- 22 Mayıs 2019
- 544
- 265
- 33
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
Benim baya küçük 70 falanBence kendinizi o mankenlerle karşılaştırarak haksızlık ediyorsunuzbenim göğüslerim de küçük, gayet de giyiyorum. Askıları bol olmasin üzerinize otursun yeter. çok da yakışıyor zamanla gözünüz alışır. Küçük meme candır kocanizin da aklından olumsuz bişey geçeceğini asla düşünmüyorum kendinizi de eşinizi de mahrum etmeyin boş kaygılarla
En küçük beden de doldurmuyo yaniBenim de kucuk giyiyorum, tek bedene göre uretilmiyor normalde
Benim de 70 kuzu. Seni o geceligin içinde güzel gösterecek olan tek şey özgüvenin inan banaBenim baya küçük 70 falan
İşte o konuda özgüven yok malesef.Dümdüz karşısına çıkıyo gibi hissediyorum yıllardır geçmedi yani üzerimden atamadım.Ameliyat bile düşünüyorum korkmasamBenim de 70 kuzu. Seni o geceligin içinde güzel gösterecek olan tek şey özgüvenin inan banabikac kere dene, eşinin beğenisini de gördükçe özgüvenin yükselecek zaten
Karsisina birden cikmayin icinize giyinin soyunurken yavas yavas gorsun.İşte o konuda özgüven yok malesef.Dümdüz karşısına çıkıyo gibi hissediyorum yıllardır geçmedi yani üzerimden atamadım.Ameliyat bile düşünüyorum korkmasam
Valla ameliyat olayını istersen yine yaparsin ama o zamana kadar kendini boş yere mahrum etme. Selülit, yağ, kıl, küçük/büyük meme bunların hiçbiri kusur değil. Bir kadını güzel gösteren şey gerçekten özgüven. Sen kendinle barışık olursan kendine guvenirsen karşındakinin seni çirkin görme ihtimali yok. Ki eşinden bahsediyosun adam seni seviyorsa hiç kuşkun olmasın git için rahat bı şekilde giy dolaşİşte o konuda özgüven yok malesef.Dümdüz karşısına çıkıyo gibi hissediyorum yıllardır geçmedi yani üzerimden atamadım.Ameliyat bile düşünüyorum korkmasam
En küçük beden de doldurmuyo yani
Denerim teşekkür ederimKarsisina birden cikmayin icinize giyinin soyunurken yavas yavas gorsun.
Bence de özgüven her konuda çok önemli .Aşmaya çalışıyorum yıllardır.Eşim de amelîyat olursan hayatımızda bir şey değişmeyecek diyor.Değişecek tek şey benim özgüvenim olacak galiba.Kendimi seksi hissetmek istiyorum ama orda bir eksiklik hissediyorum .Yorumunuz için teşekkür ederimValla ameliyat olayını istersen yine yaparsin ama o zamana kadar kendini boş yere mahrum etme. Selülit, yağ, kıl, küçük/büyük meme bunların hiçbiri kusur değil. Bir kadını güzel gösteren şey gerçekten özgüven. Sen kendinle barışık olursan kendine guvenirsen karşındakinin seni çirkin görme ihtimali yok. Ki eşinden bahsediyosun adam seni seviyorsa hiç kuşkun olmasın git için rahat bı şekilde giy dolaş
Evet size katılıyorum onlar da çok şık duruyor üstelik küçük göğüslüler için idealUst kismi sutyen gibi destekli gecelikler de var. Ya da cup şekli net olmayan modeller bakabilirsiniz.
Ay olsa da keşke biraz sığmasaValla büyük memenin de sığmama sorunu oluyor
Kuçuk ölcu al normalde kaç beden giyorsan onu alinca kucukde olsa tam oturuyorMerhaba arkadaşlar, konuyu nereye açayım bilemedim.Fantezi gecelik ,babydoll kategorisindeki mankenler hep büyük gögüslü.Bu tür şeyler giymek istiyorum ama üst kısım hep boş kaldığı için yakışmıyo.Siz ne tür şeyler giyiyosunuz.İçimde kaldı ya hep böyle seksi şeyler giymek , ama yok yakışmıyo.Gecelik altına da destekli sütyen olmuyor.Tavsiyeleriniz neler.Eşim de sürekli giymemi istiyor ama böyle bir sorun var
Kilolu musunuz?Merhaba arkadaşlar, konuyu nereye açayım bilemedim.Fantezi gecelik ,babydoll kategorisindeki mankenler hep büyük gögüslü.Bu tür şeyler giymek istiyorum ama üst kısım hep boş kaldığı için yakışmıyo.Siz ne tür şeyler giyiyosunuz.İçimde kaldı ya hep böyle seksi şeyler giymek , ama yok yakışmıyo.Gecelik altına da destekli sütyen olmuyor.Tavsiyeleriniz neler.Eşim de sürekli giymemi istiyor ama böyle bir sorun var
Küçük göğüslerin destekli modelleri var, büyük göğüslerin küçültücü sutyenleri babaanne işi. Keşke küçük olsaydı… ama sen zaten zayıfsındır, göğüslerin sende normal duruyordur. Kuruntu yapma keyfine bakAy olsa da keşke biraz sığmasa