Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu süreçte bir kaç eşya da aldım Dyson v15, birde fissler düdüklü tencere. Sırayla ihtiyaçlarımi almaya odaklandım çünkü yıllardır bir çok şey ertelenmiştim. Simdi sırada tavalarmi değiştirmek Tefal tavalar almak istedim. tr_lelli tr_lelli sen sanırım yazmıştın yukarda Tefal alacağım diye haberim olsun indirim arayışındayim.
Onun dışında kızlar ben göreve başladıktan kısa süre sonra hamile kalınca kıyafet alışverişi yapmamıştım, e üç ay önce doğum yaptım hâliyle biraz kilo vermeyi bekliyordum alışveriş için. Yine dayanamayıp birşeyler aldım zayıflayınca giymek için, ama henüz dolabimin eksikleri çok fazla.
Cnm benim baktığım bu
X3 daha uygun 3 ve 6nın farkı yok diyorlar zaten o kalınlığıymış
Tava gibide hem fırına falanda giriyor bundan alıcam
IMG_1685.webp

Günaydın güzel kadınla:) size şöyle özet geçeyim kendimi. Ben en son atandığımi yazmıştım. İşte yaklaşık 16 ay oldu. Bu 16 ayda ne birikimler yaptım ya da nelere harcadım onlardan bahsedeyim.
Şimdi ben zaten göreve başlarken yüklü bir borcumuz vardı, çok şükür onu kapattım, hala KYK kredim duruyordu onu kapattım, zaten lojmanda kaldığım için orayı döşemem gerekiyordu oraya da birşeyler aldım kendi evimdeki eşyaları götürmedim bir harcamada oraya gitti. Onun dışında toplamı 80 Gr olacak şekilde bilezik aldım. Kayinim evlendi ona da 10 gr bilezik taktık. Eşim saç ektirdi oraya da yüklü birşey ödedik, ve atandigim ilk maaştan bu yana iki tane üniversitesite öğrencisine burs yolluyorum düzenli onları devam ediyorum bu da benim ruhuma yatırım:) iyi hissettiriyor çünkü. Nisanda hamile kaldım kızımı Aralıkta kızımı kucağıma aldım.
Bereketli olsun🙏🏻

penceremden penceremden eşim yollamıyor benide
Sürekli uyarıyor lütfen paylaşımlarına dikkat et diye
O aslında benden daha çok tartışır karşıt görüşle, hergün ofisi yıkıyorum bağırmakdan diyor ama malum herkesi toplama fişleme peşinde zaatı muhterem.
Len içeri falan düşersem kim bakacak bize diye düşünüyorsundur sen diyorum.
Maltepe mitingine gitmiştim eko başkan için eşimi dinlemedim annem be rahmetli babamla gitmiştik.
Yine olsun yine gidicem.
Hatta annemle gidip anamıda alım geldim pankartı açıcam ahdım var.

Yalnız Z kuşagının aklı nedir ya
Yeminle o kıvrak zeka karşısında kalıyorum öyle
Aferin be cocuklar diyorum aferin be
Eki Görüntüle 3566308
Sizin aklınızı severimmm ben
Benim eşim de öyle :) kendi çevresindekilerle bu konuda tartışmaya girer ama bana aman gitme sakın der😅

Selammm
Akşam erkenden uyuyorum direnç mirenç kalmadı bnm vücutda
Ama sabah uyumuyorum ondan erkenden uykum geliyor

Bugun güya eşim olmicaktı kızmış arkadaşlarına sürekli fikir değişiyorlar diye evdeyim dedi
Bugün yemek telaşem yok yaptıklarım yeter bugünede
Yarın zaten yokuz

Bi gardrop içleri kaldı tozu alıncak bi de kapılar
Aksam iftar sonrası evi yine süpürdüm elimle sildim
Dizlerim ilerde mahvolacak biliyorum ama elle silince okadar güzel parlıyor ki ve hemen kirlenmiyor
Hoşuma gidiyor

