kızlar bakın o östrojen hapnıı araştırırken ne buldum..
Fitoöstrojenler çeşitli derecelerde östrojenik aktivite gösteren bitkisel kaynaklı bileşiklerdir. En güçlü östrojen hormonu östradiol’dür. Yapılan çalışmalar
fitoöstrojenlerin, östradiolün hedef organlara dağılımını sağladığını göstermiştir.
Bununla beraber yapılan çalışmalar ayrıca fitoöstrojenlerin, göğüs ve kalçaları büyüterek menopoz belirtilerini hafifletmede ve iyi beslenen saçlar ve iyi bir cilt görünümü sağlamada mükemmel etki gösterdiğini, pre/post menopozal (menopoz öncesi ve ertesi )kadınlarda vazomotor semptomları ( Sıcaklık basması,terleme, vajinal kuruluk, cinsel ilgi azlığı…v.b) hafiflettiğini , kardiovasküler hastalıklara ( kalp ve damarı ilgilendiren ) karşı koruyucu olabileceğini , postmenopozal kemik kaybını önlediğini , göğüs, prostat, endometrium ( rahim ) gibi hormona bağlı kanser türleri ile kolon, rektum ve pankreas gibi diğer kanser türlerine karşı da koruyucu olabileceğini göstermektedir
östrojen hapı diye bir hap varmış ve en iyiside bu yukarıda yazdığımmış..ama bizim yaşımızdaki bayanlar kullanabilirmi bilmiyorum ve de yukarıda yazıldığı gibi göğüs ve kalça büyütüyormuş..ama ben bu tür hapların yan etkilerinden çok korkuyorum..çünkü resmen hormonlarımızı etkileyecek ve kıllanma gibi yan etkileride olabilir..acaba doktora gidip danışsam mı bu haplarla ilgili ne dersiniz?
birdeşunu buldum fakat bunun türkiyede olacağını sanmıyorum..
Fildişi Sahili'nde şarkı çaldığında dans pistleri kalçalarını sallayan
insanlarla dolup taşarken, doktorlar, kalça büyütmek amacıyla satılan ilaçların tehlikeli olabileceği uyarısında bulunuyor.
Başkent Abidjan'ın merkezinde 2 dolara satılan "kalça büyütme"
enjeksiyonları, kadınlar arasında büyük ilgi görüyor. Ancak doktorlar, bu ilaçların satılması için Sağlık Bakanlığının izninin bulunmadığını ve bunların içeriklerinin bulunmadığını belirtiyor.
biraz daha araştırsak birşeyler çıkacak gibi sanki:))