- 28 Aralık 2023
- 5.418
- 16.043
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geleceğini bilsem yaparım kızlar toplanın gelinVaryemez benim canım
ekmek kadayıfı istiyorum günlerdir.
iyi yapan yerlere sordum yok Ramazan da yapıyoruz dediler
sen biliyor musun yapmasını
gelsem yesem çay demlesek
Ablacım evladının da sizlerin de hakkınızda en hayırlısı olsunKızlar kuzumu yurtdışına gönderiyorum üniversite için
artık iyice netleşti
nasıl haldeyim bilmiyorum.
günler yaklaştıkça duygularım değişiyor.
dün gece uykularım kaçtı
düşüncelerimi geri ittim uyuyabilmek için
Allah hayırlısını nasip eylesin tam 1 yıl iş gerehi yaşadım .bana zor geldi yaş almış olduğum için gençler daha iyi uyum sağlıyor.dil de yerel bir dilden ziyade ingilizce gibi evrensel se rahat da eder. Hayırlı olsunKızlar kuzumu yurtdışına gönderiyorum üniversite için
artık iyice netleşti
dün gece uykularım kaçtı
Amin tatlım çok amin sabah sabah beni gülümsettin ,Allah her daim hepimizi güldürsün iki dünya saadeti versin bizlereİyi geceler ...işin temposuna yoğunluğuna bir girdim oooo revaniler kaymaklar magnolialar cheesecake ler kirmizicizgili profetoroler neler neler valla canım cektii.... Gece şu saatte..
Ayrıca grubun sahibesi değerli öğretmenim ne varmış yaşınızda elbette gezeceginiz güzel anılar biriktireceginiz birileri çıkarda siz seçersiniz arasindan inşallah. Ama.dediginiz gibi Allah daha beter sinavlara sokmasin ki bence yeter bu tar bir sınava sokmasin Allah'ım gelecekler her daim huzur ve mutluluk getirsin.
Bu arada geçmişlerde kaldım.okumalari bilerek alintilamadim ama okudum her canlı değerli bence kadınlar daha değerli o bakıma çokta feminen olmadan güzel değerimizin bilinecegi güzel yarinlara...
Hayat çok kısa . Ve bir sürü hengame var .hoş ne zaman bu motto ya girsem.harca idilanasini satayım al ye iç gez derim sonra kredi kartı temizlemece .... grubu Domestos da yok boykottayiz malum camasir suyuyla yıkamanız lazım bu yazdıklarımdan sonra...
Grubun birikim haleti ruhiyesi her daim devam olsun.
Bereketli olsun canımVaryemez bana 2gr daha ekler misin? Zamanında verdiğim borçlar peyderpey geri geliyor
Bereketli olsun aldiklarin ablacimdolar milyoneri kızzzzz senin için BİM 'e orkide sormaya gittim, sonra olanlar oldu
(Orkide gelmiş fakat bitmiş sabah)
Orada gofret gördüm onu aldım okula götürürüm kendi sınıfımdaki öğrencilere veriririm dolabıma koyarım ve diye
Bim 'den çıktım karşısındaki Tarım krediye girdim
Oğlanlar gelince lazım olur diye kilere koymaya portakallı gazoz aldım
Denemek için yağ çözücü aldım soğan uygunmuş biraz da ondan aldım çıktım
Aldıklarımı eve koyup fırına ekmek almaya gittim dönüşte A 101 'e uğradım patates taze açılmış görünce birazcık aldım, maden suyu indirime girmiş kilere koyarım dedim bir de süt aldım
Bunların öncesinde okuldan çıkınca anneme uğradım ben okuldayken telefon etmişti pazara gitmiş bir ihtiyacım var mı yok mu diye
Sipariş verdim fiyatları aynı olan ürünlerden azar azar bir poşete 2 şer 3 er alıversin diye öyle de yapmış ama parasını almadı Allah kesesine bereket versin ne diyeyim
Kabak patlıcan domates biber salatalık sipariş etmiştim bir de marul alıvermiş
Sonra kredi kartı kesildi diye 800 tl lik benzin aldım
Bugün toplamda 1371.65 tl harcadım
( Benzin ,Trendyoldan parfümler, market harcamaları, ekmek)
Bende durumlar böyle
Kayinvalidem güzel yapar. Bu sene iyi izledim onuVaryemez benim canım
ekmek kadayıfı istiyorum günlerdir.
iyi yapan yerlere sordum yok Ramazan da yapıyoruz dediler
sen biliyor musun yapmasını
gelsem yesem çay demlesek
Hakkınızda hayırlısı olsunKızlar kuzumu yurtdışına gönderiyorum üniversite için
artık iyice netleşti
dün gece uykularım kaçtı
Ben de okurken yoruldumAy ben bugün motoru taktım resmen
Okuldan gelince tavuğu ocağa koydum o haslanirken vişneyi kaynattim meyve suyu yapmak icin.
susamlı kurabiye koydum firina
tavuk pişince suyunun birazına pilav birazina corba yaptım onlar pişerken salatayı hallettim.
Ocağı kapatıp yürüyüşe ciktim 45dk
Geldim tavuğu didekleyip tereyağlı salça kavurup ekledim
Meyve suyunu şişelere doldurdum birikmiş bulaşıkları yikadim
Yedik topladım 9du oturdugum
Yazarken bilem yoruldum