- 21 Ağustos 2015
- 31.806
- 96.538
- 598
- 37
Beni zorlayan bim olcak ama gitmicemHayat kalitem zaten Perşembe gününden düşük bir de doktor mide ilaçları verdi inanın mahvetti beni eşim bu akşam kes artık içme dedi bıraktım yüzüm zaten çok gülen biri değildi şimdi Allah hepimizi güldürsün diye dua ediyorum. Dün yazlığa gittik eşim bahçe ile ilgilendi biraz ben de takıldım kendi kendime ordan tarlaya gittik iki ceviz iki incir ağacı diktik inşallah tutarlar. Eve geldik geç oldu saat yemek yedik eşimle ikimize ayakkabı sipariş ettik biz akıllanmayız bakalım emeklilik hakkımızdan gelir. Yarından itibaren belirli marketlerden alıcam varsın üç kuruş fazla olsun instağramdan da ayıklıcam yarın kararlıyım yeter artık benim de bir faydam olsun. tv de zaten seçiciyim orda sıkıntı yok. Kendi kendime kararlar alıyorum kızım yürüyüşe gitti benim gitme durumum yoktu. neyse diyorum ama pazar günü eşim devlet memuru olmasına rağmen ikimizde destek olsun diye oyumuzu kullandık. Bu akşam içinde tas kebabı yaptım çorbam vardı yoğurt sarma yedik çok şükür. Ev temizlendi çok şükür ama çok zorladı beni bu gün genelde temizliği zevkle yaparım ama bu gün mide ağrısı çok fenaydı. Akşam akşam patatesli börek yaptım şimdi çıkardım fırından canım nasıl istediyse. Kızımı da markete gönderdim portakallı gazlı içeçek ve cips aldırdım bıktım dedim midemden azıcık da o benden çeksin şimdi. Okula kızlarımın giymediği hatta etiketli bazıları onları hazırladım aradım orda çalışan bayanı abla kızlar soruyordu dedi ne zaman göndereceğinizi kıyamam nasıl da bekliyorlar Kadına da kızlarım güzel bir elbise aldılar çok emeği geçiyor diye inanın kızların güneş gözlüklerini kılıfı ile gönderiyorum cep telefonu kılıflarına kadar sormaları da ayrıca mutlu etti beni onlar sevinsin yeterli.Benimkilerin alış veriş tutkuları bitmiyor yine bir ara tekrar gönderirim. Biraz dinlenicem zor bir gündü.
Bizim evin karsıısı yerel bi market 3 adım bize oraya gidiyoruz hemen
Bim flaan uzak bayır cıkıyoduk zaten gitmeyiz
Yürüyüsün oldugu yer cok karısık ,hergün olay cıkıyo koci göndermiyor o yüzden.
Ama kendi boykotumu yapacagım elimden geldğince.