Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün insallah

Wp de dokunmazsın yani
Aksam cocummla konuşmadık bir türlü görüntülü
Okulda falan katılma dedim evladım bişi olursa malum ülke burası haksız haklıyı astırır
Çocuk bilet alıyo inş. Trenleri falanda durdurmaz zaatı muhterem
Padişahım çok yaşa üklesi olduk iyi mi?

Çok can sıkıcı, ne olacak bilmiyorum. Her yeni gün her yeni umutsuzluk

Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun
Acil şifalar dilerim
Teşekkür ederim.
Gözünüz aydın yedirekim çok şükür anne-bebek sağlıklı uzun ömürler ve bol bol sağlık diliyorum yeğenine.

Gözünüzaydın yedirenk. Allah analı babalı büyütsün

Bugün yine performansıma döndüm çok şükür ev düzenlendi ve elektrikliye tutulup toz alındı yemek derdim yok eşimin işyeri iftar veriyor oraya katılıcaz toplu yenen yemekleri seviyorum insan tanıdıklarını görüyor bir hal hatır sorabiliyor ev gezmelerinin kalkmasını artık onaylıyorum kızlar sosyalleşmeyi dışarıya taşımak güzel insan hem strese girmiyor hemde kendine zaman ayırabiliyor ama evime davet etmek istediğim insanlar çok özel ve kıymetliler benim için sadece görüşmek maksadıyla ev ortamını uygun bulmuyorum. İnsan değişir mi evet değişir ben değişiyorum öncelikle asla alışkanlıklarımdan vazgeçemem diyordum şimdi mantıklı geliyor. Ben galiba kimi davet edip etmeyeceğini ayırt edemiyormuşum ve hayır diyemeyen biriymişim şimdi ikisini öğrenmeye ve hayatıma yeni kararlar almaktan keyif alan birini ekliyorum bu da ruh sağlığım için önemli yaş aldıkça kararlarım da değişiyor olgunlaşıyorum yeni ben oluyorum. Kendime göre en önemli kısmı kendimi onaylıyorum.

Gözünüz aydın
Analı babalı büyüsün güzel yavru

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Slmlar
Biraz internet alısverisi yaptım sabah
Bi bluz aldım h.sonu yegenimin dogumgunu yemegi var orda giyeerim 2 güne gelirse
Elvandan kruvaasan rulo kat falan aldım
Alyanın arkadası var paylasıyolar beslenmelerini okulda ,anne x arkadasım cok seviyo kruvasan ona da koyar mısın diyo
Bazen sacma seyler yazıyo ögretmen
Cikolatalı pasta falan sabah sabah
Alya yemez cilekli pasta yer sadece
Kruvasan koyuyorım ozman ayda 1 zaten
24lü aldım gelsin sınıfa dagıtalım
cocuk ojesi istiyo ne zamandır ama rengarek istiyo
Benimki huylu 5 dk tutmaz suyla cıkanlardan aldım
Dedim iptal olur kesin 299 tl 5li hepsiburadada
Trendyolda 1218 dedim bunlar iptal eder ama verdiler kız kargoya
Saka gibi
Aksma laZanya yapcaz
Alya besamelli yemez ona da corba ve tavuklu pilav var

Eklentiler

• IMG_6704.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_6705.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 72
En sevdiğim alış veriş internetten yapılan aldıklarınız bereketli olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun hayrınızı da Allah kabul etsin babym.

