- Konu Sahibi Pinkarchitect
-
Erkek arkadaşım bile o tarafa bakmıyor bile minicikler belli bile değil diyor beni sevmesine rağmen.. Eksik işte üzülmemelk ağlamak elde değil öyle bi his ki yaşayanlar anlar bence
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkek arkadaşım bile o tarafa bakmıyor bile minicikler belli bile değil diyor beni sevmesine rağmen.. Eksik işte üzülmemelk ağlamak elde değil öyle bi his ki yaşayanlar anlar bence
Öyle her estetik şanslı geçmiyor maalesef ve komplikasyonları oluşuyor ilerdeBenimkilerde küçük destekli takıyorum dışardan belli olmuyor göğsümün boyutu ben acaba erkek arkadaşım beğenir mi kaygısı taşımıyorum sormadım da beğenir mi beğenmez mi ilgilenmiyorum arkadaşlarla dalga geçeriz adam ilk gece erkek aldım ben diye kaçıp gidecek falan diye kendinle barışık ol yahu takılıp dert etme her erkek büyük göğüs sever diye bi dünya yok büyük olacağına küçük olsun daha iyi bunu yaşlılığı var valla annanem ne kadar zorlanıyor kadın o göğüslerle
Öyle her estetik şanslı geçmiyor maalesef ve komplikasyonları oluşuyor ilerdeama böylede yasamak çok kötü sadece ilgi cekemeek değil akrabalarımda ayyy hiç mi yok senn diye o bakışları o lafları beni yerden yere vuruyor
Estetik ol demedim zaten inan benimde yok benden küçük ergen kuzenlerimin bile benden çok göğüsü var bide ben inatla evde sütyensiz gezdiğimden herkes gerçekten göğsün yok yaa falan diye konusurlar ne yapalım yok derim bende bırak göğsü göğüs ucum yok :) benim terk derdim göğüs ucu olmayanların çocuk emzirmesi sıkıntılı oluyor bu :)
Takılma canım ya göğsü küçük diye biten evlilik görmedimhe evleneceğin adamda büyütmek isterse senin canına minnet sponsorun olmus olur
Zaten o sebeple ayrılınmıyor erkeğin bilinçaltında asıl göğüs yatar belki ama bunu farklı bi şekilde tepki vererek gösterir.. Mesela bana küçük demekten artık çekinir olmasına rağmen biraz kilo alsan daha kadınsı hatların olur .. Biraz kadın gibi davran... Laflarını söylüyor ... Bilmem ki vardır illaki
Kişisine göre değişir bu dediğiniz ben yine bir forumda kızlar sormuş küçük göğüs severim diyen bir çok erkek çıkmış bence sizin takmanızın nedeni erkek arkadaşınız.. Kaç yaşındasınız merak ettim ?
21
Benim esimde kucuk göğüs severim diyodu hep ama gozunude ayiramiyodu yaptirdim yaptırdığına degdi diyo ee hani kucuk seviyodu yaptırdığım da buyuk degil ama yoklukdan bahsediyoruz küçük seviyolar olmayani degil sizi bilmem dolgulu bile dolmuyidu bende ilkkez kadin gibi hissettim geceliklerimi giyebiliyirum desteklinin uzerine atlet giymek zorundaydim bu sicaklarda bile simdi rahatim oh elimle düzeltmektende kurtuldum saglik personeliyim benim gibi hemşire arklar dr.arklar hep oldu herkesde memnun pisman degilim
bende erkeklerin küçük göğüs sevdiğini düşünmüyorum..küçük diyenlerde düz göğsü kastetmiyor zaten..en az 75 beden ve şekli şemali düzgün göğüstür kastettikleri..zaten onlarda genellikle evlendikten sonra büyürler..
bende öyle değilim düz sayılırım..
sizde iyiki yaptırmışsınız.çokta güzel ve doğal olmuşlar:)
Arkadaslar benim durum size gore biraz farkli ama yinede anlatmazsam cildiricam kantinde kizlarla iste goguslerden kalcalardan falan filan konusuyoduk hani anlarsiniz kizsal muhabbetler ama ben ses tonumu ayarlayamadim heralde ki destekli taktigimi butun kantinde oturanlar duydu ama hepsinin duyduguna eminim simdi napicam ben
Canım rahat ol umursama normal bişey bu onu bilerek davran ki büyük göğüslülerde destekli kullanıyo dik dursun diye yada dekolte yapsın diye o yüzden rahat ol artık çok büyük göğüslüler dışında çoğu kişi destekli takıyo bu göğsün hiç yok demek değilki bak benim gibi 4 kat destekli takanlarda var 1 kat ne ki bunun yanında
ya işte ben burayı bu yüzden çok seviyorum dün gece gözüme uyku girmemişti herkes benimle dalga geçicek diye binlerce senaryo kurdum ya şimdi gerçekten biraz daha içim rahatladı
Banada burası iyi geliyo çevremde küçük göğüslü arkadaşım yok buraya gelince benim durumumda olanların olduğunu görüyorum iyi oluyo yoksa tek ben böyleymişim gibi geliyo :) takma sende durum ortada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?