kucuk yas sevgili :)

Bu da yeni moda zart yazsak eski konu zort yazsak eski konu
Hayır linçleyecek bişey olur gider bakarsın aksi bişey mi anlatıyo diye hikayesini doğrularsın da kadın ne kocasından bahsetmiş ne çocuğundan olur mu olmaz mı diye sormuş bunlarda yeni türedi ya. Yüzüne söyleyemeyeceği şeyleri klavyede anonimliğe güvenerek ötüyolar maşallah

İki gönül bir olunca yaş farkının bir önemi olmadığını savunanlardanım. İsterse 30 yaş olsun arada iki insan mutluysa kime ne.

Ama sizde durum biraz farklı gibi geldi bana. Sizin adama karşı bir hissiyatınız var gibi algılamadım. Adam da size ne niyetle yaklaşıyor orası muamma.

Hanımefendi eskiyi deşip eski kocasını ne demeye karıştırıyorsunuz kadın size eski kocasını mı sormuş ne kadar hadsiz birisisiniz ya

Eski eşi sorsun veya sormasın ortada bir çocuk varsa kimse öyle kafasına göre davranamaz. Adamın niyeti ne sizce? 1.5 senedir ne için uğraşıyor? Hiç öyle arada aşk varmış gibi algılamadım konu sahibinin yazdıklarından. Babanın burada söz hakkı yok mu, çocuğunun olduğu ortama ne idüğü belirsiz yabancı bir erkek girip çıkacak muhtemelen sadece takılma amaçlı. Konu sahibi sorumsuz davranıyor yaşına göre

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
bn asla evlenmezdim benden bu kadar kucuk biriyle abla kardes gibi hatta anne ogul gibi gorunursunuz karsidan

Sorun yaratır. Benim önceki iki sevgilim de benden 7 yaş küçüklerdi. Şanssızlık işte denk geldi. Olmuyor olmuyor. Kavga anında karşınızda çpcuk oluyor. Sözlerini ciddiye alamıyorsunuz. Verdiği kararlar da hatalı oluyor. Sizin olgunluğunuzu kullanmak için sizle birlikte oluyorlar.

Hanımefendi eskiyi deşip eski kocasını ne demeye karıştırıyorsunuz kadın size eski kocasını mı sormuş ne kadar hadsiz birisisiniz ya
tesekkur ederim desteginize.. dar kafali cahil insan bicimi maalesef ki hala aramizdalar

Eski eşi sorsun veya sormasın ortada bir çocuk varsa kimse öyle kafasına göre davranamaz
Mesela siz kimsiniz bu konuda? Annesi mi babası mı sosyal güvenlik mi nesiniz? Şöyle bi sizede baktım. 29 yaşında bayan olarak 45 yaşında adamlar hakkında konuşuyosunuz da acaba o adamında çocuğu olsa eski karısı sizede böyle sapık damgası yapıştırsa nasıl olurdu diye.

erkek mi kadın mi küçük cok fark etmez benim için 12 yaş iki insan arasında cok yaş farkı. 30 yaşındaki erkekler 41-42 yaşında kadın için bence cok genç. eski devir gibi değil insanlar, geç büyüyoruz nedense. 30 yaş cok büyük gibi bakmayın yani.
takılmalık, sevgilik tabiki olur. ama evlilik için bence sorun yaratır, evlilik başka bir kafa.

Sorun yaratır. Benim önceki iki sevgilim de benden 7 yaş küçüklerdi. Şanssızlık işte denk geldi. Olmuyor olmuyor. Kavga anında karşınızda çpcuk oluyor. Sözlerini ciddiye alamıyorsunuz. Verdiği kararlar da hatalı oluyor. Sizin olgunluğunuzu kullanmak için sizle birlikte oluyorlar.
ya aslinda cok guzel ozetlediniz.. bende soyledigi seyleri ciddiye alamiyorum sanirim..

