ev kendinizin sanirim.daha once birinde gormustum odanin ortasini surgulu kapi gibi bsyle ayirmislar yatmadan yatmaya oyle kapatiyrlardi
Eninde sonunda o çocuğa oda yapacaksınız mecbur ,siz yapmasanızda o isteyecek büyüyecek çünkü ,arkadaşlarında görecek olmayacak ,yatak odasını tülle ayırmak filan olmaz o iş öyle ,evin en küçük odasını oğlunuza vereceksiniz,bir yatak bir dolap koyacaksınız sığarsa birde kanepe koyun belki yatılı misafir filan gelir,sizde bir odada oturacaksınız ,çocuğun odası bile yokken gelecek misafire oda yapılması gereksiz ,unutmayın o ev artık oğlunuza da ait misafire değil.onun yaşam alanını kısıtlama hakkınız yok.
Çocuk odası yapmayı planladığınız odada neden uyuyamıyor?
benim evimde 2+1 ve küçük.çocuğum yok ama alt komşumuzun 2 çocuğu var,onlar benim oturma odası yaptığım odayı çocuk odası yapmışlar,misafir odasıda normal günlük oturmak için oda.aslında hem misafir odası hem oturma odası olması gereksiz ama bizlerde adet olmuş bir kere.gelen misafirleriniz odaya sığmazsa sandalye koyarsınız ona otururlar yada balkona falan.zaten senede kaç kere misafir odasına sığmayacak kadar misafir gelirki evinize.kırk yılda bir kalabalık misafir gelecek diye çocuğunuzu odasız bırakmayın,hem sizinde cinsel yaşamınız var.oturma odasını boşaltın çocuk odası yapın bence,benim çocuğum olsa öyle yapmayı planlıyorum.
Oraya hem yatak hem de kanepe olacak şekilde bir şey alsanız normalde çocuğunuz kullansa, misafir gelince yatağı toplasanız?Anlayamadim:-(koltukdami?koltuğu açacak yer yok ,açılmadan da dar olur donerken düşer.
Oraya hem yatak hem de kanepe olacak şekilde bir şey alsanız normalde çocuğunuz kullansa, misafir gelince yatağı toplasanız?
Doğru söylüyorsun,eşimin dediği mantıklı..
Peki azonce yorumda yazmistim,gumuslugu ne yapmalıyım sence?
Ordaki koltuğu niye açamıyorsunuz önüne bir şey mi geliyorYeni bir takım almaz ki esim:-(
hiç daralma sıkılma iyiki evin küçük kutu gibi eşinin dedği mantıklı at eskiyenlerini misafir için odamı kaldı arkadaşım bi güzel oturma salonu yap kadın ayrı erkek ayrı yerdemi oturur gelen hep bi yerde otursun sizden çocuğunuzdan daha değerli kimse yok bence çocuk odası olarak planladığın yer dar uzun şekilsizse şöyle yap bi yatak koy dolabıda yatağının üst kısmına monte ettir iyice nette bi araştır normalde katlandığında koltuk olup açtığında yatak olan çocuk odaları vs var üst kısmındada dolabı dar odalar vs için fikirler olarak nete gir bence bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?