Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

3.5 gr altın aldım birikim için 2520 tl den sabah bankaların önü kalabalıktı para çekmeye gitmedim ,biraz önce gittim sabahtan beri gramda 40 tl artmış ,Allah bereket versin kazançlarımıza
Allah bereketini artırsın durduğu yerde çoğalsın ablacım 🥰
15 inde altın pahalı oluyor demiştin özel bir sebebi var mı şimdi almanın

Allah bereketini artırsın durduğu yerde çoğalsın ablacım 🥰
15 inde altın pahalı oluyor demiştin özel bir sebebi var mı şimdi almanın
Bu ablan var ya gönlüne hiç söz geçiremiyor bu söz konusu sarı kız olunca 🤣🤣🤣🤣

Başka da hiç-bir sebebi yok balımmmmm😘😘

Bir de önümüz düğün mevsimi vs arz talep sebebiyle artarsa diye düşündüm ,hayırlısı olsun

Bu ablan var ya gönlüne hiç söz geçiremiyor bu söz konusu sarı kız olunca 🤣🤣🤣🤣

Başka da hiç-bir sebebi yok balımmmmm😘😘

Bir de önümüz düğün mevsimi vs arz talep sebebiyle artarsa diye düşündüm ,hayırlısı olsun
Ahaha sarı kıza zaafım var diyısıııınnn🤣🤣 yakışır ablama be 😍

Bu işlerde tabii ki idolümsün öğrenebileceğim her şeyi öğrenmek isterim o yüzden sordum bal ablacım 🌸😘

İyi düşünmüşsün güzel günlerde biriksin/ kullanılsın inşallah 🌸🤲🏻

Bizim halkbank hiç kesinti yapmadı 😊
Aaaa ben akbanka kredi için gönderdim 4 lira kesti zalim sizin anlaşma haftasonlarini da kapsıyor zaar
Elbette balımmmmm ağızdan sözlere çok dikkat etmek lazım
Ihtimaller aleminde sayısız ihtimalleri uyandırmaktan bahseder Mevlana
O sebeple hep güzel cümleler kurmak lazım

Allah dünyada ve ahirette af ,afiyet, huzur ,selamet versin bizlere kuzucum

Sen Ağustos bitmeden evini al ben de hayırlı bir müşteriye evimi satayım ve hayırlı komşuların olduğu bir yerden yeniden bir ev alayım

Çok amin 🤲🤲🤲😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🌺🌺🌺🌺
Amiiiin
Banada kileri, buyuk balkonlu ,büyük mutfakli, çamaşır odalı ,güney cepheli bir ev nasip olsun inşallah çok amin
3.5 gr altın aldım birikim için 2520 tl den sabah bankaların önü kalabalıktı para çekmeye gitmedim ,biraz önce gittim sabahtan beri gramda 40 tl artmış ,Allah bereket versin kazançlarımıza
bereketli olsun ablacim
Bende gün için ceyrek parası gönderdim 4050 tl bu ay başka alamam sanırım eklersin

Bende maaşı alınca kurban parasini kayinbabama gonderdim.krediyi ödedim ceyrek parası gönderdim kredi kartını 20sinde odeyecegim. Birazda para çekmem lazım bana çok az bir miktar kalacak ama buyukbastan 5 bin alacağım ay sonu

Bende maaşı alınca kurban parasini kayinbabama gonderdim.krediyi ödedim ceyrek parası gönderdim kredi kartını 20sinde odeyecegim. Birazda para çekmem lazım bana çok az bir miktar kalacak ama buyukbastan 5 bin alacağım ay sonu
Allah kabul etsin kurbanını canım
Bereketli olsun kazancın

Benim kredi kartı da ayın 20 sinde ödenecek ayırdım parasını

Halkbanktan halkbanka olan transferlerden ücret almıyor maaş anlaşmalı bankamız

Allah kabul etsin sırattan şimşek hızıyla geçirecek bineğin olsun inşallah cano

Az önce acile gittim geldim kadın serumu bırak tahlil bile istemedi yani ne diyim Allah hidayet versin…

Evdeki antibiyotik uygunmuş eczacımıza danıştık nöbetçi eczane tanıdıkmış paranla da antibiyotik alamıyorsun…

ilçede sağlık kabini olsa 500 liraya bakar bi serum taktırır sabaha zımba olurdum ama yok işte

İnşallah antibiyotik işe yarar sabaha biraz toparlamış olurum evi süpürüp silmem lazım kolumu kaldıramıyorum 😢

Az önce acile gittim geldim kadın serumu bırak tahlil bile istemedi yani ne diyim Allah hidayet versin…