Eski eşi sorsun veya sormasın ortada bir çocuk varsa kimse öyle kafasına göre davranamaz. Adamın niyeti ne sizce?
Nie eski kocasından çocuğu oldu die bu kadının bi yeni hayat kurma hakkı kalmamış mı oluyor ?
Ayrıca 3,5 yıl önce boşanmış
8 yaşında bi erkek çocuğu kendını ifade edebilir ama çocukta anneyle yaşamıyor zaten bi yerlerinizden saldırmaya çalışmışsınız laf uydurup . Her konuda aynı şekildesiniz millete beğenmedim atmaktan başka bi icraatınız yok
kadın çocuk benımle yaşıyor dememiş neye göre saldırma gereği duydunuz ?

Ama siz daha hakkında en ufak bilginiz olmayan adamı cinsel istismarla damgalayıp ….
çocuğun şiddet bagımlısı öfke kontrolü olmayan 8 yaş çocuğun önünde eşine şiddet uygulayan bi adama baba vasfıyla verilmesi talebinde bulunmayı kendınızde hak gördünüz öyle mi ?

Cahilliğin kaçıncı seviyesi bu ?

Bu arada baba zaten sevgili yapmış onunla evlenme yolunda acaba anneye sordu mu bu kadın çocuğuma cici anne olur mu die ? Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz eski eşe mi danışacak kadınlar evlenmeden ?

Eski eşiniz sizinle uğraşmakta haklı diye yorumladım. Ben eşinizin yerinde olsam çocuğumla aynı ortama 29 yaşında yabancı bir adamı sokacak kadından o çocuğu alırım. Çocuğun cinsiyeti hiç fark etmez istismar riskini azaltmıyor
ben hanimefendiyi tanimiyorum, eski konulari varsa okumadimda ama disaridan bakinca ben bu yorumu cok cirkin buldum. tam erkek beyniyle yazilmis, yozlasmis bir dusunce yapisini gosteren yorum olmus. ugrasiyor diye hak vermissiniz birde eski esine ne diyebilirim ki. herhalde kendi cocuguna kimin zarar verip kimin veremeyecegi konusunda yeterli olgunluga ulasmistir ki guvenip ayni ortama sokmustur.

Nie eski kocasından çocuğu oldu die bu kadının bi yeni hayat kurma hakkı kalmamış mı oluyor ?
Ayrıca 3,5 yıl önce boşanmış
8 yaşında bi erkek çocuğu kendını ifade edebilir ama çocukta anneyle yaşamıyor zaten bi yerlerinizden saldırmaya çalışmışsınız laf uydurup . Her konuda aynı şekildesiniz millete beğenmedim atmaktan başka bi icraatınız yok
kadın çocuk benımle yaşıyor dememiş neye göre saldırma gereği duydunuz ?

Ama siz daha hakkında en ufak bilginiz olmayan adamı cinsel istismarla damgalayıp ….
çocuğun şiddet bagımlısı öfke kontrolü olmayan 8 yaş çocuğun önünde eşine şiddet uygulayan bi adama baba vasfıyla verilmesi talebinde bulunmayı kendınızde hak gördünüz öyle mi ?

Cahilliğin kaçıncı seviyesi bu ?

Bu arada baba zaten sevgili yapmış onunla evlenme yolunda acaba anneye sordu mu bu kadın çocuğuma cici anne olur mu die ? Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz eski eşe mi danışacak kadınlar evlenmeden ?

Eski konusunda oğlunun annesiyle yaşadığı bilgisi var. 8 yaş kendini ifade edecek yaş falan da değil. Ben o yaşlarda karşı komşunun oğlu tarafından istismara uğruyordum 15-16 yaşına gelene kadar anneme söyleyemedim bile. 29 yaşında bekar ve evlenmemiş bir adam 42 yaşında 8 yaşında çocuğu olan kadına istisnai bir durum olmadıkça tek bir sebepten ısrarla yürür. Onu da buraya yazmak istemiyorum. Ben kendim 29 yaşıma henüz girdim ve akranlarımı aynı yaşta olmamıza rağmen hafif buluyorum ki belki olgunu bana denk gelmemiştir 29 yaşında biri çok daha olgun biri olabilir ama neyse. Konu sahibinde yaşının olgunluğu yok

