Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun durduğu yerde çoğalsın inşallah ablacım maşallah ona gözlerinden öperim kardeşimiKüçük oğlan 2600 tl verdi 1 gr altın alıvermem için. Bayram sonrası kuyumcular açılsın ilk bu konuyla ilgilenmek
Afiyet şifa olsun canımHanımlar merhabalar, neyazikki kurbana giremedim ama hiç beklemediğim şekilde üç komşudan etler geldi bize.Kucuk küçük paketlere ayırdım buzluğa koydum.Bu sabah gelen dana etini markette kiydirdim.Cok sıra vardı,elimde onlarınkine göre az et görünce bir teyze kendi etinden zorla koydu poşetimev Hepsininkini Allah kabul etsin.Gelen bütün etler de kemiğinden ayrılmıs,yağı yok denecek kadar azdı ve çok çok koymuşlar.Allah daha çok versin inşallah onlara da.Bir miktarını sulu köfte yuvarladım stokladim.Birszdsn da kızartmalik yapicam inşallah.Bayagi kullanırım oğlusa Allah'ın izniyle
Amin canım inşallahAfiyet şifa olsun canım
Yaa ne güzel olmuş Allah onlara daha çok versin seneye de sana nasip olsun böyle dağıtmakHanımlar merhabalar, neyazikki kurbana giremedim ama hiç beklemediğim şekilde üç komşudan etler geldi bize.Kucuk küçük paketlere ayırdım buzluğa koydum.Bu sabah gelen dana etini markette kiydirdim.Cok sıra vardı,elimde onlarınkine göre az et görünce bir teyze kendi etinden zorla koydu poşetimev Hepsininkini Allah kabul etsin.Gelen bütün etler de kemiğinden ayrılmıs,yağı yok denecek kadar azdı ve çok çok koymuşlar.Allah daha çok versin inşallah onlara da.Bir miktarını sulu köfte yuvarladım stokladim.Birszdsn da kızartmalik yapicam inşallah.Bayagi kullanırım oğlusa Allah'ın izniyle
Eline sağlık ablacimKızlar balkonda toplanıp hafif esen rüzgarla birlikte sizlere şunlardan ikram edecektim
Yok ablacim bugün daha fenayımGünaydın kızlar
dolar milyoneri nasıl olsun inşaallah biraz daha iyisindir
Cennetmeyvesii şekerim atabildin mi yorgunluğu
Ben de bugün uyanıp uyanıp uyuyorum sıcak hava da yoruyor insanı
Canım 3 yaz goruyoz sıcak oluversin napiyim bizim buraların kisi bir başka soğuk hele tokiler yaz kış eserGünaydın ablacım boğazım da ağrımaya başladı ama iyi olcam inşallah
Evet gerçekten çok sıcak klima istiyo artık her sene daha sıca olacakmış Cennetmeyvesii kız sen güney evi boşver küresel ısınıyoruz zaten ben olsam doğu kuzey isterim benim evim öyle mesela daha tapuyu almadım ama o da olacak en kısa zamanda çok amin
Ne güzel insanlar var Allah daha çok versin onlara da. Oğlusun kısmeti bol bol gelmiş masallahHanımlar merhabalar, neyazikki kurbana giremedim ama hiç beklemediğim şekilde üç komşudan etler geldi bize.Kucuk küçük paketlere ayırdım buzluğa koydum.Bu sabah gelen dana etini markette kiydirdim.Cok sıra vardı,elimde onlarınkine göre az et görünce bir teyze kendi etinden zorla koydu poşetimev Hepsininkini Allah kabul etsin.Gelen bütün etler de kemiğinden ayrılmıs,yağı yok denecek kadar azdı ve çok çok koymuşlar.Allah daha çok versin inşallah onlara da.Bir miktarını sulu köfte yuvarladım stokladim.Birszdsn da kızartmalik yapicam inşallah.Bayagi kullanırım oğlusa Allah'ın izniyle
He tokiler iyi ya yukarda havadar kalıyor essin essin ne güzel:) ama sen güney cepheli ev al o da yazın essin inşallahCanım 3 yaz goruyoz sıcak oluversin napiyim bizim buraların kisi bir başka soğuk hele tokiler yaz kış eser
Bu bayram da kurtarmış kendini diye geçti aklımdan şu cümleni görünceGelir gelmez kusbasilari dogradik buyukbasla.
Aynen öyle oldu canım.Seneye inşallah kurban parası biriktirme sırası da gelir.Eline sağlık ablacim
Yok ablacim bugün daha fenayım
Canım 3 yaz goruyoz sıcak oluversin napiyim bizim buraların kisi bir başka soğuk hele tokiler yaz kış eser
Ne güzel insanlar var Allah daha çok versin onlara da. Oğlusun kısmeti bol bol gelmiş masallah
Canım Allah kabul etsin kurbanınizi ellerine sağlıkSelam bacilar
Bu saat oldu yeni oturdum daha doğrusu direk yatmaya geçtim
Sabah 9 gibi kalktım kalan kiymaliklari ayarladim. Vatandaş onları kıyma yaptırmaya götürdü. O arada kahvaltı hazırladım. O gelince kiymaları posetleyip kaldırdım onlar kahvaltı ettiler
Mutfağı toparlayıp köye doğru yola ciktik
Birkaç akraba ziyareti yaptık kardeşlerimle iyi oldu. Yıllardır görmediğim insanlar vardı. Anneme de gelenler oldu onları ağırladık.
Sonra annem tandirda kavurma yaptı yedik yuduk yola koyulduk.
Kvnin etlerini halletmesi için gorumceler gelmis(hayırsız gelin) biz yoldayken aradılar bahçeye gidiyoruz kıyma kavuracaz gelin diye. Oraya geçtik orda da biraz yedik içtik 11 gibi eve geldik.
Gelir gelmez kusbasilari dogradik buyukbasla.
Onları da kaldırdım mutfağı çamaşır suyuyla hijyene bogdum
Evi toparladim yatıyorum
Ayak tabanlarıma kadar agriyor
Cok hareketli yoğun bir gündü.
Dağıtacağım 1 parça etim kaldı yarın konteynerlerin olduğu bir mahalleye gidip birinin kapısını calacagim artık.
Allah kurbanlarının kabul etsin. İnşallah.
Teşekkür ederim canimCanım Allah kabul etsin kurbanınizi ellerine sağlık
Erken kalkan yol alirKalktım kuşları yemledim, duşumu aldım
8 parça ütü yaptım, kahvaltımı yapıyorum
Sonrasında evden çıkıp annemi de alır ziyaretlere başlarım nasipse
Sen kahvaltını yap senden kalanı yesinlerErken kalkan yol alir
9da uyandım
11e doğru kahvaltıyı hazırladım ev halkının uyanmasini bekliyorum hala
Uyuyan adamdan nefretttt
Yiyesim yok benimde hiçSen kahvaltını yap senden kalanı yesinler