kucuk yas sevgili :)

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
amac nedir mesela .yasitlariniz yetmiyormu tabiki siz bilirsiniz ama genelde yasi kucuk olan erkekse.olgun kadin fantezisiyle birlikte oluyor soyleyeyim dedim.yani size asik felan degildir ya da paraniz vardir siz bilirsiniz

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
erkekte küçük hiç çekilmez diye düşünüyorum. Zaten kadına göre düşünce yapısı geç olgunlaşıyorlar. Bence sizin ilginizi anaç olarak görüyor o da gerçeklerin farkında değil. Bi de şöyle düşünün adamın cinsel verimliliği arttığı yaşta 40 ında azıtırlar derler 😂😂siz de tık olmayacak . Neyi nasıl idare edeceksiniz? Sonunda aldatılıp üzülen de olacaksınız . Bence olgun bir kadın olarak aklı selim düşünün . Bir çocuğa heyecanlanmak da nedir?

Eski konusunda oğlunun annesiyle yaşadığı bilgisi var. 8 yaş kendini ifade edecek yaş falan da değil. 29 yaşında bekar ve evlenmemiş bir adam 42 yaşında 8 yaşında çocuğu olan kadına istisnai bir durum olmadıkça tek bir sebepten ısrarla yürür. Onu da buraya yazmak istemiyorum. Ben kendim 29 yaşıma henüz girdim ve akranlarımı aynı yaşta olmamıza rağmen hafif buluyorum. Konu sahibinde yaşının olgunluğu yok
Abartsaydınız biraz daha, hatta 8 yaş çocuk agular filan deseydiniz. Oğlum 8 yaşında olmasa inanacağım.
Yorumlarınız o kadar keskin ve hadsiz ki, kadın adeta her gece farklı bir adamla takılıyor da, çocuk umurunda değil filan. Kadın çocuğunu önemsemese ve çocuğunun annesi olarak nasıl bir imaj çizeceğini dahi umursamasa, muhtemelen adam peşine takıldığı ilk birkaç aydan bir şeyleri deneme ihtimaline daha sıcak bakabilirdi değil mi? 1 buçuk senedir adam hayatına girmek için uğraşmış ve kadın hala daha bir ilişkiye başlamamış, almamış hayatına. Bu bilgi üzerinden saldırmadan önce en azından "Çocuğunuz için mi geri duruyorsunuz ilişkiden? Yoksa sadece yaş kaygısı mı güdüyorsunuz?" diye sorabilirdiniz.

Bir siz biliyorsunuz sanki tacizcileri; bundan seneler önce bir üvey anne, oğlan çocuğunun iç organlarına oklava ile hasar verdi. Aynı şeyi, hali hazırda kız arkadaşı olan baba için de söyleyebilecekseniz yüklenin burada kadına.

Haklısın sana 45lik delikanlı lazım. Malum o aile evinden kurtulmak lazım. Hiç huyum değildir eski konuları karıştırmak ama siz yaptıysanız bizde yaparız :) doğrular hoşunuza gitmeyince nasılda yazılanları sadece görmezden gelip başkasına yazıyorsunuz. Gerçi sizede hak veriyorum 20lerin sonunda aile evine bağlı, yediğiniz içtiğiniz hesaplanıyor adım atsanız olay oluyor size evde yapılan linci birisinden çıkartmanız lazım sizde haliyle anonim olarak burda başka kadınlara yapıyorsunuz. :))

Bağlaç olan de'leri ayrı yazacak dil bilgisi kültürü olmayan biri bana cahil diyor ve kültürden bahsediyor. Eminim 8 yaşındaki çocuğuyla konu sahibi kendisinden 12 yaş küçük henüz 20'lerindeki delikanlıyla dillere destan bir aşk yaşar, kötü kalpli ben bunu kıskandığım eleştirdim. Peki elime ne geçti? Asıl dar pencereden bakan sizsiniz. Doğruları yazınca hemen geliyor beğenmedimler

