• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçükken doğru bildiğimiz yanlışlar

Aynı zamanda dizilerde seneryo olduğunu bilmezdim 8 yasıma kadar hep herseyin gercek olduğuna inandım o kucuk yasımda izliyip kötü bisey olunca üzülürdüm :bicak:

Evde bir böcek karınca vs görürsem öldürmeden uyuyamazdım.. onlar ölmezse çoğalır evimizi ve bizi yerlerdi çünkü. Malesef bu alışkanlığım hala var evde bi örümcek göriyim kesin evin heryerinde ailesi vardır biz napıcaz şimdi.. neyse öyle işte :olamaz:

Aynı zamanda dizilerde seneryo olduğunu bilmezdim 8 yasıma kadar hep herseyin gercek olduğuna inandım o kucuk yasımda izliyip kötü bisey olunca üzülürdüm :bicak:
O da bjseymi babannem kotu karakterlere bedua ederdi bir tutsa saftlari kayardi;)
Birde su sunun neyi derdi dizi izlerken annesi derdik rol geregi haaa benziyor ayni annesi derdi:KK45:

1.50 boyunda olan ablamın boyunun dolaplar kadar uzun oldugunu hatta elini uzatsa tavana degecek kadar uzun olduğunu zannederdim. :D

Bir de küçükken hep sorarlardi büyüyünce okuyacak misin sen diye. Okumanin anlamini cok gizli bir kutunun icinde cok özel bir kagit oldugunu, benim de onu okuyacagimi düşünürdüm :)

Bundan ben hala korkuyorum

Şimdi bir resim koyacağım ama herkes tırsacak :KK70:

Bir kere örümcek gördüm ben, hep kontrol ediyorum:110:

Benim halen fobim var tuvalet konusunda çok hassasım kapıyı öyle pek hevesli bi şekilde kapatamyorum anlıycağn :D

Benim halen fobim var tuvalet konusunda çok hassasım kapıyı öyle pek hevesli bi şekilde kapatamyorum anlıycağn :KK70:

hqdefault.jpg

Hep beraber korkalım artık :D

Back
X