Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cnm benim baktığım bu
X3 daha uygun 3 ve 6nın farkı yok diyorlar zaten o kalınlığıymış
Tava gibide hem fırına falanda giriyor bundan alıcam

Bereketli olsun

Benim eşim de öyle :) kendi çevresindekilerle bu konuda tartışmaya girer ama bana aman gitme sakın der

Benim bayram temizliğim de evi süpürüp toz almaktan ibaret onu da iki gün önce yaptım.
Aman zaten bayramda burada yokum deyip bayram temizliğinden kaçan ben

Aralıklı oruç diyeti yapsan gece acıkırnısın. Yürüyüş de yapıyormuşsun. İkisi bir güzel kilo verdiriyor.
Ben de bugün 60.8 oldum. Oruçta yürüyüş yapamayınca çok veremedim.
Ama bayramda anneme gidince 2 kiloyu geri alırmıyım hiç bilmiyorum. Bizim oranın bayram ikramları fena hep kilo aldırıcı şeyler

Şimdi emzirdigim için aralıklı oruç işine giremiyorum. Ama şuan böyle de iyi gidiyor. Ben kilodan ziyade sezeryan göbeğimin inmesi için çaba gösteriyorum.

Hoşgeldin

eminim bir sürü kişi orada olmak istiyordur bende hergün gitmek istiyordum ama uzak karşıda şartlar uymadı ..önemli olan aynı kafada olup ortak hareket etmek .Pes etmek yok. Bu günlerde geçecek her gecenin bir sabahı vardır umudu yitirmek yok

Z kuşağı müthiş çok zekiler çok matraklarBende paylaşım konusunda aynı durumdayım.Eşim paylaşım yapma deyip duruyor.Karşıya eşimlede gittik yalnızda gittim nasipse Cumarteside gideceğim.Ama sosyal medya konusunda kendimi durduramıyorum işyerimde de ağızlarının payını verdim bazılarının .Bir iki kişi var bu hukuksuzluğa sevinmelerine tahammül edemiyorum.Birde suskun tayfa var.Bir bakıma iyi oldu bu dönem turnusol kağıdı gibi .Kim haksızlıklara susuyor kim üç maymunu oynuyor kim adaletsizliğe evet diyor ortaya çıkıyor.Karakter analizi gibi .

Son düzenleme:
Hayırlı kandiller amin inşallah gönlümüzden geçen tüm dualarımız kabul olsunAllah kabul etsin şimdiden

Bereketli olsun maşallah hiç boş durmamışsın ne güzel şeyler yapmışsın rabbim yardımlarını kabul etsin .Minik bebişini sağlıcakla büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…