bu yaşli nesil gercekten ya bilmiyor yeni genclerin yasitlarimin olgun kadin fantezisini.ya da islerine oyle geliyor.kendinizi kullandirtacaksaniz devam edin.yok ben genc gorunuyorum vsvs sacmalik o cocuk sizin ne karakterinize ne tipinize bakiyor ya paraniza ya yataginiza.onun icin siz bir deneyim olarak tarihe gececeksiniz sonra baskalarina anlatacak

kizlar merhaba,

Bence olmaz arkadaşımın annesi kendınden küçük biriyle evlendi birde çocuk yaptı hatta evlenınce ev de aldırlar başka şehirden ama adam hep aldattı kadın takip etmekten hayatını kacırdı dogru düzgün yaşayamadı en sonunda boşandılar ve aldıkları evi de kadından habersiz satmıs çoktan sonradan söyledi beş kuruşta vermedi çocukta kadında ayrıca ev en çok kadının parasıyla alındı gerisini siz düşünün artık kandırılmak için illa zengin olmaya gerek yok iş para değilse bile illa ki aldatma olur

beni gözardı edin . Bir daha da yorumlarıma gelip sabah akşam beğenmedim atıp durmayın .

Madem siz yaşınızın insanısınız bu isteğimi dikkate alıp hafif hareketler yapmayın . Benı rahatsız etmeyin . Bu olgunluğu sizden bekliyorum iyi günler .

Asıl siz beni görmezden gelin, ilk beğenmedimi atan da yorumumu alıntılayıp bir şeyler yazan da sizsiniz. Ben sizinle muhatap dahi olmuyorum ama beni alıntıladığınız için mecbur kaldım

Bağlaç olan de'leri ayrı yazacak dil bilgisi kültürü olmayan biri bana cahil diyor ve kültürden bahsediyor. Eminim 8 yaşındaki çocuğuyla konu sahibi kendisinden 12 yaş küçük henüz 20'lerindeki delikanlıyla dillere destan bir aşk yaşar, kötü kalpli ben bunu kıskandığım eleştirdim. Peki elime ne geçti? Asıl dar pencereden bakan sizsiniz. Doğruları yazınca hemen geliyor beğenmedimler
Kadın dillere destan aştan bahsetmemiş. Kocam dememiş çocuğum dememiş bu yaş farkı ile olur mu olmaz mı demiş? Peki siz ne yaptınız? Annenizin babanızın size sorduğu hesapların hıncını başkasından çıkarmaya çalıştınız. Sen benim bağlaçlarıma mı takıldın kurban olduğummm. Ben sayısalcıyım kimyagerim bana genelde okulda de da bağlaçlarından çok insanlara saygılı ol diye öğretildi. Sizin eksikliğiniz burda dilin var diye ahlaka ihtiyacın yok sanıyorsun. Sen bir eğitim ve öğretimcisin. EĞİTİM VE ÖĞRETİM .
Okuduğun okulun yaptığın mesleğin getirdiklerini kullanmanı öneririm.
Mesela burnunu nefes almak için kullan, başkasının hayatına sokmak için değil. Tavsiye olarak algıla. Bu nefret öfke ve her halta burnunu soktuğun sürece uzun bi süre daha babanın evinde oturup yediğin içtiğinin sayılacağından emin olabilirsin. Ektiğini biçersin hesabı

yaa ne kadar bos yorum yapiyosun en sonunda dellendim yaa de'leri ayri yazmiyomusda kim bu sitede yazim hatasi yapmiyoki ben hic bakamadan yaziyom ne var bunda herkes anliyo bi senmi anlamiyosun biz ayiramiyosak o de'leri sen ayir madem oldu gel bide ders ver bize hadsiz yaa

elestirmek ayri, hadsizlik ayri. dil bilgisine bu kadar hakimseniz eger bu iki kavramin ayni olmadigini bilmeniz gerekir diye dusunuyorum. nefret dilinizi bir kenara birakip saygi cervecesi icerisinde yorum yapabilirsiniz ama siz kucuk bir cocuk gibi saldiriyorsunuz cunku hayatinizda sizin ne sozunuzu onemseyen olmus ne kararlarinizi o yuzden burda hakarete varacak seyler yazip kendinizi bir halt saniyorsunuz.

