Küçük göğüs /gecelik, babydol

Evet size katılıyorum onlar da çok şık duruyor üstelik küçük göğüslüler için ideal

Destekli sutyen tarzi şeyleri ben kendi adima sevmiyorum acikcasi. Kucuk goguse destek takip ustten cok buyukmuş gibi gostermenin bir manasi yok zaten cikiyor ve adam da biliyor.
Ama bir seçenek sonuçta.

Teşekkür ederim minyonum evet . Göğsün büyük olması daha kadınsı hissettiriyo diye

Destekli sutyen tarzi şeyleri ben kendi adima sevmiyorum acikcasi. Kucuk goguse destek takip ustten cok buyukmuş gibi gostermenin bir manasi yok zaten cikiyor ve adam da biliyor.
Ama bir seçenek sonuçta.
Günlük hayatta kullanıyorum zaten.Diğer türlü düz görünüyor

Ben şimdi çözümü yazcam. Ziraa içte destekli sütyen olmaaaz.

Bu güzel değil bence ama bundan örnek vercem. Üst kısmı böyle olacak. Yani göğüsler için ayrı kısım oturtma filan olmayacak.

Benim baya küçük 70 falan
70 küçük göğüs anlamına gelmiyor. Bu sizin meme ucunuzdan sırtınıza kadar olan çevrenizin ölçüsü. A cup, B cup, C cup, D cup... büyüklük ölçütünü size cuplar verir ve gerçekten A cup fındık meme B cup genelde istenilen ve rahat edilen amaaa C hele hele D cup ( bu ben oluyorum) minimizer sütyen kullanmadan mumkun değil montofon ineği gibi geziyorum ortada ben de mesela sırf memelerim büyük diye giyemiyorum çünkü olmuyor üçte birini anca kapatıyor babaydoll xl olsa bile Çeyize bir tane aldım o da numune oldu işte

Küçük gogus en guzeli. Gayet de seksi duran bir sey bence. O gorseller sacmalik gercekten ya. Ayrica genelde fantezi ürünler goguslerin az bir kismini kapatsin diye gogus kismi oldukca kucuk yapiliyor. Sorun olmaz bence ya

70b destekliyi tam doldurmuyo.Acup galiba.70b destekli kullanıyorum günlük hayatta.Giymeyi çok istiyorum ama dolduramıyorum

Kızlar memenizi sevin. Benim sevmem yıllarımı aldı çünkü omuz ağrısı, sırt ağrısı, omzumun askı yerlerinde şekil bozukluğu( içe göçme), basit bir şey giysen bile dekolte gibi durması, bol giysen sanki kilolu gibi durması, koşması ayrı dert, regl dönemi daha da büyüyor ayrı dert, sütyeni çıkarıp yatınca biri sağa biri sola gark oluyor o da ayrı dert. Allahtan daha sünmedi. Babaanneme bakarak söylüyorum ki yetmiş yaşında göbeğime kadar sünecek. Gerçi küçük memeler de sünüyor ıslak siyah çorap gibi. Sanırım kaderimiz bir yerde kesişecek kızlar

70b destekliyi tam doldurmuyo.Acup galiba.70b destekli kullanıyorum günlük hayatta.Giymeyi çok istiyorum ama dolduramıyorum
Bu arada doğru cup giymek aşırı önemli sağlık açısından. Ben memenin kitabını yazarım aşko tavsiyelerimi kulak ardı etme Yaşadığın yerde varsa Suwen'e bir uğra. Ölçünü aldır ve tavsiyelerine uy derim. Sana en doğru sütyeni bulacaklardır. Az tuzlu ama bana bile üç dört sene gidiyor. Seni hayli idare eder. İki alana bir hediye kampanyasını kaçırma derim

Ben bu modellerden de kullaniyorum. Bodysuit sever mi bilmem ama cup kismi oturtmali olmayan hos seyler var.

Marka intimissimi

Tabiki çok büyük olması da sorun oluyordur haklısınız.Çok küçük olunca da özgüven sorunu oluşturuyor.Bazı erkeklerin göğüsleri benimkinden daha büyük mesela.Tatilde falan görüyorum.

Benimde göğüslerim çok küçük çok rahat ediyorum ama dolgun iri göğüs ama sarkmayan kesinlikle çok seksi ve güzel duruyor gerçekten doğuştan şans

Ama bir seçenek sonuçta.
Ben önceden destekli 75 takardım mecbur küçücüktü şimdi doğumdan sonra mı büyüdü kilo alınca mı büyüdü şimdi desteksiz arayıp duruyorum güzel modellerde de desteksiz yok gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…