• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk odası için bir şey sormak istiyorum

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.606
598
Merhaba,
Evimde fazla bir odam var ve misafir odası olarak kullanıyorduk. Şimdi bebek bekliyoruz illa ki bir şeyler planlıyorum o oda için. Misafir odamızda bir baza var ve açıkçası başkasına vermek istemiyorum. Çocuk odası olarak düzenlediğimde de emzirmek, uyutmak için bir koltuğa ihtiyacım var. O bazayı nasıl koltuk görüntüsüne benzetebilirim? Fikir verebilir misiniz?

kenarına ahşaptan (ne denir adına bilmiyorum) çerçeve gibi yaptırıp renkli kırlentler vs dizerek divan koltuk arası bir görüntü verebilirsiniz. ikea divanlar var ya o tarz.. öne gelen parca alçak diğer kenar yüksek olur. resim ekledim açılır mı bilmem

Eklentiler

kenarına ahşaptan (ne denir adına bilmiyorum) çerçeve gibi yaptırıp renkli kırlentler vs dizerek divan koltuk arası bir görüntü verebilirsiniz. ikea divanlar var ya o tarz.. öne gelen parca alçak diğer kenar yüksek olur. resim ekledim açılır mı bilmem
Screenshot_20210417-154051.webp

Yüklediğinizi açık hâle getirdim :) Hoşmuş.

merhaba
sımdıden hayırlı dogumlar dılerım
ben olsam bazanın baslıgını cıkarır divan haline getirir kırlentlerle renklendırırdım
bahsettıgım goruntu ıcın vıdeo buldum

Back
X