- 21 Ağustos 2015
- 31.806
- 96.540
- 598
- 37
Beni zorlayan bim olcak ama gitmicemHayat kalitem zaten Perşembe gününden düşük bir de doktor mide ilaçları verdi inanın mahvetti beni eşim bu akşam kes artık içme dedi bıraktım yüzüm zaten çok gülen biri değildi şimdi Allah hepimizi güldürsün diye dua ediyorum. Dün yazlığa gittik eşim bahçe ile ilgilendi biraz ben de takıldım kendi kendime ordan tarlaya gittik iki ceviz iki incir ağacı diktik inşallah tutarlar. Eve geldik geç oldu saat yemek yedik eşimle ikimize ayakkabı sipariş ettik biz akıllanmayız bakalım emeklilik hakkımızdan gelir. Yarından itibaren belirli marketlerden alıcam varsın üç kuruş fazla olsun instağramdan da ayıklıcam yarın kararlıyım yeter artık benim de bir faydam olsun. tv de zaten seçiciyim orda sıkıntı yok. Kendi kendime kararlar alıyorum kızım yürüyüşe gitti benim gitme durumum yoktu. neyse diyorum ama pazar günü eşim devlet memuru olmasına rağmen ikimizde destek olsun diye oyumuzu kullandık. Bu akşam içinde tas kebabı yaptım çorbam vardı yoğurt sarma yedik çok şükür. Ev temizlendi çok şükür ama çok zorladı beni bu gün genelde temizliği zevkle yaparım ama bu gün mide ağrısı çok fenaydı. Akşam akşam patatesli börek yaptım şimdi çıkardım fırından canım nasıl istediyse. Kızımı da markete gönderdim portakallı gazlı içeçek ve cips aldırdım bıktım dedim midemden azıcık da o benden çeksin şimdi. Okula kızlarımın giymediği hatta etiketli bazıları onları hazırladım aradım orda çalışan bayanı abla kızlar soruyordu dedi ne zaman göndereceğinizi kıyamam nasıl da bekliyorlar Kadına da kızlarım güzel bir elbise aldılar çok emeği geçiyor diye inanın kızların güneş gözlüklerini kılıfı ile gönderiyorum cep telefonu kılıflarına kadar sormaları da ayrıca mutlu etti beni onlar sevinsin yeterli.Benimkilerin alış veriş tutkuları bitmiyor yine bir ara tekrar gönderirim. Biraz dinlenicem zor bir gündü.
Hoşgeldin Zeynep Gulru.Selam arkadaslar, ben diger ekonomi ve birikim basligina birkac senedir yaziyorum, musadeniz olursa buraya da dahil olmak isterim. Hem hayati elimizden geldigince iyi yasamaya hem de birikim ve yatirim yapmaya calisiyoruz. Bazen isler gucler, cocuklar derken cok giremiyorum siteye ama artik harcamalara alisverislere biraz daha dikkat etmem gerek ve buranin faydali olacagini dusunuyorum.
Bugunlerde sizlerle ayni duygulari paylasiyorum, ulkem adina ama en cok da gencler adina uzuluyor ve Allah buyuktur diyorum.
Çok geçmiş olsunÇok şükür bu gün daha iyiyim ilaçları bırakmam iyi oldu tedavim yarım kaldı ama beni benden çıkardı. Hemen sabah herkesi gönderince ev topladım elektrikliye tuttum toz aldım mutfağın balkon camlarını sildim akşam içinde bamya domates çorbası ve makarna ve patates böreği menüm tatlı da tahin helvası var yeter. Ben biriktirdiğim paralarımı saydım sabah yarın altın alabiliyorum gidip alayım çünkü hep artıyor. Neyse evi hallettim mutfağın ve yatak odasının perdesini yıkadım taktım iki makina çamaşır yıkadım asıldı. Akşam yemeğinden sonra da buzdolabını temizlerim düzenlerim. Dışarı alışverişe çıktım halktan 2 kilo kuru kayısı annem istedi reçel yapıcak bize de kızım yarma mısır çorbasını çok seviyor mısır aldım çikolatalı lokum ev tarhanası da aldım kart ile ödedim sonra bir litre kolonya alıp eve geldim şimdi eşimi bekliyorum eksilen ağır olan deterjan türünü almaya gidicez yerel bir marketi tercih ettik. Gelince perdeleri yıkamaya devam para güneşi görmüş kar gibi eriyor elimden geldiğince biriktirmeye çalışıyorum ama önceki yıllara göre daha az biriktirebiliyorum. Sağlığımız yerinde olsunda birikim az olsun.
