- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.381
Valla canım bana da seninki cazip geliyo napcaz DE o fizige daha fazla laf etmeyin isterseniz :) buyuk gogus ince bel ve popo daha ne istersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım bana da seninki cazip geliyo napcaz DE o fizige daha fazla laf etmeyin isterseniz :) buyuk gogus ince bel ve popo daha ne istersiniz
Ay degistirelim sekerim degistirelimmmValla canım bana da seninki cazip geliyo napcaz D
Ahahahhaha allah devesi ilahi guldurdunuz.:) ahhh nasil minnettar kalirdim nasiiiil.gel ben vereyim sana birazını ..
bende de allah devesi popo var..
Ahahahhaha allah devesi ilahi guldurdunuz.:) ahhh nasil minnettar kalirdim nasiiiil.
Aynen ya goguslerim büyüsün diye neler yapıyorum bi bilsen sekli önemli değil buyusun istiyorum ama olmuyorr kilo alınca bi de çok oturunca popo buyuyo diye biliyrm bi de bizim sınıfta kızlar kendi aralarında poponu mimciklarsan buyur gibi şeyler söylüyorlardı artik kızlar olarak ne yapacağımızı şaşırdık resmenYa yanlis anlamayin ama bzde aileden gelen genetik bi gogus guzelligi var plajda beni cevirip 'silikonlarinizi nerde yaptirdiniz' diye soran bile olmustu. Ama allah bi yerden verip bi yerden aliyor iste..
Hem herkes manken gibi bir fiziğe sahip olan diye bir şey yok ki :) Kocaman popomuz göğüslerimiz yok belki ama ; kocaman kalbimiz varCok sukur ki :)
Hem herkes manken gibi bir fiziğe sahip olan diye bir şey yok ki :) Kocaman popomuz göğüslerimiz yok belki ama ; kocaman kalbimiz var.
Olsun dert etmeyin en azindan poponuz vaar :)off ya benimde gögsüm küçük 75 ama popom büyük pantolon etek farketmiyo giydiğimde top gibi çıkıyo ortaya keşke biraz düz olsa herkes masa başı oturmaktan popom düzleşti diyor bende artık masa başı çalışıorum umarım biraz düzleşir
Allaha sukur oyle bi derdim hic olmadi ama popo iste popooooo!!Aynen ya goguslerim büyüsün diye neler yapıyorum bi bilsen sekli önemli değil buyusun istiyorum ama olmuyorr kilo alınca bi de çok oturunca popo buyuyo diye biliyrm bi de bizim sınıfta kızlar kendi aralarında poponu mimciklarsan buyur gibi şeyler söylüyorlardı artik kızlar olarak ne yapacağımızı şaşırdık resmen
Kim kardisan gibi olsan daha mı iyi ya kadının son haline bir bak popo falan istemezsin Adını yanlış mı yazdım bilmiyorum
Ay şimdi baktım resmen benim popoyu kesip kadına takmışlar gibi..
Ve benim göğüsler de küçük armut gibi hissediyorum..
Onun kadar olduğunu sanmıyorum faat. Hem ben o kadını eleştirmek için onu örnek verdim o kadar kötü değil boşver
Gogus 88 bel 63 kalca 75yok derken ölçüler ne mesela