Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi sahurlar kızlar,
Günlerdir çok bakanadım da.
Çok uykum geliyor belki de kullandığım ilaçlardan.
Geçen komşumla konuştuk rahatsız olduğum konuyu söyledim. Sağolsun anlayışla karşıladı. Bundan sonra ona göre davranır.
Dün sabah okula bıraktıktan sonra geldim uyudum.
Bugün de okuldan sonra komşumun kızının okulunun oraya gittim. O önde gitti ben arkadan takip ettim. Biraz araba pratiği olsun diye. Farklı biraz daha uzun yola gitmiş oldum. İyi oldu benim için.
Daha da gitmem lazım da işte temlinli ilerliyorum.
Mesela bugün tam ara sokaktan caddeye çık hemen şerit değiştir sonra hemen kavşakta dur ardından kavşaktan dön ve yeniden şerit değiştir. Bilmediğim yolda bana göre zor tabi.
İki gündür biraz da moralim bozuk.
Şu son kaza için tamir eden firma ve sigorta şirketi aradı. Psikolojim bozuldu hemen.
Böyle olaylar olunca ben yapamayacakmıyım diye motivasyonum düşüyor hemen. Tek zayıf olduğum konu araba konusu malesef.
Dün bugün moralim bozulunca ağladım tabi gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizlere göre çok basit konu ama işte çok hassas olduğum konu.
Eşim de niye bu kadar takıyorsun. Olan olmuş.canından olmadın ya dedi kaç defa teselli etmeye çalıştı sağolsun.
Ama ben ise dönüp dönüp kendime kızdım.öyle saçma bir hata yaptığım için. Tek sebebi paniğim.
Bazen diyorum ben niye diğer insanlar gibi yapamıyorum.
İşte herkesin zayıf olduğu bir konu vardır. Benim de bu.
Mesela o kadar büyük hastalık geçirdim biliyorsunuz, bir gün bile ağlamadım.
Hastalık konusunda da eşim aşırı panikti.
Doktor bile bana sen de çok rahatsın demişti
Eşim de yarın Elayı kursa bıraktıktan sonra E5 yan yolda kullanırsın biraz demişti de geçen haftaki konudan sonra hiç istemiyorum.
Ben gelmem dedim.o bırakacak kursa.
Araba kullanmayı bırakmak da istemiyırum ama her dakika her yere de gitmiyorum.
Böyle devam ediyor bakalım. Cesaretimi topladıkça farklı yerlere giderek biraz daha geliştiririm inşallah

Play Store'dan kadınlar kulübü uygulaması göremedim. Eskiden vardı. Böyle Google' a her defasında yazıp girmek uğraştiriyor.

Nerden biliyorsun herkesin iyi kullandığını
Belki onlarda bu noktaya kolay gelmedi
Benim eşim güzel kullanıyor ama iki araba pert etti
Birisi sevgiliydik kayınpederin sıfır arabasıydı
Diğeri yeni evliydik kayınpederin bize aldığı ilk arabamızı
Evet şimdi usta ama mazide iki büyük kaza var
Yani o güzel canını boşa üzüyorsun
Hayat kısa tadını çıkar
Bak ne güzel araba kullanıyorsun ve araban var

çok düşmez bence
Bir gün önce babam altın al diye saat 17:15 de aradı piyasa kapandı dedim
Ertesi gün aradı ilte arttı almadın dedi
Dedim sakin ol senin zararın 200 TL
2 gr alacaktık

Eş yemek seçiyorsa çok zor
Dün kapuska yaptım
Hayatım da ilk kez
Çünkü oğlum aynı benim gibi değişik lezzetler seviyor
Yanına yeşil mercimekli kesme çorbası
İçli köfte makarna yaptım
Eşime dedim kapuska yermesin az bakayım dedi
Sonra aaaa çok güzel olmuş dedi
Biz zaten oğlumla çok beğendik
Yani şimdi onu da menüye aldım

Selam canlarım
Bugün eşim iftara davetli
As bayrakları as as as

Kayınvalidem de iftara davet etti
İki davet olunca
Kayınvalideye oğlumla ben gideceğim
Eşim kankaları ile takılacak

Çok sıkıldım zaten yemek yapmaktan
Az nefes alırım
Ramazan yorucu oluyor
Çık dışarda ye deme şansım yok

Birazdan çıkarız
Tembellik yüklendi bana
Dün iftardan sonra kankamla kahve içtik
Arabica da
Eşimde oğlumu gezdirdi
Dedim o zaman bende araba ile gideyim dönüşte erken kalkmak gerekirse sizi beklemem
Sınav haftası ödev çok verilmemiş
Bayramda da vermezler umarım
Valla yapamaz

