• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçükken doğru bildiğimiz yanlışlar

Olamaz yaa gerçek değil dmi :rolleyes:

Gerçi ben klozette koca bir fare görmüştüm ve yılan gibi bi kuyruğu vardı o an öldüm sanmştım :KK34:

Gerçek Rabiacım, gazetelere bile çıkmıştı :D

Bizim ülkede bu kadar büyük yılan var mıdır bilmiyorum ama korkularımın kaynağı bu haberler :confused:

hqdefault.jpg

Hep beraber korkalım artık :KK70:

Konu 6 sayfada niye buraya geldi, neden? :D

Gerçek Rabiacım, gazetelere bile çıkmıştı :KK70:

Bizim ülkede bu kadar büyük yılan var mıdır bilmiyorum ama korkularımın kaynağı bu haberler :confused:

Çok fena ya benim gördüğüm fareninde fotosunu çekseydik keşke kuyruğu yılandan farksızdı benim gözümde o zamanlar :D

Beni leylekler getirmişti :KK12:
Sizde söyleyin hemde kaynaşmış oluruz biraz hep dert hep dert olacak değil ya

-Baska uygun başlık bulamadım:kahve:
Küçükken annem buz dolabını bana beyaz çikolata diye tanıtırdı. Ama onu yemek için uyumam gerekirdi bende uyurdum. Annem sadece büyünce onu yiyebileceğimi söylerdi. Dolayısıyla ben hep uyurdum :))

Birde şirinler var tabi. Uslu durunca gerçekten şirinleri duyabileceğimi sanırdım

Yeşillik yeyince gözlerimin yeşil olacağını sanırdım. Bence yeşillik yemem için biri beni kandırmıştır kesin :)
Evlenince otomatikman çocuk doğduğunu sanırdım. Yani ilişki diye bir şeyden zerre haberim olmadığı gibi, çocuğun nereden geldiğini de sorgulamıyordum. Evlenince annenin karnında çocuk oluyor, sonra anne karnından bir kapı açılıyor çocuk oradan çıkıyor diye anlatmışlardı bana. :D

Bizimle ayni yonde giden arabalarin isiklari kirmizi karsi taraftan gelenlerin beyaz diye dusunurdum.Birde arkama baktigim zaman hemen kirmizilari beyaz yapiyorlar zannederdim :olamaz:

Evli olmayan ciftlerin asla cocuk yapamayacagini dusunurdum :KK70: evliligi nasil anlatmislarsa demek:KK53:

Ben herkes kendi kardeşiyle evlenir babamda eskiden annemin kardeşiymiş sanardım. Annem çok kızmıştı duyunca komşumuzun kızını abisiyle evleniyo sanmıştm böyle çıktı ortaya herşeyi o zaman öğrendim.. Allah naapmasın beni ya :eek:

Ben herkes kendi kardeşiyle evlenir babamda eskiden annemin kardeşiymiş sanardım. Annem çok kızmıştı duyunca komşumuzun kızını abisiyle evleniyo sanmıştm böyle çıktı ortaya herşeyi o zaman öğrendim.. Allah naapmasın beni ya :eek:
Benden bir tane daha varmis :-D

Beni leylekler getirmişti :KK12:
Sizde söyleyin hemde kaynaşmış oluruz biraz hep dert hep dert olacak değil ya

-Baska uygun başlık bulamadım:kahve:
Bebek Firarda filmi vardı. Orada ki bebeğin adını firarda sanmak;)) :))) Hah birde erkek ve kadın birbirini öpünce çocuk oluyor zannetmek ;)))

Back
X