- 4 Şubat 2011
- 369
- 30
- 73
Ordaki koltuğu niye açamıyorsunuz önüne bir şey mi geliyor
Bir üçlü ,iki tekli bir ikili,kare oda tam ortada gümüşlük ,ondan açılmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ordaki koltuğu niye açamıyorsunuz önüne bir şey mi geliyor
O zaman gümüşlüğü atarak işe başlamalısınız. :/Bir üçlü ,iki tekli bir ikili,kare oda tam ortada gümüşlük ,ondan açılmıyor
Gümüşlüğü ne yapacaksın biliyormusun,2. El eşya alımı yapan bir yere satacaksın ,aldığın parayıda oğlunun yatağı için filan harcayacaksın,içindeki luzümsüz dediğin tabak çanakta kullanamak amaçlı bir şekilde değerlenecek ,yerin yoksa o da aileden anneye ablaya konu komşuya verilecek,eşyaların hayatımızı kısıtlama hakkı yok ,nefes almaya yer ayırın lütfen ,hepsi dünya malı sonuçta ,mutluluğunuzdan önemli değil,
O zaman gümüşlüğü atarak işe başlamalısınız. :/
bence gereksiz herşeyden kurtulun.. aman millet ne der şu olmazsa demeyin.. insanın ruhu ferahlar az eşya olunca.. temizlikle kendinizi paralamamış olursunuz hem..
misafirler değil ayrı odalarda canım artık oturacak nereyi bulurlarsa bi zahmet oraya..
eviniz küçük madem bir de küçük çocuğunuz varken hurra diye gelenler de en son sizi ayıplayabilirler bence..
oğlunuza oda yapın.. yatağı oyuncakları bir arada kendine ait bir dünyası oluşsun.. misafir geldiğinde çocuğun yatağına doluşmasınlar bana göre hoş değil..onun özeli orası.. çocuk da bunu bilmeli..
bence odasını görünceki mutlu halini bir görseniz herşey teferruat gelecektir..
bence gereksiz herşeyden kurtulun.. aman millet ne der şu olmazsa demeyin.. insanın ruhu ferahlar az eşya olunca.. temizlikle kendinizi paralamamış olursunuz hem..
misafirler değil ayrı odalarda canım artık oturacak nereyi bulurlarsa bi zahmet oraya..
eviniz küçük madem bir de küçük çocuğunuz varken hurra diye gelenler de en son sizi ayıplayabilirler bence..
oğlunuza oda yapın.. yatağı oyuncakları bir arada kendine ait bir dünyası oluşsun.. misafir geldiğinde çocuğun yatağına doluşmasınlar bana göre hoş değil..onun özeli orası.. çocuk da bunu bilmeli..
bence odasını görünceki mutlu halini bir görseniz herşey teferruat gelecektir..
Bu yorumunu eşime,kv me özellikle okicam,evlenirken su olmazsa olmaz ,aaa bunsuz gelinmi olur diye diye bu hale geldim,aslında dinlemicem hakikaten kimseyi,eşya eşya Offfff, ya ınan yazlık kışlık koyacak yer yok ,gardrop sürgülü dört kapılı ,içi zaten anca giysileri alıyor,dolabin üstü hurclarla dolu,madem alıyorsun bi sor bari sevgili esim!!yatagimiz bazali olsaydı yine bayag alırdı içi ivirzivir.
Bu yorumunu eşime,kv me özellikle okicam,evlenirken su olmazsa olmaz ,aaa bunsuz gelinmi olur diye diye bu hale geldim,aslında dinlemicem hakikaten kimseyi,eşya eşya Offfff, ya ınan yazlık kışlık koyacak yer yok ,gardrop sürgülü dört kapılı ,içi zaten anca giysileri alıyor,dolabin üstü hurclarla dolu,madem alıyorsun bi sor bari sevgili esim!!yatagimiz bazali olsaydı yine bayag alırdı içi ivirzivir.
Çok saol yorumun için,dedgin yatağı arastiricam.
öyle valla borç tasit bitmiyor borç yiğidin kamçısı diye kim demiş bilmiyom ama sırtımız nasır bağladı olsun canımız saolsun benim kızımda 1.5 yaşında bi park yatakla bi şifonyer aldım bide sepet makinede yıkanan halı aldım hepsi 400 tuttu odasının bende ilerde bi yatak bide dolap eklemeyi düşünüyorum spotcular falan var nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ikeada düşeş ürünler oluyo oraya bakabilirsin yada bi tanıdık mobilya ustası varsa ona bile yaptırabilirsin ablam 3 çocukla .2+1 evde yaşıyo o öyle şeyler yapıyoki evi çok küçük ama birde yatılı misafiri ağırlıyo :)
Bu tarz evlerde 1 oda yatak odası 1 oda çocuk odası 1 odayada köşe koltuk konur(yataklı) bukadar ya misafirin gelirsede tek odada otursunlar niye kadın erkek ayrı oturcaklar evinize gelenler kırk kat yabancımı haremlik selamlık oturtcaksınız az eşya çok huzur
Net bir cevap verecegim size cocugnuza ayri bir oda yapmaniz gerekiyirsa mutlaka yapin misafiri hic dusunmeyin.anlattiklariniz bana okadar tanidik geldi ki cunku ayni sorunu bende yasadim cok kafa yordum aylarca dusundum cok kararsiz kaldim hatta burada konu actim.benim de evim oldukca kucuk kizimin odasi,minik bir oturma odasi minik bir salon ve minik yatak odam..misafir gelince nerde oturur nerde yatar diye cok dusundum ama en sonun da oda yaptim oturma odasina ve inanin hicte pisman olmadim cunku ilk basta oglum cok mutlu oldu odasini cok sahiplendi ayrica gelen misafir olunca ayri oturmak gerekiyorsa erkekler salonda biz mutfak yada cocuklardan birinin odasinda sonucta bikac saat ve hergun degil ya misafir hafta da-ayda yilda 1-2 misafire gore plan yapmayin derim...inanin pisman olmayacaksiniz hic kafa yorduguniza degmeyecek tecrubeyle sabit...
gümüşlüğü ne yapacaksın biliyormusun,2. El eşya alımı yapan bir yere satacaksın ,aldığın parayıda oğlunun yatağı için filan harcayacaksın,içindeki luzümsüz dediğin tabak çanakta kullanamak amaçlı bir şekilde değerlenecek ,yerin yoksa o da aileden anneye ablaya konu komşuya verilecek,eşyaların hayatımızı kısıtlama hakkı yok ,nefes almaya yer ayırın lütfen ,hepsi dünya malı sonuçta ,mutluluğunuzdan önemli değil,