İyi geceler
Biz bugun avm yaptık kızla
Zorla yollandık daha dogrusu
8 de kalktı Alya adamı uyutmıyor gelip gidip basında konusuyor ,gidin azcık uyuyayım dedi koci
11 de avmye attık kendimizi
Gratiste güzel indirim vardı
Sac bakım yagı,sampuanı (elseve)yüzey ıslak bez,5 tane kagıt maske,oda kokusu yedek ,dis macunu 445 tl verdim
Oyun parkı 300 tl
Donut yedi sütle 115 tl
Polodan gömlk aldık yegenime ayak üstü 200 tl corap kitlediler 1600 tl
Aldım ama bidaha olmasın dedim hediye paketi istedim 2 tane de corap atıyorm hediyeye dedi kasada kız
Niye dedim ?hediye paketi icin dedi Alyayla da tam ayıkamadım ödemeden sonra ayıktım
Dedim hos degil yaptıgınız bi daha olmasın
Katkınız olsun diyo bana ?Neye katkım olack sen puan kazancan diye ben 200 tl niye veriyorm coraba
Alyaya beyaz babet lazımdı lcw aldım 350 tl
Kızlara hediye deftet kalem set aldık d&r 450 tl
Yarın oglanın dogumgünü kardesimin iftarı var
Kızalara da alırım hediye acarken üzülmesinler diye
Kıyafet almıyorm artık anası abartıyo zaten
Oyıncak da 9 yasında artık oynamıyo defter aldm haftalık planlayıcılardan
Öyle saca saca geldik paraları
Karısık kızartma yaptm gelince
Asker corbası istedi alya(yesil mercimek yemegi)
Bide arpaa sehriye pilavu
Kzıı yıkadım top patladı

Teşekkür ederim Yedirenkim daha iyi kızım çok şükür bin şükür.
Araba konusunda kendine çok yüklenme inan zoru başarıyorsun bak ben ehliyet bile almadım ama maşallahın var İstanbul gibi bir yerde araba kullanıyorsun.

Bu gün sabah evde eşimle erken kalktık ne yaparız diye konuşuyorduk gelen bir mesajla eşim işyerine gitti bir arkadaşları vefat etmiş daha 50 yaşında kalp krizi tören yaptılar ben de o gidince börek ve anne kurabiyesi yaptım mercimek çorbası pişirdim evi topladım çorbayı annem-babam ve amcam için pişirdim börek ve kurabiyeden de koydum market ihtiyaçlarını da aldık gittik verdik nasıl teşekkür ettiler Allah razı olsun ben asıl sizin hakkınızı ödeyemem dedim. Ordan pazar yaptık hava güzeldi herkes kendini dışarı atmış eşim ne aldıysak ödedi ne kadar harcadık bilmiyorum ama bu gün 1000 tlnin üstünde gitti eve geldik harcamalı geçti günümüz.

Eşimin evlendiğimizden bu yana sürekli ehliyet alalım sana demesi olmasa ehliyet almazdım ben de hatta Ela 1 yaşında bile değildi geçerken girdik sürücü kursuna o an bile Allahım ne yapıyorum ben dedim :)
2010 da evlendik 2019 da ehliyet aldım. 9 yılda ikna etti.
işte bak artık bebeğimiz var ihtiyacın olur diye diye iteledi beni
Sonra da hiç direksiyona oturmadım.Tabi ilkokula başlayacak uzak okula göndereceğiz eee iş başa düştümü. Tabi bir 5 yıl da öyle diye diye en sonunda iş başa düşünce mecbur geçtim direksiyona.
Tabi arabayı değiştirip otomatik vites alırsan olur diye de şart koydum. Ertesi gün satışa koydu arabayı
Şimdi de anneye giderken sen kullan diye ısrar aşamalarında, ama henüz o konuya hazır değilim. Gözümde büyüyor.
Evet dediğin gibi zordu imkansızdı benim için araba kullanmak. Yapacağıma hiç inanmadığım şeyi yaptım şükür. İnşallah daha da ilerletirim.

Ben kapuskayı çok severim. Ama yaptığım gün ayyy kapuskamı var oluyor. Yiyor ama ağız kıvırarak

Haklısın canım ne diyeyim. İnşallah birgün daha güzel araba heyecanlarımı anlatırım size.

