Küçük göğüs /gecelik, babydol

Suwen kullanıyorum zaten canım 3 yıl önce almıştım 70b.Kaç beden demişti en küçüğü diye cevap vermiştim hatta.Onda bile boşluk var düşün.Destekli hatta .Suwen güzel gercekten . Biraz da gögsüm olsa

çocugun varmi?benim hamilelikde gogsum buyudu yani daha iyi oldu dogumdan sonrada filan yani eskiden daha kucukdu ama şimdi ideal bana gore dogumdan once benimde cok gozume batiyodu
Çocuğum yok , düşünmüyorum da hayırlısı .Çocuk sonrası bazısı büyüyor bazısı büyümüyor diyo kişiye göre mi değişiyor ne

Bence o tip şeyler küçük göğüslülerde daha güzel duruyor. Büyükte facia hatta komik bile görünebiliyor çünkü çoğu kadının göğüsleri o mankenler gibi değil ve sağa sola yayılan toplar o geceliklerin tipini bozuyor. Bence var olana yakışan ne varsa giyin, erotik sahnelere çekinmeden çıkan pek çok yıldızın göğsü yok denecek kadar az, onlar çekinmiyor da sen mi çekiniyorsun. Var olanı sevmeye alışmak lazım. Ben de D cup göğüslerimden nefret ediyorum çünkü o göğüs boşluklarında asla duramayıp aşağı kaçıyorlar

Çocuğum yok , düşünmüyorum da hayırlısı .Çocuk sonrası bazısı büyüyor bazısı büyümüyor diyo kişiye göre mi değişiyor ne
ben çogunlukla büyudugunu duydum yani hamilelerden
afedersin eşimde fark etti bu durum hoşuna gitti yani eskiden bu durumdan bende şikayetciydim ama artik boyle daha iyi diyorum Bence fark edicek ya hamileliginde filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…