- 6 Ağustos 2010
- 38.786
- 68.051
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bereketini artırsın durduğu yerde çoğalsın ablacım3.5 gr altın aldım birikim için 2520 tl den sabah bankaların önü kalabalıktı para çekmeye gitmedim ,biraz önce gittim sabahtan beri gramda 40 tl artmış ,Allah bereket versin kazançlarımıza
Bu ablan var ya gönlüne hiç söz geçiremiyor bu söz konusu sarı kız oluncaAllah bereketini artırsın durduğu yerde çoğalsın ablacım
15 inde altın pahalı oluyor demiştin özel bir sebebi var mı şimdi almanın
Ahaha sarı kıza zaafım var diyısıııınnn yakışır ablama beBu ablan var ya gönlüne hiç söz geçiremiyor bu söz konusu sarı kız olunca
Başka da hiç-bir sebebi yok balımmmmm
Bir de önümüz düğün mevsimi vs arz talep sebebiyle artarsa diye düşündüm ,hayırlısı olsun
Aaaa ben akbanka kredi için gönderdim 4 lira kesti zalim sizin anlaşma haftasonlarini da kapsıyor zaarBizim halkbank hiç kesinti yapmadı
AmiiiinElbette balımmmmm ağızdan sözlere çok dikkat etmek lazım
Ihtimaller aleminde sayısız ihtimalleri uyandırmaktan bahseder Mevlana
O sebeple hep güzel cümleler kurmak lazım
Allah dünyada ve ahirette af ,afiyet, huzur ,selamet versin bizlere kuzucum
Sen Ağustos bitmeden evini al ben de hayırlı bir müşteriye evimi satayım ve hayırlı komşuların olduğu bir yerden yeniden bir ev alayım
Çok amin
bereketli olsun ablacim3.5 gr altın aldım birikim için 2520 tl den sabah bankaların önü kalabalıktı para çekmeye gitmedim ,biraz önce gittim sabahtan beri gramda 40 tl artmış ,Allah bereket versin kazançlarımıza
Allah kabul etsin kurbanını canımBende maaşı alınca kurban parasini kayinbabama gonderdim.krediyi ödedim ceyrek parası gönderdim kredi kartını 20sinde odeyecegim. Birazda para çekmem lazım bana çok az bir miktar kalacak ama buyukbastan 5 bin alacağım ay sonu
Amiiiiinnn çok çok çok amiiiiinnn kolaylıkla sağlıkla afiyetle inşallahAmiiiin
Banada kileri, buyuk balkonlu ,büyük mutfakli, çamaşır odalı ,güney cepheli bir ev nasip olsun inşallah çok amin
Allah kabul etsin sırattan şimşek hızıyla geçirecek bineğin olsun inşallah canoBende maaşı alınca kurban parasini kayinbabama gonderdim.krediyi ödedim ceyrek parası gönderdim kredi kartını 20sinde odeyecegim. Birazda para çekmem lazım bana çok az bir miktar kalacak ama buyukbastan 5 bin alacağım ay sonu
Canım geçmiş olsun ama serum geçici bir çözüm inan ben kendime bile mecbur kalmadığım sürece taktırmam ilaç içerek ve dinlenerek geçmesini beklerim geçmiş olsun çokAz önce acile gittim geldim kadın serumu bırak tahlil bile istemedi yani ne diyim Allah hidayet versin…
Evdeki antibiyotik uygunmuş eczacımıza danıştık nöbetçi eczane tanıdıkmış paranla da antibiyotik alamıyorsun…
ilçede sağlık kabini olsa 500 liraya bakar bi serum taktırır sabaha zımba olurdum ama yok işte
İnşallah antibiyotik işe yarar sabaha biraz toparlamış olurum evi süpürüp silmem lazım kolumu kaldıramıyorum
Teşekkür ederim canım bayram önü olmasa ben de dinlenerek geçirmek isterdim ama bayramda nasıl olacak bilmiyorum evi de pislik götürüyorCanım geçmiş olsun ama serum geçici bir çözüm inan ben kendime bile mecbur kalmadığım sürece taktırmam ilaç içerek ve dinlenerek geçmesini beklerim geçmiş olsun çok
Ben de ödemelerimi yapamadım dün kesinti olur diye..İsbankta kredim ve ek hesabım var.Atm den para yatirsam hemen hesapta gözükür mu acaba ?Bahçeye geldik kiraz ağacına daldım
Kirazlar da bana daldı karnım ağrıyor
Maaş yattı ama eft ücreti alan zalım banka sebebiyle hiçbir ödememi yapamadım, kurbanı da babam göndercek sonra ben ona göndereceğim zalımsın QNB
Görünür tabi canımBen de ödemelerimi yapamadım dün kesinti olur diye..İsbankta kredim ve ek hesabım var.Atm den para yatirsam hemen hesapta gözükür mu acaba ?
Günaydın canım hoşgeldinGünaydın arkadaşlar öncelikle
Kurban Bayramı'miz mübarek olsun, hayırlara vesile olmasını diliyorum inşallah
Günler o kadar hızlı ve yoğun geçiyor ki burayı kaçırıyorum hep.İş,okul,çocuk ,ev çok şükür devam şükür bugunlerimize ama sanki hiçbirini tam yapamıyorum yetişemiyorum gibi hissediyordum.Neyseki birine mola verdik,dinleniriz.Herkes iyidir inşallah.
Ben üç aydır bayağı açıldım.Mecburi giderler geliri aştı,toparlamaya çalışıyorum.Kk asgarisi çok geliyor onun limitini en aza indirmeye çalışıyorum,inşallah çabucak birikim yapacak kıvama gelirim yine
Hepinizi özlemişim,oğlus uyuyorken geçmişi bir okuyayım
Görünür canımBen de ödemelerimi yapamadım dün kesinti olur diye..İsbankta kredim ve ek hesabım var.Atm den para yatirsam hemen hesapta gözükür mu acaba ?