- 27 Şubat 2013
- 14.655
- 41.824
- 798
Nerden biliyorsun herkesin iyi kullandığınıİyi sahurlar kızlar,
Günlerdir çok bakanadım da.
Çok uykum geliyor belki de kullandığım ilaçlardan.
Geçen komşumla konuştuk rahatsız olduğum konuyu söyledim. Sağolsun anlayışla karşıladı. Bundan sonra ona göre davranır.
Dün sabah okula bıraktıktan sonra geldim uyudum.
Bugün de okuldan sonra komşumun kızının okulunun oraya gittim. O önde gitti ben arkadan takip ettim. Biraz araba pratiği olsun diye. Farklı biraz daha uzun yola gitmiş oldum. İyi oldu benim için.
Daha da gitmem lazım da işte temlinli ilerliyorum.
Mesela bugün tam ara sokaktan caddeye çık hemen şerit değiştir sonra hemen kavşakta dur ardından kavşaktan dön ve yeniden şerit değiştir. Bilmediğim yolda bana göre zor tabi.
İki gündür biraz da moralim bozuk.
Şu son kaza için tamir eden firma ve sigorta şirketi aradı. Psikolojim bozuldu hemen.
Böyle olaylar olunca ben yapamayacakmıyım diye motivasyonum düşüyor hemen. Tek zayıf olduğum konu araba konusu malesef.
Dün bugün moralim bozulunca ağladım tabi gözyaşlarımı tutamadım. Belki sizlere göre çok basit konu ama işte çok hassas olduğum konu.
Eşim de niye bu kadar takıyorsun. Olan olmuş.canından olmadın ya dedi kaç defa teselli etmeye çalıştı sağolsun.
Ama ben ise dönüp dönüp kendime kızdım.öyle saçma bir hata yaptığım için. Tek sebebi paniğim.
Bazen diyorum ben niye diğer insanlar gibi yapamıyorum.
İşte herkesin zayıf olduğu bir konu vardır. Benim de bu.
Mesela o kadar büyük hastalık geçirdim biliyorsunuz, bir gün bile ağlamadım.
Hastalık konusunda da eşim aşırı panikti.
Doktor bile bana sen de çok rahatsın demişti
Eşim de yarın Elayı kursa bıraktıktan sonra E5 yan yolda kullanırsın biraz demişti de geçen haftaki konudan sonra hiç istemiyorum.
Ben gelmem dedim.o bırakacak kursa.
Araba kullanmayı bırakmak da istemiyırum ama her dakika her yere de gitmiyorum.
Böyle devam ediyor bakalım. Cesaretimi topladıkça farklı yerlere giderek biraz daha geliştiririm inşallah
Hoş geldin canımPlay Store'dan kadınlar kulübü uygulaması göremedim. Eskiden vardı. Böyle Google' a her defasında yazıp girmek uğraştiriyor.
çok düşmez benceGeçmiş olsun canım, nasıl oldu kızın biraz daha iyimi?
Para konusunda da benim borsadaki param artışa geçmişti şimdi aşırı düştü.
O altın dolar artışı gününden önceki gün akşamı bankaya para yatırdım. Ertesi gün biraz altın alırım dedim.
Daha sabahtan olaylar olaylar üstüne. Ne altın alabildim ne başka birşey.
Şimdi düşermi hiç fikrim de yok. TL durması da hakikaten zarar. Biraz bekledim. Bakaljm pazartesi Yduruma göre bişiler alacağım
Eş yemek seçiyorsa çok zorAynı benim eşim gibiymiş
Herşeyi yemez, her yemeği beğenmez.
Ne yapacağım diye dolanıyorum evde, hee Ela da herşeyi yemiyor. Valla yemek yapmak evde en zor iş bana göre. Eskiden keyifle yemek yapardım.
Anneme gidince de herşeyi beğenmiyor.Ama artık şükür ses etmiyor.
Sonuçta onların yemek kültürü ile bizimki aynı değil. Annem nerden bilsin onların yemek kültürünü
Cok güzel bi pankart gördüm az önceÖyle bir döneme geldikki ses çıkartmak isteyen de sesini çıkaramıyor
Teşekkür ederim Yedirenkim daha iyi kızım çok şükür bin şükür.Geçmiş olsun canım, nasıl oldu kızın biraz daha iyimi?
Para konusunda da benim borsadaki param artışa geçmişti şimdi aşırı düştü.
O altın dolar artışı gününden önceki gün akşamı bankaya para yatırdım. Ertesi gün biraz altın alırım dedim.
Daha sabahtan olaylar olaylar üstüne. Ne altın alabildim ne başka birşey.
Şimdi düşermi hiç fikrim de yok. TL durması da hakikaten zarar. Biraz bekledim. Bakaljm pazartesi duruma göre bişiler alacağım
Eşimin evlendiğimizden bu yana sürekli ehliyet alalım sana demesi olmasa ehliyet almazdım ben deTeşekkür ederim Yedirenkim daha iyi kızım çok şükür bin şükür.
Araba konusunda kendine çok yüklenme inan zoru başarıyorsun bak ben ehliyet bile almadım ama maşallahın var İstanbul gibi bir yerde araba kullanıyorsun.
Bir şey yazacağım da neyse özelden yazarım.Cok güzel bi pankart gördüm az önce
Senin Anıtkabir’in olmayacak,sen yalnız öleceksin
Yazıyordu icime umut oldu
Ben kapuskayı çok severim. Ama yaptığım gün ayyy kapuskamı var oluyor. Yiyor ama ağız kıvırarakEş yemek seçiyorsa çok zor
Dün kapuska yaptım
Hayatım da ilk kez
Çünkü oğlum aynı benim gibi değişik lezzetler seviyor
Yanına yeşil mercimekli kesme çorbası
İçli köfte makarna yaptım
Eşime dedim kapuska yermesin az bakayım dedi
Sonra aaaa çok güzel olmuş dedi
Biz zaten oğlumla çok beğendik
Yani şimdi onu da menüye aldım
Haklısın canım ne diyeyim. İnşallah birgün daha güzel araba heyecanlarımı anlatırım size.Nerden biliyorsun herkesin iyi kullandığını
Belki onlarda bu noktaya kolay gelmedi
Benim eşim güzel kullanıyor ama iki araba pert etti
Birisi sevgiliydik kayınpederin sıfır arabasıydı
Diğeri yeni evliydik kayınpederin bize aldığı ilk arabamızı
Evet şimdi usta ama mazide iki büyük kaza var
Yani o güzel canını boşa üzüyorsun
Hayat kısa tadını çıkar
Bak ne güzel araba kullanıyorsun ve araban var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?