İyi geceler herkese,
Bu gece sahura kalkmayı düşündük ama ben hala uyumadım. Biraz tv haber izledik.
Sabah kursa eşim bıraktı yürüyüş yaptı.
Ben de pazara uğradım.
Herşey pahalı. Eskiden pazarda alıiveriş yapar keyiflenirdim.
Kurstan çıkınca beni aldılar avm ye Elaya bayramlık bakmaya gittik.
Girmediğimiz mağaza kalmadı. Yahuu hiç mi kıyafetmi olmaz. Boy olsa bel olmuyor bel olsa boy olmuyor.
Benim koci de çok cafcaf sevmez. Sade bişey bakıyor. Sonra dedi tabi onun fikrini de alalım.
Ortaya bir karışık çıktı.
Ben kahverengi kendime de almıyorum. Kıza zaten hiç almadım sayılır.
Ben öyle deyince yeşil mavi baktı. H&M de birşey bulamadık. Zaranın çocuk bölümü tadilatta. Bayram üstü olacak işmi.
Kotonda model yok. Lcw de de bir çok model denedik ama yok bol geliyor. Popo minicik olunca işte neden sadece tayt giydirebiliyorum.. elbiseyi de koci istemedi.
Çünkü kalabalıkta amuda kalkıyor
Jimnastik sevdası her daim var.
Neyse sonuç olarak içimize pek sinmese de lcw den bir tane alt aldık o da bir tık bol gibi.
Ne yapayım nereden alayım bilmiyorum.
Yorulduk tabi Ela hamburger istedi. Aslında çok da niyetimiz yoktu yedirmeye. Baktık canım çok istedi deyince yedirdik. Ama akşam şifalı çorbadan yiyeceksin söz ver dedim.
Eve geldik evi toparladım.
Ödeve giriştik.
Koci patlıcan kebabı yaptı.
Ben buzdolabını sildim. Yerleştirdim aldıklarımı.
İftar yaptık.
Elayla kurabiyeleri hala yapamadık. Yarın yapmayı düşünüyoruz.
Bugün oturma odasındaki masada resim yaptı. İşin bitince topla masanın üzerini diyorum. Yarın tekrar resim yaparım dursun orada diyor yaa vallahi dağınıklığı için kimseyle boy ölçüşemez o derece.
Benim evde işim bitememesinin tek sebebi evin dağınıklığı
Akşam da otırdum olmayan kıyafetlerin birkısmını ayırdım. Bayramda giderken kuzenime götürürüm
Biraz kıyafet almam da lazım.
kıyafetlwrinin bazısı kısa geliyor.ama bu defa dolabı tıka basa doldurmayacağım

İyi geceler bacımlar
Bziim de kosturmalıydı bugun
Gece sahura gittik dısarı
Alya 9.30 da kalktı tabi bende
Koci 13.00 e kadar uyudu ben kahvaltı falan yaptırdım kıza
Evi toparladım
Koci kalkınca oy kullanmaya gittik
Kıza da bisiklet sürdürdük biraz
İftara kardesim cagırdı
Oğlanın dogumgununu kutladık
karsılıklı hediyeler verildi cünkü birine alırken 3 üne birden alınıyo
Elimiz kolumuz dolu geldik yine
Kardesim bayramlık almıs zaradan gold kombin yapmıs bu sefer
Yaldızlı canta sabdalet ve alt üst takım almıs bayıldık
Ablası barbie oyun seti almıs
Babsm kızlara canta almıs
Kim kime hediye alıyo belli degil
Yedik ictik eve geldik
Kıızı uyuttum kahve bastım
Yarın ki yemegimiz kardesimden
Kazanla yaptıgı icin et corba zeytinyaglılar verdi herkese
Sahura da börek verdi kıymalı onu pisircem
Keselerine bereket

İyi geceler iyi sahurlar.
Bugünlerde bendeki uyku nedir bilmem.
Dün gece sahur yaptık.Ela da kalkmak istedi.kaldırdım.
Tabi tekne orucu tutacağım diyor. Onu da yeni öğrenmiş :) Su içip yemek yemeyecekmiş. Yemek yememek için bahanesi
O saat 9:30 da uyandı. Artık uyanınca sessizce gidiyor televizyon açıyor.
Hep de uyandığımı duyuyorsun anne diyor.
Ben duydum ama yeniden dalmışım.
Babası yanına gitmiş.
Ben saat 12:30 a kadar uyudum.Alerji ilacı beni böyle uyutuyor.
Sonra oy kullanmaya gittik.
Resim yapıp koymak istedi. Biz haber dinlerken duymuş.
İstediğini yap dedim. Bayrak resmi yapıp boyadı. Yaşasın Cumhuriyet yazdı.
Bugünlerde hayat bilgisinde öğrendikleri konular bunlar. Bayrağımız Cumhuriyet Atatürk ve İstiklal marşı..onu ezberledi.
Neyse tam çıkıyorduk. Ben dondurma yiyeceğim orucuma doldurma yedikten sonra başlayacağım dedi
Sonra basketbol oynamaya götürdük.onlar basketbol oynadı ben yürüyüş yaptım.
Dönüşte arabayı koci bana kitledi. Markete uğradık. Alışveriş yaptık eve döndük.
Koci yemeğe girişti. Dünden yemek vardı ama azdı. Pazı kavurdu. Ben salata yaptım.
Elayla kakaolu damla çikolatalı kurabiye yaptık. Sonra kitabını oku dedim. Öğretmenimiz kitap okumayı seven birisi. Çocuklara sık sık sınıfın kütüphanesinden kitap veriyor.ödevler bitti herşey hazır.
İftardan sonra banyoya soktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…