Küçük göğüs /gecelik, babydol

Bu arada doğru cup giymek aşırı önemli sağlık açısından. Ben memenin kitabını yazarım aşko tavsiyelerimi kulak ardı etme 😂 Yaşadığın yerde varsa Suwen'e bir uğra. Ölçünü aldır ve tavsiyelerine uy derim. Sana en doğru sütyeni bulacaklardır. Az tuzlu ama bana bile üç dört sene gidiyor. Seni hayli idare eder. İki alana bir hediye kampanyasını kaçırma derim 💋
Suwen kullanıyorum zaten canım 3 yıl önce almıştım 70b.Kaç beden demişti en küçüğü diye cevap vermiştim hatta🤣😭.Onda bile boşluk var düşün.Destekli hatta .Suwen güzel gercekten . Biraz da gögsüm olsa😄

çocugun varmi?benim hamilelikde gogsum buyudu yani daha iyi oldu dogumdan sonrada filan yani eskiden daha kucukdu ama şimdi ideal bana gore dogumdan once benimde cok gozume batiyodu😁
Çocuğum yok , düşünmüyorum da hayırlısı .Çocuk sonrası bazısı büyüyor bazısı büyümüyor diyo kişiye göre mi değişiyor ne🙂

Merhaba arkadaşlar, konuyu nereye açayım bilemedim.Fantezi gecelik ,babydoll kategorisindeki mankenler hep büyük gögüslü.Bu tür şeyler giymek istiyorum ama üst kısım hep boş kaldığı için yakışmıyo.Siz ne tür şeyler giyiyosunuz.İçimde kaldı ya hep böyle seksi şeyler giymek , ama yok yakışmıyo.Gecelik altına da destekli sütyen olmuyor.Tavsiyeleriniz neler.Eşim de sürekli giymemi istiyor ama böyle bir sorun var 😶
Bence o tip şeyler küçük göğüslülerde daha güzel duruyor. Büyükte facia hatta komik bile görünebiliyor çünkü çoğu kadının göğüsleri o mankenler gibi değil ve sağa sola yayılan toplar o geceliklerin tipini bozuyor. Bence var olana yakışan ne varsa giyin, erotik sahnelere çekinmeden çıkan pek çok yıldızın göğsü yok denecek kadar az, onlar çekinmiyor da sen mi çekiniyorsun. Var olanı sevmeye alışmak lazım. Ben de D cup göğüslerimden nefret ediyorum çünkü o göğüs boşluklarında asla duramayıp aşağı kaçıyorlar

Çocuğum yok , düşünmüyorum da hayırlısı .Çocuk sonrası bazısı büyüyor bazısı büyümüyor diyo kişiye göre mi değişiyor ne🙂
ben çogunlukla büyudugunu duydum yani hamilelerden
afedersin eşimde fark etti bu durum hoşuna gitti yani😂🤪 eskiden bu durumdan bende şikayetciydim ama artik boyle daha iyi diyorum Bence fark edicek ya hamileliginde filan

Bakın böyle destekli fantazi modeller tercih edebilirsiniz çok dert ediyorsanız, ki bence küçük ve diri göğüsler çok hoş görünüyor.

Eklentiler

• Screenshot_20230918-002815.png
    Screenshot_20230918-002815.png
    294,4 KB · Görüntüleme: 81
X