Hoş geldinizSelam arkadaslar, ben diger ekonomi ve birikim basligina birkac senedir yaziyorum, musadeniz olursa buraya da dahil olmak isterim. Hem hayati elimizden geldigince iyi yasamaya hem de birikim ve yatirim yapmaya calisiyoruz. Bazen isler gucler, cocuklar derken cok giremiyorum siteye ama artik harcamalara alisverislere biraz daha dikkat etmem gerek ve buranin faydali olacagini dusunuyorum.
Bugunlerde sizlerle ayni duygulari paylasiyorum, ulkem adina ama en cok da gencler adina uzuluyor ve Allah buyuktur diyorum.
HosgeldinizSelam arkadaslar, ben diger ekonomi ve birikim basligina birkac senedir yaziyorum, musadeniz olursa buraya da dahil olmak isterim. Hem hayati elimizden geldigince iyi yasamaya hem de birikim ve yatirim yapmaya calisiyoruz. Bazen isler gucler, cocuklar derken cok giremiyorum siteye ama artik harcamalara alisverislere biraz daha dikkat etmem gerek ve buranin faydali olacagini dusunuyorum.
HoşgeldinizSicak karsilamaniz icin sagolun arkadaslar. Benim 6 yasinda kizim, neredeyse 10 olacak bir oglum var. Isten izin aldim, oglanin okulunda toplanti vardi, esimle gittik. Cok sukur ogretmeni de dil terapisti de cok guzel seyler soyledi, mutlu olduk. Yurtdisindayiz, burada dogmasina ragmen iki sesi cikarmada zorlaniyordu onun icin okul ekstra destek oluyor.
Okuldan sonra esimle alisverise gectik, oradan eve geldik. Normalde haftalik sebze ve meyve alisverisi yapariz, ayda bir de buyuk alisveris isini hallederiz, bugunku buyuk alisveristi, ozellikle kahvaltiliklari Turk marketinden aliyoruz.
Esimin sirket kuculmeye gitti ve onun da calistigi departmani kapattilar, esim de issiz kaldi, simdi yeni is arama surecinde. Evde oldugu icin, zaten yemek yapmayi sever, simdi butun yemek isini ona yiktim. Gecen bi baktim banyolari falan da temizlemis, evi toplamis, normalde pek temizlige yuzu yoktur. Insallah tez zamanda is bulur ama boyle rahatlik da iyiymis.
Keşke ben de gidebilsem. Ama işte çocuğumuz okul vs olunca gidemiyoruz. Kalbimiz orada. Çocuk olmasa eminim duramazdım.Birkaç gündür bende keyifsizim haksızlığa ve zorbalığa tahammül edemiyorum.Normal yolla alamadıkları her yere entrikayla çökmenin peşindeler
İki kere karşıya gittim demokrasi meydanı gibi hınca hınç doluydu
Bayramıda ramazanıda zehir ettiler bize yazıklar olsun .Hiçbirşey sonsuza kadar sürmüyor Allahtan .Bu devirde kapanacak.Sultan Süleymana kalmadı bu dünya...
Tren beklerken yanımda hiç tanımadığım bir genç daha vardı tarzından meydanamı dedim evet dedi sohbet ettik annem babam görmeden çıktım dedi özel okulda burslu okuyormuş neden gidiyorsun dedim yarında benim diplomamı iptal etmeyecekleri ne malum dedi bunlara güvenmiyorum dedi ailesi koyu muhafazakarmış karşılarmış ama ben öyle düşünmüyorum dedi kuzeniyle gösterilere katılıyorlarmış .
Gençlikten ümidim var rabbim adaletten doğru yoldan ayırmasın yar ve yardımcıları olsun .Anne yüreği dikkat et polise yaklaşma uzak dur dedim
Olmayan bahsedilen zam ne de çokmuş, harca harca bitmezEmekli ikramiyesi de eksik yatmış
Çeyrek bile etmiyor
Gr alacaktım ona da yetmedi
Evet canım ikinci kızımı da kucağıma aldım.Aa gözün aydın 2.bebe mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?