- 22 Mayıs 2019
- 544
- 265
- 33
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
1.60 boy 51 kg.70 falan kullanıyorum .Hiç desteksiz kullanmadımKuçuk ölcu al normalde kaç beden giyorsan onu alinca kucukde olsa tam oturuyor
Kilolu değilim minyonum 51 kgKilolu musunuz?
Değilseniz küçük bedenler size olur.
Evet size katılıyorum onlar da çok şık duruyor üstelik küçük göğüslüler için ideal
Bıhtık ya bıhtıkkkk bel ağrısı da cabası bi de 2 bebe emzirince balon gibi sündü bende küçültme ameliyatı düşünüyorumValla büyük memenin de sığmama sorunu oluyor
Teşekkür ederim minyonum evet . Göğsün büyük olması daha kadınsı hissettiriyo diyeKüçük göğüslerin destekli modelleri var, büyük göğüslerin küçültücü sutyenleri babaanne işi. Keşke küçük olsaydı… ama sen zaten zayıfsındır, göğüslerin sende normal duruyordur. Kuruntu yapma keyfine bak
Günlük hayatta kullanıyorum zaten.Diğer türlü düz görünüyorDestekli sutyen tarzi şeyleri ben kendi adima sevmiyorum acikcasi. Kucuk goguse destek takip ustten cok buyukmuş gibi gostermenin bir manasi yok zaten cikiyor ve adam da biliyor.
Ama bir seçenek sonuçta.
70 küçük göğüs anlamına gelmiyor. Bu sizin meme ucunuzdan sırtınıza kadar olan çevrenizin ölçüsü. A cup, B cup, C cup, D cup... büyüklük ölçütünü size cuplar verir ve gerçekten A cup fındık meme B cup genelde istenilen ve rahat edilen amaaa C hele hele D cup ( bu ben oluyorum) minimizer sütyen kullanmadan mumkun değil montofon ineği gibi geziyorum ortadaBenim baya küçük 70 falan
70b destekliyi tam doldurmuyo.Acup galiba.70b destekli kullanıyorum günlük hayatta.Giymeyi çok istiyorum ama dolduramıyorum70 küçük göğüs anlamına gelmiyor. Bu sizin meme ucunuzdan sırtınıza kadar olan çevrenizin ölçüsü. A cup, B cup, C cup, D cup... büyüklük ölçütünü size cuplar verir ve gerçekten A cup fındık meme B cup genelde istenilen ve rahat edilen amaaa C hele hele D cup ( bu ben oluyorum) minimizer sütyen kullanmadan mumkun değil montofon ineği gibi geziyorum ortadaben de mesela sırf memelerim büyük diye giyemiyorum çünkü olmuyor üçte birini anca kapatıyor babaydoll xl olsa bile Çeyize bir tane aldım o da numune oldu işte
Teşekkür ederimKüçük gogus en guzeli. Gayet de seksi duran bir sey bence. O gorseller sacmalik gercekten ya. Ayrica genelde fantezi ürünler goguslerin az bir kismini kapatsin diye gogus kismi oldukca kucuk yapiliyor. Sorun olmaz bence ya
Çok teşekkür ederimBen şimdi çözümü yazcam. Ziraa içte destekli sütyen olmaaaz. Eki Görüntüle 3302832
Bu güzel değil bence ama bundan örnek vercem. Üst kısmı böyle olacak. Yani göğüsler için ayrı kısım oturtma filan olmayacak.
Bu arada doğru cup giymek aşırı önemli sağlık açısından. Ben memenin kitabını yazarım aşko tavsiyelerimi kulak ardı etme70b destekliyi tam doldurmuyo.Acup galiba.70b destekli kullanıyorum günlük hayatta.Giymeyi çok istiyorum ama dolduramıyorum
Ben şimdi çözümü yazcam. Ziraa içte destekli sütyen olmaaaz. Eki Görüntüle 3302832
Bu güzel değil bence ama bundan örnek vercem. Üst kısmı böyle olacak. Yani göğüsler için ayrı kısım oturtma filan olmayacak.
Tabiki çok büyük olması da sorun oluyordur haklısınız.Çok küçük olunca da özgüven sorunu oluşturuyor.Bazı erkeklerin göğüsleri benimkinden daha büyük mesela.Tatilde falan görüyorum.Kızlar memenizi sevin. Benim sevmem yıllarımı aldı çünkü omuz ağrısı, sırt ağrısı, omzumun askı yerlerinde şekil bozukluğu( içe göçme), basit bir şey giysen bile dekolte gibi durması, bol giysen sanki kilolu gibi durması, koşması ayrı dert, regl dönemi daha da büyüyor ayrı dert, sütyeni çıkarıp yatınca biri sağa biri sola gark oluyor o da ayrı dert. Allahtan daha sünmedi. Babaanneme bakarak söylüyorum ki yetmiş yaşında göbeğime kadar sünecek. Gerçi küçük memeler de sünüyor ıslak siyah çorap gibi. Sanırım kaderimiz bir yerde kesişecek kızlar
Bu ben çok zayıfken çok kötü oluyodu ortası tahta gibiEki Görüntüle 3302836 Eki Görüntüle 3302837
Ben bu modellerden de kullaniyorum. Bodysuit sever mi bilmem ama cup kismi oturtmali olmayan hos seyler var.
Marka intimissimi
Ben önceden destekli 75 takardım mecbur küçücüktü şimdi doğumdan sonra mı büyüdü kilo alınca mı büyüdü şimdi desteksiz arayıp duruyorum güzel modellerde de desteksiz yok gibi bir şeyDestekli sutyen tarzi şeyleri ben kendi adima sevmiyorum acikcasi. Kucuk goguse destek takip ustten cok buyukmuş gibi gostermenin bir manasi yok zaten cikiyor ve adam da biliyor.
Ama bir seçenek sonuçta.