Bana kim gelcek işte bana hergün bayram temizliği
Bu ara daha bi takıntılı oldum kurtulmaya çalıştıkça daha çok batağa düşüyorum mutfak tezgahını ve ara seramığı hiç abartmıyorum 10defa sildim
Demin sahurda yine sildim
Benim sonum TLC temizlik bağımlıları izlersiniz benide el 🖐️ sallarım size
Benim bayram temizliğim de evi süpürüp toz almaktan ibaret😂 onu da iki gün önce yaptım.
Aman zaten bayramda burada yokum deyip bayram temizliğinden kaçan ben😝

Kilolarima gelecek olursak, ben 56 kg ile hamile kaldım doğuma 72 kg ile girdim, doğumdan 67 kg ile çıktım;) emziriyorum şuan çok sıkı diyet yapamıyorum zaten ama sütümün kalitesini düşürmeyecek şekilde dikkatli beslenmeye ve az da olsa hareket etmeye özen gösteriyorum. Tabi bunu kızım 2 aylık olunca yapmaya başladım. YouTube dan walk at home ile hafif hareketler yapıyordum başta, beyaz ekmek ve türevlerini hiç tüketmedim. Kahvaltı bol yeşillik, yumurta, peynir, kefir ile doydum, ara öğünlerim kuruyemiş, süt, kahve tarzı şeyler oldu..
Bir de geçen hafta itibariyle her akşam bebeğe eşim bakarken ben dışarı yürüyüşe çıkıyorum. Tempolu bir saat yürüyüş yapıyorum. Çok iyi geliyor. Pazartesi tartı günlerim, bu pazartesi 61.200 Gr idim. Aynı tempoya devam :)
Aralıklı oruç diyeti yapsan gece acıkırnısın. Yürüyüş de yapıyormuşsun. İkisi bir güzel kilo verdiriyor.
Ben de bugün 60.8 oldum. Oruçta yürüyüş yapamayınca çok veremedim.
Ama bayramda anneme gidince 2 kiloyu geri alırmıyım hiç bilmiyorum. Bizim oranın bayram ikramları fena hep kilo aldırıcı şeyler

Aralıklı oruç diyeti yapsan gece acıkırnısın. Yürüyüş de yapıyormuşsun. İkisi bir güzel kilo verdiriyor.
Ben de bugün 60.8 oldum. Oruçta yürüyüş yapamayınca çok veremedim.
Ama bayramda anneme gidince 2 kiloyu geri alırmıyım hiç bilmiyorum. Bizim oranın bayram ikramları fena hep kilo aldırıcı şeyler
Şimdi emzirdigim için aralıklı oruç işine giremiyorum. Ama şuan böyle de iyi gidiyor. Ben kilodan ziyade sezeryan göbeğimin inmesi için çaba gösteriyorum.

Selam arkadaslar, ben diger ekonomi ve birikim basligina birkac senedir yaziyorum, musadeniz olursa buraya da dahil olmak isterim. Hem hayati elimizden geldigince iyi yasamaya hem de birikim ve yatirim yapmaya calisiyoruz. Bazen isler gucler, cocuklar derken cok giremiyorum siteye ama artik harcamalara alisverislere biraz daha dikkat etmem gerek ve buranin faydali olacagini dusunuyorum.
Bugunlerde sizlerle ayni duygulari paylasiyorum, ulkem adina ama en cok da gencler adina uzuluyor ve Allah buyuktur diyorum.
Hoşgeldin 💐

