Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bayramınızı yürekten kutluyorum canlarım, bal ablalarım… en az sizin kadar tatlış bayramlar geçirmenizi diliyorum 🌸😘🤗

Kestiğimiz kurbanlar bize güzel binek olsun, sırat köprüsünden göz açıp kapama hızıyla geçirsin bizleri inşallah 🤲🏻

Bu mesajı yataktan yazıyorum ölmedim ama yaşıyor da sayılmam🥺 grip diyen dilini eşek arıları öpsün doktor resmen korona ağrısı çekiyorum ya😢
Balımmmmmm kıyamam sana yanımda olsaydın ben sana bakardım
Şöyle nane limonlar ,papatya çayları
Çorbalar ,kurban etleri birşeyin kalmazdı Allah'ın izniyle 😔😘🤗

Balımmmmmm kıyamam sana yanımda olsaydın ben sana bakardım
Şöyle nane limonlar ,papatya çayları
Çorbalar ,kurban etleri birşeyin kalmazdı Allah'ın izniyle 😔😘🤗
Bal ablacımmmm teşekkür ederim bu mesajın bile iyi geldi😘😍🤗
Evde herkes hasta bi yerde yatıyor 🥺
Düzelicez inşallah 🙈

Bayramınızı yürekten kutluyorum canlarım, bal ablalarım… en az sizin kadar tatlış bayramlar geçirmenizi diliyorum 🌸😘🤗

Kestiğimiz kurbanlar bize güzel binek olsun, sırat köprüsünden göz açıp kapama hızıyla geçirsin bizleri inşallah 🤲🏻

Bu mesajı yataktan yazıyorum ölmedim ama yaşıyor da sayılmam🥺 grip diyen dilini eşek arıları öpsün doktor resmen korona ağrısı çekiyorum ya😢
Cok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum 😔

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bayramınız mübarek olsun hanımlar.
Bizimki büyükbaş olunca 4 gibi sıra gelmiş akşama yetişecek inşallah
Bugün işleri bitirip yarın annemlere gideceğim koydeler onlarda
Kahvaltıya kıymalı börek ve patates kavurması yapıp kvye indik sagolsun cayi bari demlemis🤣. Kahvaltıdan sonra amcasıyla teyzesini ziyarete gittik daha kimseye cikmam şu sicakta
Evde yuvarlanıp etin gelmesini bekliyorum çok açım😂😂

Bayramınız mübarek olsun hanımlar.
Bizimki büyükbaş olunca 4 gibi sıra gelmiş akşama yetişecek inşallah
Bugün işleri bitirip yarın annemlere gideceğim koydeler onlarda
Kahvaltıya kıymalı börek ve patates kavurması yapıp kvye indik sagolsun cayi bari demlemis🤣. Kahvaltıdan sonra amcasıyla teyzesini ziyarete gittik daha kimseye cikmam şu sicakta
Evde yuvarlanıp etin gelmesini bekliyorum çok açım😂😂
İyi bari canım öğlen sıcağına denk gelmemiş

Çay önemli aga ben de sabah bir çay demlemişim zift gibi🤣🤣🤣 ziyan olmasın diye bütün gün su kaynatıp kaynatıp içtik annemle 🤣

Gerçekten çok sıcak ya mecbur kalmadıkça çıkma bi yere yapış yapış hiç sevmem 😒

İlçedeki evin en kötü odasını bana vermişler. Kışın soğuktan yatılmıyor yazın sıcaktan. Sabah 6 da güneş tepeme doğuyor resmen 😒

Evimi özledim🥺 orkidelerimi daha çok özledim 🥺

Özel aracım olsa onları da taşır getirirdim ayrı duramıyorum 🤣

Anneme bayramlaşmaya gittim
Kendi için kestirdiği kurban etinden istemediysem de verdi Allah razı olsun Allah kabul etsin ne diyeyim 😘

Bu yıl benim oğlan için babası kurban kesti mi kesmedi mi hiç bilmiyorum sormadım da
Sabah bana kahvaltıya gelirken watsaptan benim oğlan bana kurban istiyor musun anne diye mesaj atmış internet kapalıydı görmedim
Iyiki telefon da açmamış
O adamdan gelen birşeyi istemiyorum
Allah'ım çok şükür nasip etmedi 😊

Kızlar balkonda toplanıp hafif esen rüzgarla birlikte sizlere şunlardan ikram edecektim 😘🌺

Eklentiler

• 20240616_202145.jpg
    20240616_202145.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 31
Kalktım makinaya çamaşır koydum
Diğer kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Duşumu aldım, hemen etlerin başına geçtim parçaladım doğradım derin dondurucuya koydum Allah bereket versin ,nasibi olanlara sağlıkla yemek nasip olsun şifa olsun. Anneciğimin de kesesine bereket versin .

Henüz kahvaltı yapmadım sıcakta canım hiçbirşey istemiyor

Günaydın kızlar 😘🌺

dolar milyoneri dolar milyoneri nasıl olsun inşaallah biraz daha iyisindir

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii şekerim atabildin mi yorgunluğu

Ben de bugün uyanıp uyanıp uyuyorum sıcak hava da yoruyor insanı
Günaydın ablacım boğazım da ağrımaya başladı ama iyi olcam inşallah

Evet gerçekten çok sıcak klima istiyo artık her sene daha sıca olacakmış Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii kız sen güney evi boşver küresel ısınıyoruz zaten ben olsam doğu kuzey isterim 🤣 benim evim öyle mesela daha tapuyu almadım ama o da olacak en kısa zamanda çok amin 🤣

Kalktım makinaya çamaşır koydum
Diğer kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Duşumu aldım, hemen etlerin başına geçtim parçaladım doğradım derin dondurucuya koydum Allah bereket versin ,nasibi olanlara sağlıkla yemek nasip olsun şifa olsun. Anneciğimin de kesesine bereket versin .

Henüz kahvaltı yapmadım sıcakta canım hiçbirşey istemiyor
Allah kabul etsin ablacım 🤲🏻

X