Evdeki antibiyotik uygunmuş eczacımıza danıştık nöbetçi eczane tanıdıkmış paranla da antibiyotik alamıyorsun…

ilçede sağlık kabini olsa 500 liraya bakar bi serum taktırır sabaha zımba olurdum ama yok işte

İnşallah antibiyotik işe yarar sabaha biraz toparlamış olurum evi süpürüp silmem lazım kolumu kaldıramıyorum 😢
Canım geçmiş olsun ama serum geçici bir çözüm inan ben kendime bile mecbur kalmadığım sürece taktırmam ilaç içerek ve dinlenerek geçmesini beklerim geçmiş olsun çok

Canım geçmiş olsun ama serum geçici bir çözüm inan ben kendime bile mecbur kalmadığım sürece taktırmam ilaç içerek ve dinlenerek geçmesini beklerim geçmiş olsun çok
Teşekkür ederim canım bayram önü olmasa ben de dinlenerek geçirmek isterdim ama bayramda nasıl olacak bilmiyorum evi de pislik götürüyor 🥺

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir bayram olması dileğiyle
Allah kurbanlarımızı kabul etsin sağlıkla nice bayramlar görmeyi nasip etsin
Rabbim bu bayramı mazlumların haklarının sorulmasına, zalimin layığını bulmasına,
Bizler için af ,afiyet,rahmet ,mağfirete vesile kılsın Amin 🤲😘🤗🌺

Günaydın arkadaşlar öncelikle 🌸
Kurban Bayramı'miz mübarek olsun, hayırlara vesile olmasını diliyorum inşallah 🤲 😘
Günler o kadar hızlı ve yoğun geçiyor ki burayı kaçırıyorum hep.İş,okul,çocuk ,ev çok şükür devam şükür bugunlerimize ama sanki hiçbirini tam yapamıyorum yetişemiyorum gibi hissediyordum.Neyseki birine mola verdik,dinleniriz.Herkes iyidir inşallah.

Ben üç aydır bayağı açıldım.Mecburi giderler geliri aştı,toparlamaya çalışıyorum.Kk asgarisi çok geliyor onun limitini en aza indirmeye çalışıyorum,inşallah çabucak birikim yapacak kıvama gelirim yine 🤗

Hepinizi özlemişim,oğlus uyuyorken geçmişi bir okuyayım 😘🤚

Bahçeye geldik kiraz ağacına daldım
Kirazlar da bana daldı karnım ağrıyor😂😂😂

Maaş yattı ama eft ücreti alan zalım banka sebebiyle hiçbir ödememi yapamadım, kurbanı da babam göndercek sonra ben ona göndereceğim zalımsın QNB
Ben de ödemelerimi yapamadım dün kesinti olur diye..İsbankta kredim ve ek hesabım var.Atm den para yatirsam hemen hesapta gözükür mu acaba ?

Günaydın arkadaşlar öncelikle 🌸
Kurban Bayramı'miz mübarek olsun, hayırlara vesile olmasını diliyorum inşallah 🤲 😘
Günler o kadar hızlı ve yoğun geçiyor ki burayı kaçırıyorum hep.İş,okul,çocuk ,ev çok şükür devam şükür bugunlerimize ama sanki hiçbirini tam yapamıyorum yetişemiyorum gibi hissediyordum.Neyseki birine mola verdik,dinleniriz.Herkes iyidir inşallah.

Ben üç aydır bayağı açıldım.Mecburi giderler geliri aştı,toparlamaya çalışıyorum.Kk asgarisi çok geliyor onun limitini en aza indirmeye çalışıyorum,inşallah çabucak birikim yapacak kıvama gelirim yine 🤗

Hepinizi özlemişim,oğlus uyuyorken geçmişi bir okuyayım 😘🤚
Günaydın canım hoşgeldin 🌸

Bazen hayat gerçekten çok hızlı akıp geçiyor koşturmacadan kendine bile vakit ayıramıyor bazen insan

Sağlığımız huzurumuz sevdiklerimiz olsun da gerisi halledilir, tabi bunlara ek olarak bereketiyle gelen maddiyat da önemli maalesef şu devirde

Rabbim yoklukta darda koymasın, veren el olabilmeyi nasip etsin her zaman.

Bayramınızı yürekten kutluyorum canlarım, bal ablalarım… en az sizin kadar tatlış bayramlar geçirmenizi diliyorum 🌸😘🤗

Kestiğimiz kurbanlar bize güzel binek olsun, sırat köprüsünden göz açıp kapama hızıyla geçirsin bizleri inşallah 🤲🏻

Bu mesajı yataktan yazıyorum ölmedim ama yaşıyor da sayılmam🥺 grip diyen dilini eşek arıları öpsün doktor resmen korona ağrısı çekiyorum ya😢

X