- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olamaz yaa gerçek değil dmi
Gerçi ben klozette koca bir fare görmüştüm ve yılan gibi bi kuyruğu vardı o an öldüm sanmştım![]()
![]()
Hep beraber korkalım artık![]()
Yapilir mi bu?![]()
Hep beraber korkalım artık![]()
Gerçek Rabiacım, gazetelere bile çıkmıştı
Bizim ülkede bu kadar büyük yılan var mıdır bilmiyorum ama korkularımın kaynağı bu haberler![]()
Küçükken annem buz dolabını bana beyaz çikolata diye tanıtırdı. Ama onu yemek için uyumam gerekirdi bende uyurdum. Annem sadece büyünce onu yiyebileceğimi söylerdi. Dolayısıyla ben hep uyurdum :))Beni leylekler getirmişti
Sizde söyleyin hemde kaynaşmış oluruz biraz hep dert hep dert olacak değil ya
-Baska uygun başlık bulamadım![]()
Konu 6 sayfada niye buraya geldi, neden?![]()
Yapilir mi bu?![]()
Çok fena ya benim gördüğüm fareninde fotosunu çekseydik keşke kuyruğu yılandan farksızdı benim gözümde o zamanlar![]()
Evli olmayan ciftlerin asla cocuk yapamayacagini dusunurdumevliligi nasil anlatmislarsa demek
![]()
Benden bir tane daha varmis :-DBen herkes kendi kardeşiyle evlenir babamda eskiden annemin kardeşiymiş sanardım. Annem çok kızmıştı duyunca komşumuzun kızını abisiyle evleniyo sanmıştm böyle çıktı ortaya herşeyi o zaman öğrendim.. Allah naapmasın beni ya![]()
Bebek Firarda filmi vardı. Orada ki bebeğin adını firarda sanmakBeni leylekler getirmişti
Sizde söyleyin hemde kaynaşmış oluruz biraz hep dert hep dert olacak değil ya
-Baska uygun başlık bulamadım![]()
Bunu nerden cikarttim, hala bilmiyorumAllah cezamızı vermesin bizim![]()