Keşke ben de gidebilsem. Ama işte çocuğumuz okul vs olunca gidemiyoruz. Kalbimiz orada. Çocuk olmasa eminim duramazdım.
Yani bu hepimizin mücadelesi taraf tutmak değil aslında, tarih tekerrürden ibarettir derler.Halk mücadele vermezse birşey olmuyor.Tarihte de halkın mücadelesi çok olmuş. O kadar mücadele karşısında şimdi düştüğümüz duruma bakın.
Nerde umudumuz, nerde yaşamdan tat almamız, her an kalbimizde burukluk var
🥰eminim bir sürü kişi orada olmak istiyordur bende hergün gitmek istiyordum ama uzak karşıda şartlar uymadı ..önemli olan aynı kafada olup ortak hareket etmek .Pes etmek yok. Bu günlerde geçecek her gecenin bir sabahı vardır umudu yitirmek yok

penceremden penceremden eşim yollamıyor benide
Sürekli uyarıyor lütfen paylaşımlarına dikkat et diye
O aslında benden daha çok tartışır karşıt görüşle, hergün ofisi yıkıyorum bağırmakdan diyor ama malum herkesi toplama fişleme peşinde zaatı muhterem.
Len içeri falan düşersem kim bakacak bize diye düşünüyorsundur sen diyorum.
Maltepe mitingine gitmiştim eko başkan için eşimi dinlemedim annem be rahmetli babamla gitmiştik.
Yine olsun yine gidicem.
Hatta annemle gidip anamıda alım geldim pankartı açıcam ahdım var.

Yalnız Z kuşagının aklı nedir ya
Yeminle o kıvrak zeka karşısında kalıyorum öyle
Aferin be cocuklar diyorum aferin be
Eki Görüntüle 3566308
Sizin aklınızı severimmm ben
Z kuşağı müthiş çok zekiler çok matraklarBende paylaşım konusunda aynı durumdayım.Eşim paylaşım yapma deyip duruyor.Karşıya eşimlede gittik yalnızda gittim nasipse Cumarteside gideceğim.Ama sosyal medya konusunda kendimi durduramıyorum işyerimde de ağızlarının payını verdim bazılarının .Bir iki kişi var bu hukuksuzluğa sevinmelerine tahammül edemiyorum.Birde suskun tayfa var.Bir bakıma iyi oldu bu dönem turnusol kağıdı gibi .Kim haksızlıklara susuyor kim üç maymunu oynuyor kim adaletsizliğe evet diyor ortaya çıkıyor.Karakter analizi gibi .

Son düzenleme:
Kızlar hayırlı kandiller bu arada
Rabbim kalbimizden geçirdiğimiz tüm duaları kabul eylesin insallah
Oruçlu oruçlu helvayla uğraşamamda lokma döken bir yer var taze döküyorlar ordan lokma alıp dağıtıcam insallah
Babamın ruhuna gitsin 🙏🏻
Hayırlı kandiller amin inşallah gönlümüzden geçen tüm dualarımız kabul olsun🤲Allah kabul etsin şimdiden🤲

Günaydın güzel kadınla:) size şöyle özet geçeyim kendimi. Ben en son atandığımi yazmıştım. İşte yaklaşık 16 ay oldu. Bu 16 ayda ne birikimler yaptım ya da nelere harcadım onlardan bahsedeyim.
Şimdi ben zaten göreve başlarken yüklü bir borcumuz vardı, çok şükür onu kapattım, hala KYK kredim duruyordu onu kapattım, zaten lojmanda kaldığım için orayı döşemem gerekiyordu oraya da birşeyler aldım kendi evimdeki eşyaları götürmedim bir harcamada oraya gitti. Onun dışında toplamı 80 Gr olacak şekilde bilezik aldım. Kayinim evlendi ona da 10 gr bilezik taktık. Eşim saç ektirdi oraya da yüklü birşey ödedik, ve atandigim ilk maaştan bu yana iki tane üniversitesite öğrencisine burs yolluyorum düzenli onları devam ediyorum bu da benim ruhuma yatırım:) iyi hissettiriyor çünkü. Nisanda hamile kaldım kızımı Aralıkta kızımı kucağıma aldım.
Bereketli olsun maşallah hiç boş durmamışsın ne güzel şeyler yapmışsın rabbim yardımlarını kabul etsin .Minik bebişini sağlıcakla büyüt🥰

Back
X