Hayırlı cumalar bacımlar
Kafam kalmıyo benim 12 de uyandık yine
Menüm karısık
2 ser sis vardı buzlukta onları cıkardım
İcli köfte kızartcam
Croslow salata yaptm
Yeter
günlerdir pide kebabı istiyor cnm
Ama pide ayıramıyorm
3 kisiyiz alya ceyrek pide yiyo cocuk artmıyo asla
Dün hususi 1 pide aldım pide kebabı yaptm sahurda valla yanında yumurta falan olmasa doymazmısız
Nasıl calıyolarsa bu pidelerden artık asla yetmiyor bize
Yumurtalı 2lı 60 tl burda bizim
Kızı kandırırsam avm yapcaz ama cıkcak gibi durmuyo

Cumamız mübarek olsun kızlar. Hafta nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum, amazondan aldıklarım geldi gelmeyen tek rujdu ama paramı iade edecekler ben de hemen aynısından sipariş verdim. Bu ay internetten indirimlerden faydalanmak adına birçok ihtiyacımı stokluk alış verişimi yaptım kartlar patır patır patladı hala gözüm alamadıklarımda sepete atıp atıp çıkartıyorum çünkü eşimin emekliliği geliyor aklıma bu akşam küçük kızımla çıkıcaz markete nerde ne kadar züberi überi varsa alıyoruz sonra tadını beğenmiyor kalıyor ben zaten o tür gıdayı tüketmiyorum atıyoruz ama almasam aklında kalıcak ben de alıyorum akşam sofrada karpuz sayıkladı yarın varsa alalım dedim onu yiyor hemde hiç kimseye bırakmaz o zaman çilekte alalım dedi alırız dedim bu tür gıdalara ödeme yapmak beni rahatlatıyor vicdanen ama diğerleri yenmediğinden üzülüyorum. Sabah herkes gidince derle topla temizle düzenle yapıp elektrikliyle evi süpürdüm bir makina çamaşır hazırladım yarın sabah çalıştırırım bu akşam çamaşır serip toplamak istemiyorum. Akşam için sarma dolma karışık yaptım çorba var her zaman yapmıyorum az yapıyorum ama kızlar kuş kadar yediklerinden kalıyor ertesi güne de yarın börek yapıcam dondurucudan ısırgan ve pırasa çıkarıp kavurdum hazırladım. bu günün yemeğini halledince yarını da hemen düşünüyorum.Tatlı da var yeter.

Pide kebabı annemin vazgeçilmez ramazan yemeği haftaya ben de yapayım kız baby iyi aklıma getirdin :)
Ramazanda hergün ne yemek yapsam derdi bitmiyordu. Bugün de etli kereviz çanağı yaptım yanına da kalan kerevizlerle karışık sebze çorbası yaptım.

Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Umarım her dünyaya gelen çocuğun geleceği güzel olur
Geçmişte biz çocuk düşünmeye başladığımızda ara ara kendi kendime çocuk istiyorum ama bu dünyaya çocuk getirmek ne kadar doğru diye sorguluyordum. Oysa o günlerimiz en güzel en umutlu günlerimizmiş.
Şimdi dönüp o günleri aramak ne acı.
Birkaç gündür böyle mutsuz bir ruh halindeyim.
Ondan dolayı buraya da gelip yazamadım.

Öyle bir döneme geldikki ses çıkartmak isteyen de sesini çıkaramıyor

Geçmiş olsun canım, nasıl oldu kızın biraz daha iyimi?
Para konusunda da benim borsadaki param artışa geçmişti şimdi aşırı düştü.
O altın dolar artışı gününden önceki gün akşamı bankaya para yatırdım. Ertesi gün biraz altın alırım dedim.
Daha sabahtan olaylar olaylar üstüne. Ne altın alabildim ne başka birşey.
Şimdi düşermi hiç fikrim de yok. TL durması da hakikaten zarar. Biraz bekledim. Bakaljm pazartesi duruma göre bişiler alacağım

Aynı benim eşim gibiymiş
Herşeyi yemez, her yemeği beğenmez.
Ne yapacağım diye dolanıyorum evde, hee Ela da herşeyi yemiyor. Valla yemek yapmak evde en zor iş bana göre. Eskiden keyifle yemek yapardım.
Anneme gidince de herşeyi beğenmiyor.Ama artık şükür ses etmiyor.
Sonuçta onların yemek kültürü ile bizimki aynı değil. Annem nerden bilsin onların yemek kültürünü

30 yaş sonrası malum ama bunun 40 yaş sonrası da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…