Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım hayırlı bayramlarAyrıca aşırı gecikmeli de olsa grubun samimiyetine guvenerekten iyi bayramlar yazmak istedim.
Bu Bayram en yorucu bayram oldu.Allah herkese hayırlı bayramlar versin.Bayramimiz mübarek olsun
Allah hayırlı uzun ömürler versin ya öyle düşünmeEn çok korktuğum şey. Gecengun tatile bayrama gidecez diye ayın 15 ise malum tatil listemi kız kardeşime attım gün vparalarim şöyle şöyle diye sen atarsın sifrelerim şunlar ölürsem alacağım var diğer günden oburlerini alır ödersin vs vs zor ya bir daha girmeyeceğim
hayırlı bayramlaaaarAyrıca aşırı gecikmeli de olsa grubun samimiyetine guvenerekten iyi bayramlar yazmak istedim.
Bu Bayram en yorucu bayram oldu.Allah herkese hayırlı bayramlar versin.Bayramimiz mübarek olsun
Bim değil miydi o bilemedim şimdiKesinlikle a 101 hadddini aştı .. insanlarimiza helal olsun dedim epeyi düşmüş cirosu diyorlar.
Ben mi yanlış biliyordum eskiden beri şok marketler normal kesim iken a101ler muhafazakar kesimin marketi adı altında büyüdü . Bana kalsa ben en çok şok kullanıyorum en iyi market eve yakın olan dusuncesiyle
GünaaayyydınnnnnGünaydın kızlar
Bu sene nasip olursa Kasım ayında 2.Gün de bitecekAllah hayırlı uzun ömürler versin ya öyle düşünme
Ama gün bana da anlamsız geliyor
En güzeli sen niye giriyorsun zaten günlere parasını biriktiremeyenler için bu gün olayıBu sene nasip olursa Kasım ayında 2.Gün de bitecek
Artık bu yıl nasip olursa her ay kendimle gün yapayım diyorum
En güzeli sen niye giriyorsun zaten günlere parasını biriktiremeyenler için bu gün olayı
Şimdiden hayırlı olsun canım Allah denk getirsinYarın kredi kartı borcumu kapatırım 7500tl
Bu aralar araba bayilerine gideceğiz buyuk illerden birine.araba bakicam şu an çok durgunmus indirim varmış birçok bayide
Allah denk getirsin canımYarın kredi kartı borcumu kapatırım 7500tl
Bu aralar araba bayilerine gideceğiz buyuk illerden birine.araba bakicam şu an çok durgunmus indirim varmış birçok bayide
Allah razı olsun ablacimŞimdiden hayırlı olsun canım Allah denk getirsin
Allah razı olsun canimAllah denk getirsin canım
Verecekleri fiyata bakicam ablacim yoksa alıcısı hazır kmsi düşük temiz olunca kolay satarimCennetmeyvesii canım kendi arabanı bayiye mi satmayı düşünüyorsun?
Allah denk getirsin canımAllah razı olsun ablacim
Allah razı olsun canim
Verecekleri fiyata bakicam ablacim yoksa alıcısı hazır kmsi düşük temiz olunca kolay satarim