- 27 Şubat 2013
- 14.655
- 41.821
- 798
Aynen bende bir kaos hiçbiryer aynı değil ya insanları kaosa sürüklüyorlar rabbim feraha çıkarsın Ankara çok kötü karısık işe gittiğim yerdeler korkuyorum açıkçasıSelam
Canım hiç bişey yapmak istemiyor aşırı aşırı üzgünümülkenin durumu için
Benim artık umudum falanda kalmadı..
Okadar dua ettim ki Rabbim kurtarsın bizi bu zulümden diye
Ben artık ilerisi için plan falan yapamıyorum sadece anı yaşıcam
Abla pazartesi alma ortalık çok karısık bekle Nisan 15 ni bekleyin derim genelde o civarlarda düşüyor bende alacaktım biryerde para gelecekti gelmedi gec geldi beklemede kalacagımGeçmiş olsun canım, nasıl oldu kızın biraz daha iyimi?
Para konusunda da benim borsadaki param artışa geçmişti şimdi aşırı düştü.
O altın dolar artışı gününden önceki gün akşamı bankaya para yatırdım. Ertesi gün biraz altın alırım dedim.
Daha sabahtan olaylar olaylar üstüne. Ne altın alabildim ne başka birşey.
Şimdi düşermi hiç fikrim de yok. TL durması da hakikaten zarar. Biraz bekledim. Bakaljm pazartesi duruma göre bişiler alacağım
Kısmet herşeyçok düşmez bence
Bir gün önce babam altın al diye saat 17:15 de aradı piyasa kapandı dedim
Ertesi gün aradı ilte arttı almadın dedi
Dedim sakin ol senin zararın 200 TL
2 gr alacaktık
Al benden de o kadar, hiç birşeyden keyif alamıyorım bugünlerde.Selam
Aynı durumdayızSelam
Yok anacım bize yakışmaz sosyete hanımefendilik. Biz alışmışız kül kedisi olmayaiyi haftalr
Bugun mide yanmasıyla uyandım kızı okula bırakmaya
Geldim yattım 11.30 da kalktım
Koci su söylemis 230 tl bismillah
Uludagın eteklerindeyiz cesmeden su icemiyoruz yahu
Markete gittim soda yogurt atıstırmalık 1 ufak oersil sıvı deeterjan aldım 295 tl
Allahtan yemek var aksama valla yapamazmısım midem kötü sil süpür yaptm anca
Cuma annemleri alcaz biz de buzluk ara sıcaklarım saglam
Ana yemek corba pilav
Cocuklara da köfteli hamburger menü yaparız
Valla yalnız aksm kadın vardı kardesimde
Yemekleri yapmısslar beraber
Masayı hazırladı servisi yaptı biz de yardım ettik ama ben toplarken yardım ettim
Kardesim balkonda cay iciyo baktm
Ben abla sen de git kahve yapcam dedim kahveleri yaptm flan
Annem diyoki senden olmazmıs zaten fkkfkfkf
Bide arabaada yer yoktu gec oldu kadın e ben yarın gelcem zaten kalırım dedi
Sahuru da hazırlamıstır oh mis
Koci diyo kocası yok mu nasıl kalıyo
Cocugu da var adam bakıyomus
Dedim evlere temizlige bile gidemezmisim sen hayatta bırakmazdın
Diyorum imkanı olan kadın calısabiliyo arkadas
Nasıl gidiyor 1.sınıf anneliğiEvet uzun zaman oldu, şuan doğum iznine geldim evime, hala başka şehirde görev yapıyorum. Ve 2 yıl daha orda olacağım inşallah. Küçük kızıma bakıcı ayarladım, büyük kızım zaten 1.sinif a gidiyor. Okullar tatil olunca ise dönerim diye planladım o zamana kadar ücretsiz izin kullanacağım
Mide için iltihap kurutucu veriyorlardı. Galiba 2 haftalık oluyordu o ilaç. Yıllar önce kullanmıştım. Çok iyi gelmişti.Hayat kalitem zaten Perşembe gününden düşük bir de doktor mide ilaçları verdi inanın mahvetti beni eşim bu akşam kes artık içme dedi bıraktım yüzüm zaten çok gülen biri değildi şimdi Allah hepimizi güldürsün diye dua ediyorum. Dün yazlığa gittik eşim bahçe ile ilgilendi biraz ben de takıldım kendi kendime ordan tarlaya gittik iki ceviz iki incir ağacı diktik inşallah tutarlar. Eve geldik geç oldu saat yemek yedik eşimle ikimize ayakkabı sipariş ettik biz akıllanmayız bakalım emeklilik hakkımızdan gelir. Yarından itibaren belirli marketlerden alıcam varsın üç kuruş fazla olsun instağramdan da ayıklıcam yarın kararlıyım yeter artık benim de bir faydam olsun. tv de zaten seçiciyim orda sıkıntı yok. Kendi kendime kararlar alıyorum kızım yürüyüşe gitti benim gitme durumum yoktu. neyse diyorum ama pazar günü eşim devlet memuru olmasına rağmen ikimizde destek olsun diye oyumuzu kullandık. Bu akşam içinde tas kebabı yaptım çorbam vardı yoğurt sarma yedik çok şükür. Ev temizlendi çok şükür ama çok zorladı beni bu gün genelde temizliği zevkle yaparım ama bu gün mide ağrısı çok fenaydı. Akşam akşam patatesli börek yaptım şimdi çıkardım fırından canım nasıl istediyse. Kızımı da markete gönderdim portakallı gazlı içeçek ve cips aldırdım bıktım dedim midemden azıcık da o benden çeksin şimdi. Okula kızlarımın giymediği hatta etiketli bazıları onları hazırladım aradım orda çalışan bayanı abla kızlar soruyordu dedi ne zaman göndereceğinizi kıyamam nasıl da bekliyorlar Kadına da kızlarım güzel bir elbise aldılar çok emeği geçiyor diye inanın kızların güneş gözlüklerini kılıfı ile gönderiyorum cep telefonu kılıflarına kadar sormaları da ayrıca mutlu etti beni onlar sevinsin yeterli.Benimkilerin alış veriş tutkuları bitmiyor yine bir ara tekrar gönderirim. Biraz dinlenicem zor bir gündü.
Aa gözün aydın 2.bebe mi olduEvet uzun zaman oldu, şuan doğum iznine geldim evime, hala başka şehirde görev yapıyorum. Ve 2 yıl daha orda olacağım inşallah. Küçük kızıma bakıcı ayarladım, büyük kızım zaten 1.sinif a gidiyor. Okullar tatil olunca ise dönerim diye planladım o zamana kadar ücretsiz izin kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?