- 28 Aralık 2023
- 5.408
- 16.022
He pırlantalı neyimAy şu 2 modele de hastayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He pırlantalı neyimAy şu 2 modele de hastayım
Herkese selamlar hanımlar, bugün 5 gr altın almak için kuyumcuya girdim, şu kadar tutuyor dedi, hesaptan havale yapacaktım yok alamayız dedi şaşırdım. 1 mayıs itibariyle şu bu bişeyler söylüyordu çıktım arabayı ortaya park etmiştim.
Ne demek oluyor bu biliyor musunuz, hesaptan gönderemeyeceksem ne anlamı kaldı. Kim para çekiyor bu devirde. Yeni bir düzenleme inceleme tedbir falan mı?
Gramın fiyatı ne kadarmış?Herkese selamlar hanımlar, bugün 5 gr altın almak için kuyumcuya girdim, şu kadar tutuyor dedi, hesaptan havale yapacaktım yok alamayız dedi şaşırdım. 1 mayıs itibariyle şu bu bişeyler söylüyordu çıktım arabayı ortaya park etmiştim.
Ne demek oluyor bu biliyor musunuz, hesaptan gönderemeyeceksem ne anlamı kaldı. Kim para çekiyor bu devirde. Yeni bir düzenleme inceleme tedbir falan mı?
Hımmm fiziki almak zorlaştı o zaman. keşke vergi alabilecekleri dijital bir sistem kursalar. İş elden nakite döndüYeni düzenleme
Vergi Kacirmanin Önüne geçmek icin
Cezası çok
Öyleymiş canım.Gramın fiyatı ne kadarmış?
Bu yeni düzenleme herhalde bizim kantinci ablaya da biz hesaptan gönderiyorduk bazen o da artık almıyor
Öyleymiş canım.
Valla 12 bin küsür söyledi 5 gr için. Küsüratı aklımda kalmadı
Aldıklarını kızçen güle güle kullansınSelamlar
Öğlene kadar gittim okula öğleden sonra için izin verdi sagolsun müdür yardımcım
Cocuklar babalarıyla gitmişler onları almaya gittim gitmez olaydim
Kıza eşofman bakmaya çıktık 2 eşofman altı 1 elbise 1 etek 1 tayt 1parasut pantolon 1 kitap 1 celik kolye 2750tl harcamışım
Oğlanı babası berbere götürmüş iyi oldu
Akşama adama kuru bamya yemeği
Cocuklara annem sarma göndermişti dipfrizde onu pisirecegim pilav da var yeto
Sagolasin ablacimAldıklarını kızçen güle güle kullansın
Bu kızçe seni yakaladı mı hiç affetmiyor heee
Güzel günlerde kullansın canım, sana ayakkabıyı da kocişin alsın o kadar da olsun yaniSagolasin ablacim
Vallahi öyle daha maaş almadım ben ya kendime ayakkabı bakacaktim kaldı yine
Biraz işçilik çok cartierlerde ama gayet güzel alınabilirOrijinali 14 ayar zaten cart*ier tasarımına bayılıyorum da dediğim gibi nerdeyse milyon falan. Aynısını kuyumcular 22 ayardan yapmışlar, bildiğin altın kelepçe tasarım çalıntı
Bugün okulda ben ve bir tane öğretmen arkadaş
Müdür ve müdür yardımcısı vardık
Bir de hizmetliler
1 tane öğrenci gelmi
Bende benzerini yaşadım bunlarda demekkki önceki hesaptan gonderdiklerimizi satış gibi göstermiyorlar mis da vergi kaçırıyorlar mis hepsi pislik yaaa.simdi EFT ler takip edilecek denildiği için öyle reddediyorlarHerkese selamlar hanımlar, bugün 5 gr altın almak için kuyumcuya girdim, şu kadar tutuyor dedi, hesaptan havale yapacaktım yok alamayız dedi şaşırdım. 1 mayıs itibariyle şu bu bişeyler söylüyordu çıktım arabayı ortaya park etmiştim.
Müdürle aynı sendika olunca birsen denilendir o. Benimde kardesimlerden biliyorum diyor tüm idareciler idarecinilabilmeknicin. Bu sendikadan oluyor .o da eylem yaptı gitmedi okula bakalım ne olacak.Yarın okula gideceğim sendikaya muhalefet ediyorum zamanında bir sebepten ceza alirken arkamda durmayan müdüre de muhalefet ediyorum
Okul müdürüm aynı zamanda sendika başkanım
Yarın öbür gün başka sendikaya geçerek de en güzel tepkimi gösteririm