Küçük Kalçaları büyütmek için

her güzelin bir kusuru olurmuş arkadaşlar buda bizim kusurumuz demekki ama önemli olan budurumdan kurtulmak nasıl amaaaa.ne yapmalıyım bilmiorum doğum kopntrol hapı kullanıyorum oda ostrojen içeriyo ama hiç bi degişiklik yok

yerimseniben

ben bayadır yapıom da bılmıom ölçmüyorumda haydi kzlar ha gayretttkaydirigubbakcemile

off moralim çok bozuk=(
günlerdir rahatsızlığımdan dolayı ara verdim spora 1 haftayı geçti neredeyse..
halen başlayacak gücü hissettmiyorum kendimde..
en ufak bir harekette terliyorum zaten..
ateşler basıyor...
bu hastalık beni sanki daha çok zayıflattı..
uzun zamandır evdeyim az önce pantolonumu filan giydim de Allahım ben mi çok takıyorum yoksa gerçekten çok mu ufak kalçam ya.
birde bu hastalıktan kilo verdim sanırım onun da psikolojisi var..
antrenör 2 gün içinde başlıcam canım tekrar..
tam olarak nezaman görürüz faydasını canım benim..
başka haeketler de eklesek mi tabi sen daha iyi bilirsin ama..
artık genişlesin istiyorum gerçekten si,nirim bozuluyor artık..
kat kat çorap giymekten bıktım artık ya..
ay bilmiyorum benim kadar takan var mı aranızda ?=(

kıvılcım cnm cok gecmış olsun ıyıleste bıranönce yaparsın snra.merak etme belkı ben senden daha cok takıomdur.26 beden kotu bıle bi tayt ve coraplarla gıyıyorum =)) boşwer inş buyur buyumesede napalım.bizimkide bikinilerle güzel duruyo=))))

kızlar merhaba bende göğüs büyütmek için uğraşanlardanım kalçamı genelde çok beğenirler size tavsiyem bi şifalı bitkiler kitabında okumuştum bol bol et suyu için ve yüz üstü uyuyun he bide duş snrası kalçaya soğuk su tutun ...sevgiyle kalın..

çok sağol canım..et suyunu bilmem ama
uyuma şeklini ve soğuk suyu kesinlikle uygulucam..
ben sabah sporuna başlıyorum kızlar birazdan siz hala uyuyun =)

canımm çok tatlısın ya teşekkür ederim
Şeniz

aynen canım bende 26 beden pantolonu bile çorapla giyebiliyorum..
dün akşam spora başladım tekrar artık tam gaz devamkaydirigubbakcemile2

çok sağol canım..et suyunu bilmem ama
uyuma şeklini ve soğuk suyu kesinlikle uygulucam..
ben sabah sporuna başlıyorum kızlar birazdan siz hala uyuyun =)

canım benim inşallah faydasını görürsün et suyu için derkende genelde haşlanmış et yada tavuk tüket suyuyla birlikte ye..yada ne bilim çorbada filan kullanabilirsin bunları ...

sen büyütde benimde göğüslerimin büyümesi için bana dua et olurmu :1hug:

hepimizin istediği vücuda sağlıklı bi şekilde kavuşması dileğiyle çok öptüm hepinizi hoşçakalın kaydirigubbakcemile3

canım yeterki işe yarasın ederim tabi ne demek..
zaten şu kalçalarım büyüsün dua edeceğim çok insan var =)

kızlar benim bacaklarımda kaslanma meydana gelmiş..
bariz belli oluyor..antrenörcüm bu yaptığımız hareketler bacaklarda kas oluşumunuda sağlar mı?
yoksa yine bana mı öyle geliyor..
ay böyle giderse bacaklarım da kalınlaşır ya süperr=)

kızlar poplarınızı büyütmek istiyorsanız yemegini yedikten sonra uyuyun istemesenizde büyüyor ögrenciyken ikinci ögretimde aksamları gidiyordum dogal olarakta aksamları eve geliyordum yemek yiyip uyuyordum baktım benim popo almıs basını gitmiş .. yani özenli bi çalısmayla olmadı şimdi kotlar ve elbiseler cok guzel gözüküyor popomu seviyorum :))

ozaman demekki akşamları yatmadan önce yemek yememiz gerek..
ama ben bunu zaten hep yapıyorum=(
canım yatmadan önce yemek yemek zaten kilo aldırır ama ben gece kalkıp bile yemek yediğim olur..
sen büyük olasılıkla kilo alıyorsundur o yüzden büyüyordur popon..
bizim sorunumuzda oradazaten biz kilo alamıyoruz=(
alsak da popodan olmuyor..

hayır tatlım 57 kiloyum kilom gayet iyi .. benim yemekler direk popoya veriyor demekki .. aktarlarda iştah arttıran çaylar var kilo alamıyorsan onlardan iç derim

valla ben yıllarrrrdır yüz üstü uyurum yemek yer uyurum ama minicik minicik minicik
ama kıslar sankı vallaha buyudu bıras ya spordan beri :jeyyar: inş bana öyle gelmıodur.cunkı hergun popoma bakıomdelikafadulden

hayır tatlım 57 kiloyum kilom gayet iyi .. benim yemekler direk popoya veriyor demekki .. aktarlarda iştah arttıran çaylar var kilo alamıyorsan onlardan iç derim

işte olmak istediğim kilo..ah ah şuan 57 kilo olmak için neler vermezdim..
bu bünye meselesi canım..bazı insanlar direk kalçadan alabiliyorlar yada nekadar zayıf olsalarda kocaman popoları olan insanlar var..ben kilo alsam benim de direk yüzüme ve göğüslerime vuruyor..mesela kiloma göre göğüslerim fazladır benim..valla Allahtan onlar var=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…