Küçük göğüs /gecelik, babydol

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
544
265
33
Merhaba arkadaşlar, konuyu nereye açayım bilemedim.Fantezi gecelik ,babydoll kategorisindeki mankenler hep büyük gögüslü.Bu tür şeyler giymek istiyorum ama üst kısım hep boş kaldığı için yakışmıyo.Siz ne tür şeyler giyiyosunuz.İçimde kaldı ya hep böyle seksi şeyler giymek , ama yok yakışmıyo.Gecelik altına da destekli sütyen olmuyor.Tavsiyeleriniz neler.Eşim de sürekli giymemi istiyor ama böyle bir sorun var

Bence kendinizi o mankenlerle karşılaştırarak haksızlık ediyorsunuz benim göğüslerim de küçük, gayet de giyiyorum. Askıları bol olmasin üzerinize otursun yeter. çok da yakışıyor zamanla gözünüz alışır. Küçük meme candır kocanizin da aklından olumsuz bişey geçeceğini asla düşünmüyorum kendinizi de eşinizi de mahrum etmeyin boş kaygılarla

Benim baya küçük 70 falan

Benim de 70 kuzu. Seni o geceligin içinde güzel gösterecek olan tek şey özgüvenin inan bana bikac kere dene, eşinin beğenisini de gördükçe özgüvenin yükselecek zaten
İşte o konuda özgüven yok malesef.Dümdüz karşısına çıkıyo gibi hissediyorum yıllardır geçmedi yani üzerimden atamadım.Ameliyat bile düşünüyorum korkmasam

İşte o konuda özgüven yok malesef.Dümdüz karşısına çıkıyo gibi hissediyorum yıllardır geçmedi yani üzerimden atamadım.Ameliyat bile düşünüyorum korkmasam
Valla ameliyat olayını istersen yine yaparsin ama o zamana kadar kendini boş yere mahrum etme. Selülit, yağ, kıl, küçük/büyük meme bunların hiçbiri kusur değil. Bir kadını güzel gösteren şey gerçekten özgüven. Sen kendinle barışık olursan kendine guvenirsen karşındakinin seni çirkin görme ihtimali yok. Ki eşinden bahsediyosun adam seni seviyorsa hiç kuşkun olmasın git için rahat bı şekilde giy dolaş

Bence de özgüven her konuda çok önemli .Aşmaya çalışıyorum yıllardır.Eşim de amelîyat olursan hayatımızda bir şey değişmeyecek diyor.Değişecek tek şey benim özgüvenim olacak galiba.Kendimi seksi hissetmek istiyorum ama orda bir eksiklik hissediyorum .Yorumunuz için teşekkür ederim

Kuçuk ölcu al normalde kaç beden giyorsan onu alinca kucukde olsa tam oturuyor

Kilolu musunuz?
Değilseniz küçük bedenler size olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…