuzenim bana o iş sonrasinda dogdugumuzu soylyince kendimdn igrenmistim..bir de dunyadaki tek x isminin bende oldugunu dusunurdm.yani dunyada benim ismimden kimse yok sanirdim.
Ben de kadınla erkek sadece üst üste yatınca kıyafetli falan çocuk olur sanıyordum :KK53:

Çok konuşurdum çocukken ama çok. Artık gece olunca annem derdi ki : bütün kelimeleri bitirdin yarına hiç konuşacak kelime kalmadı sus artık uyu :)))
Ve benim ödüm kopardi ertesi gune konuşacak kelime bulamayacağım diye.

Bir de, çocuk göbek deliğinden doğuyor zannederdim

@ipeqbojuqu geçenlerde bir hocam bana bunla ilgili bişeyler anlatmıştı, bu siber suçlar, teknoloji, hackerlıktan falan laf açılmıştı, şimdiki tv lerde, bu uydu sistemlerini falan elinde tutan insanlar ya da devletler, istedikleri zaman tv ye yerleştirdikleri bi kamerayla bizi izleyebilirlermiş. :KK64:

uğraşırsam sihirli güçlerimi keşfedeceğime inanırdım ve her gün gizli gizli denemeler yapardım:KK45:

özellikle sihirli annemi izlediğim dönemlerde ben de böyle düşünüyordum, sihirli güçlerim var ama ben henüz keşfedemedim sanıyordum

Değil mi ama,boynuna sperm gelince hamile kaldığını sanan,üstüne hiç ilişkiye girmeyip de işkillenenleri de gördü bu forum :KK70:
bi haber okumuştum ülkenin birinde yeni evli çift göbek deliğinden ilişkiye girilir zannediyorlarmış ve hep onu denedikleri için uzun bi süre çocukları olmamış :D

ben odadan çıktığımda oyuncaklarımın canlanıp birbirleriyle konuşup oyun oynadıklarını, ben odaya girerken hemen eski hallerini alıp cansız taklidi yaptıklarını sanıyordum
aynen, hatta onlara "canlı olduğunuzu biliyorum benden saklamayın kimseye söylemeyecem söz veriyorum" derdim:KK55:

Back
X