Sevgilim var ama akrabalar haberdar olmadığı için hala beni evlendirmeye çalışıyorlar. Geçen gün de sağ olsunlar 10 yaş büyük bir adamı uygun görmüşler bana. :KK53:
Tamam adam o kadar büyük görünmüyor ama sayılar bazen anlam ifade eder yani. Hele hele 10 yaş epey bir anlam ifade etti bana. Sevgilim olmasaydı da hayır derdim.
Ben yeni doğmuşken adam 10 yaşında mahallede koşturuyormuş düşünsenize. :deli:
Bence 3-4 yaştan fazlası olmaz.

Eski konusunda oğlunun annesiyle yaşadığı bilgisi var. 8 yaş kendini ifade edecek yaş falan da değil. 29 yaşında bekar ve evlenmemiş bir adam 42 yaşında 8 yaşında çocuğu olan kadına istisnai bir durum olmadıkça tek bir sebepten ısrarla yürür. Onu da buraya yazmak istemiyorum. Ben kendim 29 yaşıma henüz girdim ve akranlarımı aynı yaşta olmamıza rağmen hafif buluyorum. Konu sahibinde yaşının olgunluğu yok
siz kimsiniz mesela hanimefendinin yasinin olgunlugu olmadigini iddia ediyorsunuz? bu kadar igrenc dusunce yapisi uzun zamandir karsilastigim bir sey degildi, tedavi olmanizi tavsiye ediyorum

Eski konusunda oğlunun annesiyle yaşadığı bilgisi var. 8 yaş kendini ifade edecek yaş falan da değil. 29 yaşında bekar ve evlenmemiş bir adam 42 yaşında 8 yaşında çocuğu olan kadına istisnai bir durum olmadıkça tek bir sebepten ısrarla yürür. Onu da buraya yazmak istemiyorum. Ben kendim 29 yaşıma henüz girdim ve akranlarımı aynı yaşta olmamıza rağmen hafif buluyorum ki doğrusu bana denk gelmemiştir 29 yaşında biri çok daha olgun biri olabilir ama neyse. Konu sahibinde yaşının olgunluğu yok
Haklısın sana 45lik delikanlı lazım. Malum o aile evinden kurtulmak lazım. Hiç huyum değildir eski konuları karıştırmak ama siz yaptıysanız bizde yaparız :) doğrular hoşunuza gitmeyince nasılda yazılanları sadece görmezden gelip başkasına yazıyorsunuz. Gerçi sizede hak veriyorum 20lerin sonunda aile evine bağlı, yediğiniz içtiğiniz hesaplanıyor adım atsanız olay oluyor size evde yapılan linci birisinden çıkartmanız lazım sizde haliyle anonim olarak burda başka kadınlara yapıyorsunuz. :))

Eski konusunda oğlunun annesiyle yaşadığı bilgisi var. 8 yaş kendini ifade edecek yaş falan da değil. Ben o yaşlarda karşı komşunun oğlu tarafından istismara uğruyordum 16-17 yaşına gelene kadar anneme söyleyemedim bile. 29 yaşında bekar ve evlenmemiş bir adam 42 yaşında 8 yaşında çocuğu olan kadına istisnai bir durum olmadıkça tek bir sebepten ısrarla yürür. Onu da buraya yazmak istemiyorum. Ben kendim 29 yaşıma henüz girdim ve akranlarımı aynı yaşta olmamıza rağmen hafif buluyorum ki doğrusu bana denk gelmemiştir 29 yaşında biri çok daha olgun biri olabilir ama neyse. Konu sahibinde yaşının olgunluğu yok
beni gözardı edin . Bir daha da yorumlarıma gelip sabah akşam beğenmedim atıp durmayın .

Madem siz yaşınızın insanısınız bu isteğimi dikkate alıp hafif hareketler yapmayın . Benı rahatsız etmeyin . Bu olgunluğu sizden bekliyorum iyi günler .

Back
X