Eski konusunda oğlunun annesiyle yaşadığı bilgisi var. 8 yaş kendini ifade edecek yaş falan da değil. Ben o yaşlarda karşı komşunun oğlu tarafından istismara uğruyordum 15-16 yaşına gelene kadar anneme söyleyemedim bile. 29 yaşında bekar ve evlenmemiş bir adam 42 yaşında 8 yaşında çocuğu olan kadına istisnai bir durum olmadıkça tek bir sebepten ısrarla yürür. Onu da buraya yazmak istemiyorum. Ben kendim 29 yaşıma henüz girdim ve akranlarımı aynı yaşta olmamıza rağmen hafif buluyorum ki belki olgunu bana denk gelmemiştir 29 yaşında biri çok daha olgun biri olabilir ama neyse. Konu sahibinde yaşının olgunluğu yok

29 yaşında ilan siz 45 yaşındaki adam için konu açmamış mıydınız?

Dahi anlamindaki -de'leri ayirmak vs her gordugun -de'yi ayirmak.

Nsjdjdjjd

Nerede gorsem tanirim bunu, yanlis olmasin diye hepsini ayirirlar, yetmez gibi birde karsi tarafi eziklemeye calisirlar.

Turunc chemist Turunc chemist bulantilariniz gecti mi?

Duchess34 Duchess34 benim esim benden 8 yas buyuktu, yas farki aramizda hic sorun olmadi ama sanirim 8 yas kucuk olsaydi da sorun olmazdi, ben kendimi yasimin olgunlugunda, ağırlığında gormuyorum zira, bu sebeple kendinizi tartmalisiniz, ikinizinde ayni cercevede buluşacak karakterleriniz var ise, gonuller uyuyorsa neden olmasin.

Dahi anlamindaki -de'leri ayirmak vs her gordugun -de'yi ayirmak.

Nsjdjdjjd

Nerede gorsem tanirim bunu, yanlis olmasin diye hepsini ayirirlar, yetmez gibi birde karsi tarafi eziklemeye calisirlar.

Turunc chemist Turunc chemist bulantilariniz gecti mi?

Duchess34 Duchess34 benim esim benden 8 yas buyuktu, yas farki aramizda hic sorun olmadi ama sanirim 8 yas kucuk olsaydi da sorun olmazdi, ben kendimi yasimin olgunlugunda, ağırlığında gormuyorum zira, bu sebeple kendinizi tartmalisiniz, ikinizinde ayni cercevede buluşacak karakterleriniz var ise, gonuller uyuyorsa neden olmasin.
Bulantılarım çok azaldı diyebilirim ama nadiren kusmalarım oluyor canım beni çok etkilemiyor artık iştahım olmadığı için ölmeyecek kadar beslenebiliyorum şükür

29 yaşında ilan siz 45 yaşındaki adam için konu açmamış mıydınız?

Ben bekâr biriyim bir çocuğum var mı sizce? Ayrıca ben yaş farkına karşı değilim ki, bunu da nereden çıkardınız? Konu sahibi 8 yaşında çocuğu olan bir anne. Olgun kadın fantezisi olan sırtlanlara yüz verecek pozisyonda değil. Konu sahibinin çocuğu olmasaydı umurumda bile olmazdı, birlikte olun zevkinize bakın derdim. Ama çocuklar benim kırmızı çizgim ve bunu her yorumda belirtiyorum. O erkek çocuğunun psikolojisi eve takılmak için girip çıkan yaşça küçük erkekten olumsuz etkilenir

kizlar merhaba,

12 yaş çok fazla. Evlilik falan değil de öylesine takılmalık ilişki düşünüyorsanız belki öyle olabilir ama evlenmeyi istiyorsanız çok zorlanırsınız erkekler çok geç olgunlaşıyor zaten. Bebe besliyor gibi olursunuz çocuk sahibi olmadan. Ama hep erkekler mi kendinden küçük kadınlarla olacak biraz da kadınlar takılsın amaaann nolacak

Back
X