- 6 Ağustos 2010
- 38.766
- 67.995
Gülmekten geberecek gibi oldumBizimde mutfak öyle valla klima.da.yok evde taa yatak odasına kadar sicakliyor yoksa sütlaç yapmak istiyorum fırında, yine fırında güveç, kek,kalburabastı benim reglim.mi yakın nedir sarelleyi acarimbu gidişle .geçen haftalarda yoğurt musli yiyen ben gitti yeniden kaldığım.yerden aman canımkrep ne ki pankek ne ki aman wafflle da meyve var hem sıcak olmuyor.mutfak demeye başladım.yazik.minnosum anne.pudingli pasta yap diyor en çok sevdiği şey en basit şey aslında yani kazandiplerini leziz pizzaları görünce ilk ışık pudingli bisküvili pasta olacak hem fırın da yok...
Kesinlikle daha uyguna hem daha sağlıklı hemde neydigi belirli kaliteli yenmiş oluyor ama.bana bir tembellik geliyor sonrada kredi kartım niye böyle ben niye böyle.biriyim.haftada iki alsam 350+400den ayda en az 3 bin ediyor valla bana bir el koyun almayayım ..
Hatta öyle bir topic de var mı yemek menü yapıp evden resim.cekip.atilan.butce karı yazilan harcamadim.evde yaptım +150 kar hopsss kumbaraya der gibi varsa valla gıdım grubaa
Ben de benzin dökerimKafasını asfalta sürtüp kıvılcım çıkarırım onun bulmuş sen gibi hatun kıymetini bilsin