okut valla ,bana daral geldi o hantal kahverengi mobilyalardan ,hepsini çıkardım elden,ne gümüşlük ne konsol ne masa sandalye kaldı evimde ,2 takım koltuğum var 2 odada o kadar ,dolap adına bişey bırakmadım kimini kv ye kimini anneme verdim.şimdi evim öylesine ferah ki içim açılıyor valla.sende dinleme kimseyi ,vedalaş fazla eşya ile ,gereksiz ,evin zaten küçük bide lüzumsuz şeylerle işgal etme .
Arkadaşı bilmiyorum ama ben karar verdim o.odasındaki koltuklar kv ye,misafir odası koltukları oturduğumuz odaya,misafir odasinada paşamin yeni yatağı..
Bilen varmi ikinci el satan yerler kaça alır acaba tahminen ..
Arkadaslar ,ee yeter biz napalim demeyin fikir verin lütfen,beynim resmen dondu düşünemiyorum.
Karar vermiştim ,m.odası koltuklarını ,günlük oturduğumuz odaya koyup ,o.odadaki koltukları elden çıkarıp,m.odası dedigim odayı çocuk odası yapicaktim:-( :-(azonce ölctum,m.odasının koltukları daha geniş kolları ,iskeleti vs.sığmıyor yani odaya,lütfen fikir verin(((((( ne yapabilirim ?
Arkadaslar ,ee yeter biz napalim demeyin fikir verin lütfen,beynim resmen dondu düşünemiyorum.
Karar vermiştim ,m.odası koltuklarını ,günlük oturduğumuz odaya koyup ,o.odadaki koltukları elden çıkarıp,m.odası dedigim odayı çocuk odası yapicaktim:-( :-(azonce ölctum,m.odasının koltukları daha geniş kolları ,iskeleti vs.sığmıyor yani odaya,lütfen fikir verin(((((( ne yapabilirim ?
evinin fotolarını koyabiliyorsan iyi olur.
daha iyi fikir verilebilir.
yani verilebilecek fikirler verilmiş zaten.
ev küçük olunca eve uyum sağlamak ve bazı eşyalardan feragat etmek zorundasın.
oturma odanı niye yapmıyorsun çocuk odası onu anlayamadım.
misafir odanı hiç bozma bence.
oturma odandaki fazla eşyaları elden çıkar.
oğluna bir baza ve bir dolap al mis gibi.
kalabalık gelen misafiri de düşünme.
kırkyılın başı olur o zaman da sandalyelerle filan idare edilir.
yani bişeylerden vazgeçmek zorundasın.
önemli olan oğlunun rahatı.
evinin fotolarını koyabiliyorsan iyi olur.
daha iyi fikir verilebilir.
yani verilebilecek fikirler verilmiş zaten.
ev küçük olunca eve uyum sağlamak ve bazı eşyalardan feragat etmek zorundasın.
oturma odanı niye yapmıyorsun çocuk odası onu anlayamadım.
misafir odanı hiç bozma bence.
oturma odandaki fazla eşyaları elden çıkar.
oğluna bir baza ve bir dolap al mis gibi.
kalabalık gelen misafiri de düşünme.
kırkyılın başı olur o zaman da sandalyelerle filan idare edilir.
yani bişeylerden vazgeçmek zorundasın.
önemli olan oğlunun rahatı.
Çünkü evim sobali,oturduğumuz odada yan tarafdan kv,alt kattan kiracı sobayı takınca sıcak oluyor,m.odasının bir tarafı yatak odası iki duvarda yola geliyor çok soğuk oluyor.
Birde telefondan fotoğraf yüklenebiliyor mu yukleniyorsa nasıl?
Biz küçükkende iki oturma odası vardı birine annem ranza koydu dolap ve cekyat bizde orda yatardik kalabalık misafir gelincede yarısı bizim odada yarısı misafir odasında otururdu mecbur bizim evimizde cok küçüktü öyle birşey düşünebilirsiniz