- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
kuzum inşallah birlikte devam edersiniz ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 bebeğim benimle :asigim: acaba benle kalacaklar mı yoksa yine bu yola yanlız mı devam edeceğim... gördüğünüz ışıklar benim kelebeklerim :asigim: şuanda hepimiz 5 kişiyiz bakalım kaçımız yola devam edeceğiz :uhm:
4 bebeğim benimle :asigim: acaba benle kalacaklar mı yoksa yine bu yola yanlız mı devam edeceğim... gördüğünüz ışıklar benim kelebeklerim :asigim: şuanda hepimiz 5 kişiyiz bakalım kaçımız yola devam edeceğiz :uhm:
ayyyy...
dıptısım çok şok oldum yaa
4 bebek
Allahım ne garip ne tarifsiz bi duygudur kimbilir....
sağlıcakla al kucağına inşallah
birinin nikini gurbaa koymazsan sacını başini yolarım ona göre
bu karı o bet avatara katlandigimiz için 70.000 tane doğurup herbirine KKdan birinin nikini vermeli aslında ya neyse nazlım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Yaa koptum buradaaaa ne nickii ne nickiiiiiiii ismiyle yaşasın ama anne karnında diyosan yine isim delikafaduldenYerim Senii benn evlensende senin bebişleride görsem :jeyyar: :Saruboceq::Saruboceq:
bu karı o bet avatara katlandigimiz için 70.000 tane doğurup herbirine KKdan birinin nikini vermeli aslında ya neyse nazlım